Myślę, że gdybył nie wyostrzał i trochę delikatnie rozjaśnił, utrzymałbym ten "miękki" klimat budzacego się ,mglistego poranka.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Myślę, że gdybył nie wyostrzał i trochę delikatnie rozjaśnił, utrzymałbym ten "miękki" klimat budzacego się ,mglistego poranka.
Pozdrawiam
Zarąbisty widoczek:) podoba mi się światło które przebija :)
Ładne, bardzo ładne :)
pzdr
477 to naprawdę urzekający obraz, bardzo mi się podoba. A w 476 uderza mnie trójwymiarowość tej sceny, bardzo plastycznie to wyszło, nie wiem, czy to puszka, szkło czy wybitne umiejętności fotografującego, ale efekt jest świetny, oglądając tą fotkę czuję się, jakbym stała obok tych pań i scena działa się przy mnie naprawdę.
Bardzo malowniczy obraz stworzyłeś z tego zdjęcia poranka w parku.
Dzięki za odwiedziny raz jeszcze.
Małe resume z wczorajszego spaceru po Rynku.
478.
Poranek w parku na którym promyczki grają istotna role bardzo malowniczy i wpadający w oko. Reasume wciaga poprzez różnorodność osób zebranych w jedno miejsce jakim jest kadr.
Widzę że sporo atrakcji na tym rynku :)
Dla mnie ciekawostką jest Pan Biała Rękawiczka -jak nazywają Arne Schmitta, koncertującego na swym piano centrach miast europejskich i z reguły w plenerze. We Wrocławiu był także rok temu. Pełna melodyka fortepianu i to na żywo, robi wrażenie.
http://www.arne-schmitt.com/pl/news
Bardzo pomysłowa pocztówka :D
A ten kolo z prawej maluje takie fajne obrazy puchami?? :)
Fajne ostatnie, ale za duże wtopienie w tło IMHO>
Ostatnie dobre, pomyslowe :wink:
Takie moje kilka-ptyki
479.
Kawowe ekspresje (ostatnio podaję mix Columbia Excelso i Supremo+CostaRica+ Ethiopia)
480.
O piano- koncercie na Rynku już wspominałem (Arne- Schmitt), tryptyk wysłałem i się spodobał, przynajmniej tak odpisał.
481.
Z okazji kolejnego Dnia Życzliwości, w Browarze Mieszczańskim odbyło się kilka imprez, mi.n. występ tearu "Klinika Lalek". Monstrualne przedstawienie, dużo ruchu, ognia i dymu. Opisać to wydarzenie za pomocą jednego tryptyku niepodobna. Kilka godzin póżniej miał wystąpić Voo Voo, ale mnie pognało gdzieś indziej (patrz: recydywa zdjęć nocnych;-))
Strasznie fajny pomysł :) Najbardziej podoba mi się z Kawą :)
Też mi się pomysł podoba, piano naj.
Pomysł przedni.
Impresje kawowe bardzo fajne. Piano - naj...... Przyciąga w Twoich zdjęciach taka malowniczość.
Koncert fortepianowy w rynku to musiało być naprawdę mocne doznanie. W tak ukształtowanej materii zamiana fraka na swetr to już wydarzenie, tym niemniej chciałbym posłuchać w takich warunkach. Zdjęcia oczywiście świetne. Kawa i etapy jej tworzenia także bardzo wpadły w oko swoją krasą. Ciekawie też wygląda teatr lalek gdzie największe skupienie wymuszają ich główki.
Klinika lalek odjazdowa...
klika-ptyki - ekstra!
Ale żeś się rozkilkaptykował :D
Fajne.
:grin: sympatyczne
Na dalekie wojaże o tej porze roku mogę na pewno zapomnieć, toteż pozostaje mi wspomnień czar.
Fotka jak z katalogu ale zrobiona z hotelu po karaibskiej stronie Kuby, w okolicy miasta Trynidad
482.
A tam hen za widnokręgiem już Karaiby, gorące rytmy reggae oraz Calypso ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=a502on4D_1k
ps. kartki wysłane rok temu z tej pięknej wyspy, jak dotąd nie dotarły, ale nadal cierpliwie czekam;-\
Korzystając z okazji życzę Wam wszystkim- radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Pozdrawiam
Kaz
Dziękuję :grin:
Życzę również, zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
Dzięki :) wzajemnie :) hmm święta w tropikach........... :)
Ostatnie kusi do odwiedzin i słodkiego lenistwa w tak egzotycznej scenerii. Za życzenia dziękuję jak i również życzę pogodnych i wesołych Świąt oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku.
Witam w Nowym Roku i wszystkiego dobrego for ewrybady;-)
Zima, mróz ale gdzieś trzeba testować swoje nieumiejętności. Ostatnio nadarzyła się okazja, targi ślubne we Wrocławiu, wybieg, modelki itd. Z jednej strony bez dobrej lampy to lepiej nie próbować a z drugiej biele sukni ślubnych+ dodatkowe flesze innych fotografów, dają sporo do zabawy z ustawieniami, o przepały nietrudno. Do tego dynamika takich wybiegów w połączeniu z obiektywem manualnym daje do wiwatu. Niezła dawka adrenaliny i to na własne życzenie:lol:
483.
484.
C1dmk2 + Tak 85/1.8
Eee tam Kaz, wcale nie jest tak zle.Pierwsza fotka zabawna, fajnie uchwycony moment. A na kolejnej widac, ze oko tez troche pocieszyles....bo bylo na co popatrzec :wink:
484. fajna fotka i ciekawy pomysl...
Podobają mi się te zdjęcia. Pierwsze bardzo sympatyczne z "przyłapaną" modelką. A zestaw 4 prezentuje się świetnie. Ładnie uchwycone dziewczyny.
Fajnie "złapałeś" w 483 ciekawską modelkę przez co zdjęcie nabrało humoru :wink: 484 mi się jeszcze bardziej podoba, zwłaszcza trzecie od lewej. Jest takie zwiewne i delikatne. Może byś wstawił oryginał :roll:
Dzięki za wizytę.
Fotka nr 483. powinna raczej nosić tytuł "Gdzie jest panna młoda?"
Lolita- prosisz i masz ;-)
485.
i dodatkowo
486.
Dziękuję :roll: Piękne te zdjęcia :roll:
... albo "Gdzie uciekł pan młody?" :wink:Cytat:
Fotka nr 483. powinna raczej nosić tytuł "Gdzie jest panna młoda?"
Również zdjęcie z tą panią przypadło mi do gustu w pokazanym zestawie najbardziej. A w większym kadrze wygląda jeszcze lepiej. Mimo czarnego tła zdjęcia są takie lekkie, a modelka wygląda ślicznie.
Panna mloda wypatruje pana mlodego... ciekawe fotki.
No właśnie, w czasie targów był Pan młody ale zlatujący na linie:shock:. Tak postanowił zaskoczyć swoją oblubienicę i zaręczyć się w sposób niestandardowy. Na oczach wszystkich oraz kamer, pod patronatem TVP, postanowić opuścić się ze sklepienia Hali Ludowej, ponad 30 m (patrz na oświetlenie sklepienia na fioletowo, ten czarny krzyżyk), pomimo lęku wysokości! Zaskoczenie panny było całkowite, pojawiło się wzruszenie. Zaręczyny zostały przyjęte. To znajomi ją wkręcili a TVP pokaże te zaręczyny w nowo przygowywanym programie rozrywkowym.
487.
Bardzo ładne zdjecia ale wyjatkowo poodba mi sie zwiewność na zdjeciach 486 gdzie bez umiaru czaruje zjawiskowość sceny.
Dzięki!
Ludzików ciąg dalszy;-)
488.
Tak 135/2.5
Trochę mnie nie było... ostatnio oglądałem Twoją stronę 7. Szacunek za drogę którą w międzyczasie przeszedłeś!
Dzięki za wizyty.
489. daj na ...szóstkę