Podobają mi się. Oczywiście zdjęcia, nie ramki :D
23 najfajniejsze
Wersja do druku
Podobają mi się. Oczywiście zdjęcia, nie ramki :D
23 najfajniejsze
zastanawiam się teraz, czy 23 nie powinienem przekadrować, tak by wyciąć ludzi pod parasolem przy prawej krawędzi kadru
23 a)
Załącznik 121256
(no uczę się)
O żesz ty! - 23 bajeczne z tym "księżycowym ludkiem" - cudo :grin: Generalnie nie lubię niebieskiego koloru, ale to zdjęcie mnie urzekło: jest nastrój, jest świetna kompozycja, jest pastelowa tonacja, jest bardzo dobrze :) Jeżeli w taki sposób chcesz obniżać poziom to nie mam nic przeciw temu :wink:
---------- Post dodany o 16:11 ---------- Poprzedni post był o 16:09 ----------
Ani się waż !!! :wink:
ale jak chcesz to możesz :mrgreen: po dokładnym obejrzeniu "na zimno" myślę, że może tak będzie lepiej
Jan_S masz rację z prze kadrowaniem, przynajmniej w mojej ocenie. Bardziej podoba mi się druga wersja. Pozdrawiam.
Zdjęcia ok, ale ramki na nie.
Wprawdzie jeden obrazek starcza za 100 słów, ale pozwolę sobie na słowo wyjaśnienia do 23. Zdjęcie zrobione w olbrzymiej depresji. Na szczęście traktowanej geograficznie a nie psychicznie :) Być może mało razy widziałem jak blask księżyca odbija się od wody, ale sposób w jaki odbija się światło od tafli Morza Martwego jest niesamowity. A jeszcze dane mi było tam być podczas pełni.
Jeśli coś z tamtej magii udało mi się na zdjęciu uchwycić to jest mi niezmiernie miło, a sądząc po Waszych wpisach chyba się trochę udało :) :) :) Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Dzięki Wam się uczę :)
i kolejna zmiana klimatów. Jedziemy do Bawarii
Miejsca, Przedmioty, Kształty, Kolory...
27)
Załącznik 121514
Mam jakąś słabość do "krzywych" zdjęć. Zwłaszcza wysokich obiektów. Ma to poniekąd aspekty praktyczne - po przekątnej można więcej zmieścić niż po długości, ale nawet gdy można coś sfotografować prosto:
28 )
Załącznik 121513
to i tak bardziej podoba mi się wersja diagonalna.
29)
Załącznik 121512