Zachodze w glowe jak to widac, w formacie 800pix, fakt, oryginal 1000pix i pewnie forum zmniejsza stad ta kiszka...
Moze musze kupic jakies wieksze Eizo:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Wersja do druku
Zachodze w glowe jak to widac, w formacie 800pix, fakt, oryginal 1000pix i pewnie forum zmniejsza stad ta kiszka...
Moze musze kupic jakies wieksze Eizo:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
Nic forum nie zmniejsza. To samo jest patrząc bezpośrdnio na flickra. nie widzisz jaka kasza zrobiła się z przewodami?
Ale miałeś wypas sesję :) - na Solinie musiałem z ukrycia.
grizz,
pionu faktycznie nie, masz racje, poziom tak, a, ze przeostrzone... mowilem, ze musze eizo miast neca kupic:)
i troche atomowki:
i bonus kolorek kolegi niestety nie z mikrusa:
pozdrawiam serdecznie
Janek
bardzo fajne foteczki Janeczku , pozazdroscic wycieczki , co prawda nie ciagnie mnie do takich klimatow , ale mysle ze akurat to miejce w realu zrobilo by na mnie wrazenie , kiedys przed laty bylem w Klempiczu gdzie zaczeli dawno temu budowe atomowki , niestety nie posiadalem aparatu wiec fotek brak
Dzieki Centusku,
i jeszcze pare EW Zarnowiec, tym razem od gory, lipne warunki mielismy, 1. pod swiatlo, 2. z deka mgielka ale mikrusy daja rade!
pozdrawiam serdecznie
Janek
To u mnie bardziej sielsko, niż industrialnie. Parę "szybkich" ze spaceru po Czechowicach:
Pozdrawiam
Chciałbym pokazać perełkę Beskidu Niskiego - "Beskidzkie Morskie Oko".
Byłem tam 20 lat temu, do dziś nic się nie zmieniło, no może poza tym, że dawniej to był prawdziwy szlak niebieski. Dzisiaj dojedzie się samochodem :evil: Pewnie dzięki temu, że niedaleko postawiono wieżę komórkową.
Ja wybrałem - a jakże 1,5 godziny spaceru :)
Dwie wersje - normalne światło, i druga gdzie mi słoneczko na moment zaświeciło.
Sklejane,bo 14 mm to za wąsko na tę kałużę :wink:
a tutaj z tej samej wycieczki, jeszcze z pożyczonym od kolegi podpiętym 9-18 z "dużego" 4/3
ten szczyt z widoczną ścieżką, to Rysy widoczne z poziomu o 60 m wyższego :wink:
pozdrawiam