A oto i ostatnie zdjęcie z serii. Dzięki za komentarze:)
Wersja do druku
A oto i ostatnie zdjęcie z serii. Dzięki za komentarze:)
Najbardziej przypada mi do gustu 212 - zjawiskowe światło, ciekawa poza. W środkowym (213) mam wrażenie, że nie do końca została utrzymana ostrość (twarz).
Z ubiegłotygodniowego wypadu do Stolicy. Po lewej - Julita - siostra mojej "Lepszej Połowy", po prawo - Żaneta -moja "Lepsza Połowa".
Wszystko super - oprócz tych skrzynek gazowych - wywal je szybko ;)
Pzdr
baardzo fajne te brazy
przylaczam sie do opinii o skrzynkach
212 - bardzo mi się podoba ta fota.
Z koncertu rozgrzały mnie zdjęcia 212 i 214 mają w sobie to coś co oddaje atmosferę żywej muzyki. 215- oprócz pełnych uroku modelek fotka jest pięknie skomponowana zawijasami poręczy i schodów. Trochę na nie te skrzynki ale wzrok i tak najpierw pada na modelki, póżniej na zawijasy a skrzynki na końcu.
What's up good people?! Jako że prowadzę zajęcia ze studentami z innych państw na roku "zerowym" wybrałem się na organizowaną przez nich akademię i zostałem miło zaskoczony. Swoje państwa prezentowali Ukraińcy, Białorusini, Rosjanie, Koreańczycy (Północni), Kazachowie, Uzbekowie, a nawet osoby z Argentyny i Indii (mam nadzieję że nikogo nie pominąłem). Sama forma ni jak miała się od tego na co zdążyłem się naoglądać przez 8 lat edukacji w szkole podstawowej i 4 średniej. Nie było czczenia sztandaru, ani recytacji wierszy przez szkolne prymuski. Nie było niekończących się przemówień. Za to był humor, filmy, muzyka, taniec, śpiew! Reprezentanci Ukrainy prezentowali swoje ludowe pląsy jakby nie obowiązywała ich siła grawitacji - gwiazdy, podskoki, przysiady, salta... przez chwilę poczułem się jak w cyrku. Interpretacja "Gdybym miał gitarę..." w wykonaniu Koreańczyków też miała sporo uroku. I tak przez 3 godziny. Można tego typu spotkania zrobić bez "sztampy"? Można! Poniżej zdjęcie dziecka, które bawiło się tak dobrze jak i ja.
P.S. Zdjęcie trochę miękkie, ale robiłem je Revuenonem na 1.4.
Po odbiorcach widać, ze tam gdzie patrza dzieje sie coś interesujacego a nawet biorąc pod uwagę rozbawioną minę chłopca coś wesołego. Zdjecie dobrze koresponduje z opisem.
Dzieciak ładnie wyłuskany z tłumu płytką głebią ostrości i winietą.
Ta GO mogłaby być jeszcze mniejsza, trochę przeszkadza mi profil dziewczyny z lewej strony.