Dziad! :-P
Wersja do druku
Bardzo fajnie wyszły w świetle zachodzącego słońca.
Trochę morskiego słoneczka
Załącznik 143749
Załącznik 143750
Załącznik 143751
Lubie dlugie cienie.
Zachód słońca a'la "ZEN"
Załącznik 143755
Przeciwstawna opcja: ekspozycja 5s z filterkiem nd500 (tym od zaćmienia) :)
Załącznik 143754
Planetki zakręcone :)
Załącznik 143757
Załącznik 143756
Kutry bez zakręcania bardziej mi się podobają :)
Dziki zachód
Załącznik 143794
Klasycznie
Załącznik 143793
łódki, zachody i pierwszy okrąglak (!!!) bardzo fajne. klimacik zachodu jest super. pozdr
Te ujęcia od spodu bardzo mi się podobają. Za czasów gdy byłem, to było tylko molo wojskowe. Jak robiłem fale sztormowe, to mi wojskowi film z aparatu wyjęli. Ojcu niedwuznacznie wtłumaczyli, że to tajne ;) :cool:
Dzieje tego mola były dosyć burzliwe :) ostatnia przebudowa gdzieś podobno koło 2005 roku się zakończyła. Chyba się jakieś remonty szykują znowu niedługo bo woda podmywa schody przy plażowej części, obkładają to workami z piaskiem ale to raczej prowizorka :) : porwało z 5-10 metrów plaży z tego co pamiętam
Załącznik 143816
Molowe swiatlo bardzo mi sie podoba.
Takie jakieś byle jakie. Gdzie piórko ? :mrgreen:
Piórka niet, blachy na tyle nie było :) . To było z buta, spacerek z Wisełki do Międzyzdrojów plażą, kawałek lasem i kawałek miastem, jakieś 15-16 kilosów w sumie :) . Pogoda trafiła się dosłownie letnia, takie ciepło było i brak wiaterku, niestety fali też nie było i przy kamieniach na klifie nie było co robić (fotek z długimi czasami :( ).
Zawsze mi się kamieniste wybrzeże podobało. Ostatnio jak z żoną byliśmy w Rozewiu, to specjalnie, mimo remontów zlazłem na dół aby pofocić takie kamulce i klif.
Ładne te zachody, chciałoby się tam być :grin:. Kamienie też się spodobały.
Kutry!!! Bardzo dobrze wykożystane światło. Jednym słowem fajowo wyszło. Kutrowa planetka superos. Bardzo fajny pomysł.
Kutry, stacja kolejowa, z ostatnich przypadły mi do gustu. Inne też się podobają, a niektóre mniej, ale wiesz, ten brak numeracji...:)
Dzięki wszystkim za odwiedziny :)
Nadrobiłem zaległości. Fotorelacja z morza bardzo piekna. Najfajniejsza jest jednak żyrafa - świetnie wypatrzona.
Drzewo Wisielca
Załącznik 144031
Do Światła
Załącznik 144068
Kamorce
Załącznik 144069
Weselne
Załącznik 144070
Załącznik 144071
Ładne zdjecie kamieni.
Tak tu cicho o poranku :) fajnie pooglądać nadmorskie krajobrazy.
Widać jak morze bezlitośnie zabiera. Kamole superoskie :) Klify rewelacja. Trza się tam wybrać :D
Połowy "Daleko Morskie"
Załącznik 144153
Załącznik 144154
To dalej Międzyzdroje ?
Taka kamulcowa plaża to jest to co tygryski lubią najbardziej :D
Wieczorowe kiczyki
Załącznik 144167
Załącznik 144168
Załącznik 144169
Załącznik 144170
Załącznik 144171
Blaski i Cienie
Załącznik 144174
Załącznik 144175
Załącznik 144176
Masz oko, podobają się :)
Mi także się podobają :grin:, fajnie pospacerować nad morzem gdy za oknem zamiecie :)
Blaski i Cienie cd
Załącznik 144185
Załącznik 144186