Dzieki za wizyty i mile slowo, ciesze sie, że mimo mroku jest zjadliwe :)
Wersja do druku
Dzieki za wizyty i mile slowo, ciesze sie, że mimo mroku jest zjadliwe :)
Dzieki z tak mile slowa!
Oglądając Twoje prace trudno sprecyzować sie na jednym watku a raczej przesłaniu które wynika ze zdjęcia. Zawsze gdzieś tam w podświadomości zagłębiajac się w jedno drugie daje znać o sobie i łapie sie na tym, że oglądać to za mało trzeba jeszcze przemyśleć i ponownie wrócic.
Wiejo, lepiej nie myśleć :-) Bo wymyślisz, że mnie w kaftan trzeba zapakować ;-)
Dziś na dobranoc
Kraina mroku Obvilion
oraz sny martwych imion
Sny martwych imion...maja swoja moc przekazu.
chylę czoła przed Twoją wyobraźnią i umiejętnościami pokazania tego co Ci wpada do głowy... mroczny klimat Twoich prac idealnie mi pasuje...
dr_feelgood, usz Ty wampirze:wink::lol: ostatnia praca to miazga po prostu, super!:) a masz moze wersje bez tej winiety do okola?
Owszem każde zdjęcie ma ileś tam wersji. Wersje do druku na duży format z reguły są bez winiet, testur, To zawsze można zmienić w razie potrzeby.
Dziś pora na kolejną wrzutkę i uzupełnienie wątku o nowe ujęcia świata mojego, jakże chorego.
Smacznego.
1. Powinieneś...
2.
Animal planet
3.
Frostland
4.
Arcticization
5.
To za dużo dla Woodiego
6.
Woodie spada w dól...
7.
Woodie nie dał sobie rady
Narazie tyle na dziś
W razie opinii, krytyki, pochwał, lub skarg i wniosków piszcie śmiało.
Pozdrawiam
Podoba mi się i to bardzo. Z każdą Twoją pracą odbiegającą klimatem od szponów, kłów i innych maszkar dochodzę do wniosku, że taki "luźniejszy" klimat bardziej mi podchodzi w Twoim wykonaniu.
BTW. Dlaczego uśmierciłeś Woodiego? Teraz będziesz musiał wymyślić historyjkę o zmartwychwstaniu ;)