Jak już jesteśmy przy plemionach to może teraz nieco starsza przedstawicielka plemienia Lahu. Tym razem zamiast długich szyji modne są długie (duże, ogromne) kolczyki ;)
Wersja do druku
Jak już jesteśmy przy plemionach to może teraz nieco starsza przedstawicielka plemienia Lahu. Tym razem zamiast długich szyji modne są długie (duże, ogromne) kolczyki ;)
az chce sie zakrzyknac to tej tubki ... lahuu :wink:
.....co tam jeszcze ukrywasz w rekawie???:roll::grin: Znowu cos interesujacego.:wink:
Staruszka odlotowa!!!!To pewnie ona jest winna, ze teraz u nas mlodziez tez zaczyna nosic taaaakie wielkie kolczyki z jeszcze wiekszymi ooootworami:mrgreen:
Co mam w rękawie? Kolejną małpkę ;)
Małpkę spotkaliśmy na wyspie Koh Tao (Tajlandia) w jakimś barze. Ewidentnie miała ADHD i właściciel musiał ją przywiązać do jakiegoś słupa. Małpka cały czas próbowała przeskoczyć z krzesła na furtkę, niestety furtka pod wpływem skoku odsuwała się, a małpkę pociągał do tył łańcuch. Strasznie mi się bidulki zrobiło żal i postanowiłam jej pomóc. Przysunęłam furtkę tak, żeby miała bliżej.. I po raz kolejny okazało się, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu! Małpka skoczyła na moją rękę i ugryzła mnie w palec! I jak tu komuś pomagać :P
moje spostrzezenia nie maja jeszcze sily przebicia-gdyz jestem raczej na etapie nauki ale twoje fotki robia wrazenie :) podobaja mi sie :)
Byłoby jeszcze lepiej gdyby na twoich zdjęciach była ostrość. Na starszej ekscentrycznej pani oraz małpce jej brakuje. Jesteś już dostatecznie dłogo na forum aby wiedzieć , ze jest to grzech główny!...
Świat jest pełen ostrych, technicznie doskonałych, acz ***** wartych zdjęć :D
Zdaję sobie sprawę, że oba zdjęcia nie są idealnie ostre. Aczkolwiek wydaje mi się, że na zdjęciu z kobietą ten brak ostrości nie przeszkadza. W przypadku małpki zdecydowanie razi brak ostrości na oczach, ale jakoś mnie to zdjęcię ujęło i musiałam je wystawić ;)
Witaj !
https://forum.olympusclub.pl/attachm...ntid=10677.jpg
Ladne... Lubie takie widoczki.
Moze podpowiem Ci... Staraj sie nie robic zbyt centralnie sciezki ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...ntid=10705.jpg
Fajne... Moze z lekka bym histogram ruszyl ;)
Pozdrawiam