Gorszego motywu to już chyba nie mogli wybrać.
Wersja do druku
Nie wrzucajcie takich zdjęć po nocach. Głodny się zrobiłem, a mam nie jeść przed snem..
Ja też tego samego Olympusowi życzę, bo kasa mu potrzebna, jak my łakniemy tlenu...
OM ładny, ale wolalbym 4/3.
Pozdrawiam AP.
czytanie waszych duskusji jest calkiem rozrywkowe :}
Olympus sie juz wypowiedzial, że ze szklami 3/4 autofocus bedzie dzialac wolniej.
Ten filmik z autofocusem chyba nie wiele mowi, bo jest bardzo duzy kontrast pomiedzy twarza a tlem, oraz panie sa bardzo dobrze oswietlone - wiec to idealne warunki.
Te probki iso to tez za wiele nie mowia - male go, duze odszumianie i zapewne dobre oswietlenie. Anyway - juz na 4-tym zdjeciu(iso 1600) na 1-1 widac spory spadek detalu, wiec nie jest to rewelacyjny wynik.
Już kiedyś pisałem, i nie tylko ja, że ci malutcy będą uciekać od pryzmatów, luster w stronę totalnej elekktroniki, a to wszystko w cenie dzisiejszych luster. Walka na mega piksele nie ustanie, bo nawet sam Olek zauważył, że nie obroni się przed tym trendem, bo inaczej DR z 12-tu Mpix drastycznie wpływa na życie firmy. Wizjery też coraz pojemniejsze mamy wiec nie ma oporów ze strony producentów by likwidować "część mechaniczną" w lustrach. Przy starej technologii pozostaną wielcy jak C i N...
merti jeśli sądzisz że długo zostaną to się mylisz. Za 10 lat lustra być może będziesz miał tylko w szafie. Postęp w elektronice jest niewiarygodny. Nadal mimo upływu czasu podwajają parametry co 18 miesięcy a w niektórych aspektach jest jeszcze większy postęp. Wielcy zrobią przejście nagle, skokowo bo ich stać na to. Mali muszą zacząć wcześniej zmiany by dotrzymać kroku. Olympus idzie jak najbardziej słuszną drogą
Kolejne fotki (FW .95)
http://www.dslrmagazine.com/images/s...MST/index.html