Odp: lisiajamka przedstawia
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Arequipa to taki peruwiański Kraków, zbudowana z białych kamieni wyrzuconych przez wulkan Misti. Na koniec króciutki kurs żucia koki :grin: Ruszamy w Andy.
Też dziabnąłeś ?? ;-) Fajne foty !!
I znów, kapitalna "ludziowa" seria :)
Brawo.
Dzięki Panowie :grin: Tropic, nie dziabnąłem tylko cały czas żułem liście koki... leciwy jestem i przebywanie na 3000 -4000m n.p.m. powoduje dyskomfort - choroba wysokościowa.
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Dzięki Panowie :grin: Tropic, nie dziabnąłem tylko cały czas żułem liście koki... leciwy jestem i przebywanie na 3000 -4000m n.p.m. powoduje dyskomfort - choroba wysokościowa.
A to nie w tym celu tubylcy żują kokę? Żeby im lżej było... na tej wysokości :mrgreen:
Zdjęcia świetne, gratuluję
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
A to nie w tym celu tubylcy żują kokę? Żeby im lżej było... na tej wysokości :mrgreen:
Zdjęcia świetne, gratuluję
Żują kokę i chichę piją :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Żują kokę i chichę piją :grin:
A czym się ta kukurydza do wyrobu chichy różni od naszej? I ile taki napój może mieć mocy? Próbowałeś?
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
A czym się ta kukurydza do wyrobu chichy różni od naszej? I ile taki napój może mieć mocy? Próbowałeś?
Próbowałem, a jakże :grin: nic specjalnego, takie kwaśne cienkie piwo. Czym różni się kukurydza sam pomiarkuj:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Próbowałem, a jakże :grin: nic specjalnego, takie kwaśne cienkie piwo. Czym różni się kukurydza sam pomiarkuj:grin:
Dzięki, świetne ...:)
6 załącznik(ów)
Andy, wikunie, owieczki, alpaki, lamy, pastuszkowie :grin:
Świetna relacja i świetne foto.
Pozdrawiam.