Odp: Nowe ploty o nowym korpusie
Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
To się okaże dopiero gdy będziemy znać:
1. układ guzików na tylnej ściance.
2. specyfikację wideo.
3. cenę samego korpusu.
4. - dla Janka - moc filtru aa.
Przy funkcjonalności OM-D(zwłaszcza jak ktoś ma gripa i może dowolnie korzystać z modułowości wszystkich kombinacji) to wszystko są nieistotne bzdety.
Osobiście mam duże łapy i dlatego kupiłem HLD-6 ale...
Używalność oceniam na średnio, rozłożenie guzików itp
Ostatnio odpiąłem drugą część gripu i zdecydowanie z pierwszą, tą mniejszą lepiej mi się pracuje
Cytat:
Zamieszczone przez
Johny_85
Osobiście mam duże łapy i dlatego kupiłem HLD-6 ale...
Używalność oceniam na średnio, rozłożenie guzików itp
Ostatnio odpiąłem drugą część gripu i zdecydowanie z pierwszą, tą mniejszą lepiej mi się pracuje
Osobiście mam średnie łapy i żadnego gripa używać nie muszę. Mam tylko problem jak oddam ten aparat w jeszcze mniejsze damskie paluszki to miewam problemy z jego odzyskaniem.
Jak widzisz nie da sie dogodzić każdemu...
Oczywiście że tak. Myślę że jeśli byłby dostępny "pierwszy" grip do HLD-6 to wiekszość ludzi zapominiała by o "drugim" dodatku
Bo nie każdy potrzebuje uchwytu do zdjęć w położeniu portretowym.
Może i lepiej jakby zestaw rozbili na dwie części. Jednak pewnie wpłynęłoby to na cenę w sposób negatywny.
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Bo nie każdy potrzebuje uchwytu do zdjęć w położeniu portretowym.
Może i lepiej jakby zestaw rozbili na dwie części. Jednak pewnie wpłynęłoby to na cenę w sposób negatywny.
Poza uchwytem. główną zaletą tego gripa jest podwojenie baterii. Dla mnie znacznie ważniejsza funkcja od uchwytu pionowego.
a coś nowego o E7 może wiecie? czy też raczej podejrzewacie że będzie to jakiś bezlusterkowiec do którego duże szkła będą pasować?
pozdrawiam.
Fajne rozważania prowadzicie. Ciekawe ile z Waszych marzeń się spełni w realu:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Ciekawe ile z Waszych marzeń się spełni w realu
Mnie żadne - nie mam w najbliższych planach zakupów, gdyż to co mam, wystarczy. Olek sknocił sprawę, nie potrafi wzniecić we mnie pożądania nowego :)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Fajne rozważania prowadzicie. Ciekawe ile z Waszych marzeń się spełni w realu:grin:
Moje się spełni, jak dzięki temu cena om-d spadnie. :)