Za duży bałagan, ale sama to zauważyłaś pisząc "dużo tego".
Wersja do druku
Za duży bałagan, ale sama to zauważyłaś pisząc "dużo tego".
Myślę czy nie wyciąć tła.
edit, kurczę... tak lubię to zdjęcie, ale go nie uratuję
Gdyby obciąc lewą stronę, po czubku drugiej co do wielkosci gałązki, kadr byłby pionowy (prawie kwadratowy) i tylko jeden ostry liść. Chyba (?) byłoby lepiej.
Fajne światelko :)
[quote="Mysikrólik"]... tak lubię to zdjęcie...[/quote0]
Spoko, spoko. Najważniejsze, że Tobie się podoba.
Ja też mam takie zdjęcie - bardzo je lubię, uważam że jest superos. Ale niestety nikt nie podzielił mojego entuzjazmu. A pokazywałem je w różnych miejscach w necie. :D
LINK DO TEJ FOTY
Taaa, nikt... :) Ja bardzo lubie jedno z moich zdjec z Run Warsaw (to z mocnym kontrastem, od przodu), ale i tak niektorym sie bardzo nie podoba (ach te 1 i 2 bez uzasadnienia...). Kazdy cos takiego ma ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Witam
Bałagan, nie bałagan, ukryć się nie da, że tak podświetlona paproć wygląda pięknie. Czy lepiej w naturze niż na zdjęciu? O to trzeba by zapytać autorkę. Ujęcie jest tak skomponowane, że i tak uwagę przykuwa to co powinno. Osobiście jestem "zielonym" fotografem i w przypadku przyrody staram się być jak najmniej inwazyjny.
Pozdrawiam
ja jestem pod wrażeniem, że udało się w kadrze wyraźnie zaznaczyć motyw przewodni zdjęcia ładnie oświetlony tak, że ta praca potwierdza świadomośc wyboru tego co ma być najważniejsze na zdjęciu a co za tym idzie znajomości trzymanego w ręku narzedzia. Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo... :)
Witaj
Zabieram się drugi raz za Twoje paprocie, za pierwszym razem już prawie wysłałem odpowiedź, że zdjęcie w tej formie jest dobre, a po "obciachaniu" nie miałoby już tego uroku, jednak pozwoliłem wrzucić sobie je do kompa, i pierwsze lepsze kadrowanie.. stwierdziłem, że jednak trzeba było ciąć, bo można z niego wyciągnąć więcej ;) Mimo to podoba mi się także w tej formie.
Pzdr
Będę pewnie jeszcze się nad tym zdjęciem pastwić... ;) Pogoda dzisiaj pod zdechłym Azorkiem, a miałam nadzieję na jakieś zdjęcia. :|