Odp: Zima - nasze zdjęcie
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
zima jeszcze się nie skończyła
Powiedz że się Pomyliłeś, przejęzyczyłeś czy coś. Foty zimowe
Wrzucajcie, tylko już na ciepło.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Kapitalne widoki! U mnie niestety jak na razie zima się skończyła.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Gdzie takie piękne zdjęcia zrobiłeś? Śliczne!
Ale nie wiem czy wiesz, że
...."szybkie nadejście wiosny w tym roku przepowiedział w sobotę, w Dniu Świstaka, gryzoń Phil z Punxsutawney w amerykańskim stanie Pensylwania. Zwierzątko nie zobaczyło swego cienia." Hi.
ja też nie zobaczę.... Tylko czego innego, muszę się dobrze wychylić albo w lustrze.......:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
...."szybkie nadejście wiosny w tym roku przepowiedział w sobotę, w Dniu Świstaka, gryzoń Phil z Punxsutawney w amerykańskim stanie Pensylwania. Zwierzątko nie zobaczyło swego cienia." Hi.
O czym nie omieszkało poinformować na Twitterze i Fb.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Zima w Zamościu - była.
Teraz leje, ale mam nadzieję, że cyknę jeszcze parę zimowych.
Pozdrawiam.
Piekne foty.
Zdjęcia robiłem praktycznie dwa dni przed odwilżą, będąc w pracy. Wiem, że saboor nie lubi zimy, ale ją jednak czekam jeszcze na słoneczną zimową pogodę. Za szybkie nadejście wiosny nie jest dobre. Identyfikuje się że słynnym cytatem "jest zima to musi być zimno, pani kierowniczko"
Ola Olga - zdjęcia robione jak to się mówi "wokół komina". kręciłem sie autem po okolicznych wioskach i takie obrazki wyszły
Z nadzieją na zimowe zdjęcia, pojechałem z dzieciakami do Szklarskiej. Po dwóch dniach przyszło ocieplenie, więc z bajkowych klimatów wyszło wodnisto. A z drugiej strony przekonałem się, po raz kolejny, że albo narty albo zdjęcia. Z łączenia nic nigdy nie wychodzi. U Was też tak jest?
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Gdzie takie piękne zdjęcia zrobiłeś? Śliczne!
Ale nie wiem czy wiesz, że
Dzwoniłem do kuzyna Phil'a:wypad z nory... no i wypadł.:mrgreen: