Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mała wrzutka z wczorajszej eksploracji terenów okołostoczniowych.
"Kierunek zwiedzania" - jest ktoś z wycieczkowiczów w stanie rozpoznać who is who na obrazku? Interesuje mnie t apostać po lewej (w koronie ;))
Załącznik 83693
jak to mówią, cień z twarzy podobny zupełnie do nikogo. jednak najbardziej pasuje mi tu PioRo. On miał taką wywiniętą czapkę po obrysie ku górze, co by mogło tak wyglądać na cieniu jak korona. miał też torbę naramienną, którą widać na cieniu. więc ....
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
jak to mówią, cień z twarzy podobny zupełnie do nikogo. jednak najbardziej pasuje mi tu PioRo. On miał taką wywiniętą czapkę po obrysie ku górze, co by mogło tak wyglądać na cieniu jak korona. miał też torbę naramienną, którą widać na cieniu. więc ....
Też mi się tak wydaje. Poza tym 50-200 wyraźnie sterczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Też mi się tak wydaje. Poza tym 50-200 wyraźnie sterczy.
..ba..:wink:
widzę że ostatecznie komentarz mój nie poszedł ;)
ROMEO - to coś co Tygryski lubią najbardziej
kapitalny kadr - świetne !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
widzę że ostatecznie komentarz mój nie poszedł ;)
ROMEO - to coś co Tygryski lubią najbardziej
kapitalny kadr - świetne !!!
Romeo jest debeściak, a przy okazji czemuż to pomarły inne wątki z dobrymi zdjęciami? Te którymi się zachwycalim-śmy?
Zdjęć nie komentuję, bo jak zwykle fajnie się ogląda, ale co innego mi się na oczy rzuciło... Czy ja coś przespałem? Najpierw Lolita, teraz bufetowa! Panie avatary na wiosnę zmieniają czy jak :roll: Plaga jakowaś. Ciekawe czy jest to zaraźliwe :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Zdjęć nie komentuję, bo jak zwykle fajnie się ogląda, ale co innego mi się na oczy rzuciło... Czy ja coś przespałem? Najpierw Lolita, teraz bufetowa! Panie avatary na wiosnę zmieniają czy jak :roll: Plaga jakowaś. Ciekawe czy jest to zaraźliwe :mrgreen:
No nie wiem, źle to wróży.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
To nie plaga to zmowa :mrgreen:
4 załącznik(ów)
Dawno nic nie wrzucałam. Dziś monotematyczna wrzutka z królewską dominantą.
Pierwsze bardzo dobre,.... "podróż w czasie":)