Dzięki Domadm- nie zauważyłam :grin:
Wersja do druku
Dzięki Domadm- nie zauważyłam :grin:
Wizja ciekawa ale też nie odbieram jej jako mrocznej, przeciwnie ładne miejsce, romantyczny ksieżyc, zachęcający cień drzewa i odlatujące ptaki gdzie po trzepocie skrzydeł zapanuje kojąca cisza. Kwiatek w strugach deszczu ładny.
Dziękuję Wiejo za wizytę.
Kolejny portret- starałam się nie rozjaśnić za mocno cery.
p.s. zajrzałam sobie ostatnio na forum fotograficzne, na którym forumowicze albo wstawiają sobie najwyższe noty albo milczą. I powiem wam, że .....zupełna kicha. Tzn. forum przyjemne i ludzie bardzo sympatyczni, ale wszystko zależy od osobowości "członka".
Ja tam potrzebuję czasem rózgi żeby lepiej cieszyć sie marchewką, od samych marchewek mnie mdli :wink:
Nie- żebym domagała się krytyki- Boże broń- czekam na szczere komentarze:grin:
Im częściej zaglądam gdzie indziej ,tym bardziej lubię to forum :grin:
...musiałam to z siebie wyrzucić :wink:
I masz! Prawe oko spaprane, nie do końca widoczne i mnie nie przekonuje ten portret w zestawieniu z poprzednimi.
:lol:
Cześć Piotruś :)
Mam to zdjecie w dwóch wersjach "z okiem i bez", i wolę to bez.
Wiedziałam ,że to kij w mrowisko, ale to świadomy wybór :grin:
Jasne, ale dla mnie w odbiorze nieprzekonujące. Gdyby choć część źrenicy była widoczna, może tak. No cóż, de gustibus.... itd. Ale widzę niesamowite postępy. Chciałbym zostać Twoim uczniem. Masz piękne oświetlenie, znakomity aparat, piękne modelki i sama jesteś .. fajna.
I vis a' vis :wink::lol:
Dziękuję.
Piotrusiu nie przesłodż bo mi polecą po reputacji jak ostatnio :cool:
Myślę, że oststnio za słabo mimo wszystko sie zintegrowaliśmy, bo ja przy pierwszym poznaniu za sztywna jestem. Mam nadzieję, że nadrobimy to w Kielcach :grin: a i okazja będzie żeby sie rozluźnić :wink:
Mnie ten ostatni portret rowniez nie przekonuje, ale sama chcialas to masz :lol::lol:
Sama sobie postawilas wysoko poprzeczke po ostatnich wyczynach :-P
Wezmę to na klatę :cool: