W niedziele byłem na Zielonej w Kaletach. Chciałem spotkać bobra lecz się nie udało, myślałem o czapli lecz był po drugiej stronie jeziora a jak ja obeszłem jezioro to i ona też. Więc pozostały mi jedynie widoki. Oto pierwsze:
221, 222, 223, 224.
Wersja do druku
W niedziele byłem na Zielonej w Kaletach. Chciałem spotkać bobra lecz się nie udało, myślałem o czapli lecz był po drugiej stronie jeziora a jak ja obeszłem jezioro to i ona też. Więc pozostały mi jedynie widoki. Oto pierwsze:
221, 222, 223, 224.
z czaplą nie jest tak łatwo, uwierz mi. ten ptak ma tzw. duży dystans ucieczki i żeby go podejść trzeba trochę więcej pracy niż obejść jezioro dookoła:mrgreen:
mi się podoba 222 i 223. 224 to jakiś hdr?
Tak Abir 224 to hdr.
221-Okret z wyciagarka.Przednio sie oglada.
A ja wybieram 221. Ile razy jestem na Zielonej, to zawsze łódki fotografuję. Fajne są :)
Ahutta na Zielonej jest jeszcze jedna zaleta łódek, że często zmieniają swoje miejsce dzięki wędkarzom. Co jestem n Zielonej to często są w innych miejscach pozakotwiczane, raz we wodzie innym razem na brzegu.
Abir ja często robię hdr lun na warstwach składam zdjęcie jak fiszem robię. Często obraz nie mieści się w rozpiętości a filtra ni jak zastosować.
Kolejna tura zdjęć.
225 - łódka która już ok. pół roku jest zatopiona. Zrobiłem już kiedyś jej zdjęcie ale wówczas trochę krzaków w kar wchodziło. W niedziele wszedłem trochę do wody i zmieniłem kąt - niestety poprzednio lepsza była pogoda.
226 - jeden z wielu wędkarzy.
PS. dzięki wszystkim za komentarze.
Wędkarz mi się podoba.
225,226 - fajne :)