A nie wyczaiłeś w okolicy jakiegoś nowego wieżowca/biurowca/drapacza_chmur? :D
Wersja do druku
A nie wyczaiłeś w okolicy jakiegoś nowego wieżowca/biurowca/drapacza_chmur? :D
wyczailem, nawet kilka :) ale zona mowi, ze sie nie rozwijam :mrgreen: no to czasami pstrykne cos na poziomie gruntu :wink:
a tak na powaznie, to przesiade sie chyba na 510 , albo 520- to bede kilka tygodni bez aparatu-wtedy bede odgrzewal zapasy z dysku. jeszcze mnie wygonicie :)
aha-skasowalem nieszczesny rog- a co bedzie draznil.
pzdr i dzieki
no dobra-3 kiepskie zdjecia po kolei-przerwa w foceniu.
nie focham, nie obrazam sie albo nie wiem co tam jeszcze :)
pakuje i wysylam aprat do polandii. jak sprzedam-kupie 520 (dla IS i RC).
troche czasu zejdzie zanim sie doczlapie na miejsce, wiec zajme sie obrabianiem zaleglosci z dysku.
tak wiec pokaze troche starszych kadrow, ale niekoniecznie kiepskich jak ostatnie :)
dla zainteresowanych (a moze sie trafia) do sprzedania wkrotce bedzie e500, 2x 40-150 (starsze), garsc manualnych, nawet jakies 50mm 1.4 sie trafi :) tak wiec zbierac kase, sprzedac butelki i szykowac na szkielka :).
jak sprzet bedzie gotowy dam info w dziale "gielda-sprzedam" ...
nastepne, a co-mozna jezdzic :)
tytulu podwojnego :
1. Lustereczko, lustereczko...
2. Ja
Mi tam sie podoba ...
Zresztą Ty zawsze byłeś dobry w architektonicznym rytmie :)
Tylko ja osobiście bym to przekadrował ...
O właśnie tak jak pokazałem ;)
Mam nadzieje że sie nie złościsz że pozwoliłem sobie przekadrować Twoje zdjęcie ;)
Jeśli jednak sie złościsz to pogadamy inaczej - czyli będe musiał skasować załącznik :-P
Pozdrawiam
ciasniej i z tego powodu rowniej-bardzo dobrze-zapewne tez lepiej od oryginalu :) niech zostanie oczywiscie. tylko, ze mialem troszke inny cel-owszem ksztalt, prostota, rowne katy, ale najbardziej rozmiar-im wiecej, tym lepiej. im mniejszy ten blysk lampy i wiecej okienek tym bardziej ginie w odbiciu-dlatego szkoda mi bylo kazdego okienka.
ale musze przyznac, ze twoje schludniejsze i czystsze :)
.
.
.
chyba sie zamkne w sobie.... :wink:
No nie bądź taki :)
Moja wersja przedstawia tylko mój sposób patrzenia ;)
Ty wypatrzyłeś, Ty kadrowałeś, Ty uczyniłeś i fotka wcale nie jest zła :)
Z kadrowaniem to tak jak z gustami ... każdy ma swoje i o tym sie nie dyskutuje ... można tylko wyrazić swoja skromną opinie i ja to zrobiłem :)
Pozdrawiam
Ponarzekał, pokwękal i wstawił dobrą fotę :mrgreen:
Ta mi sie podoba, lustrzane tafle ścian budynków są zawsze wdzięcznym tematem i Ty wykorzystałeś ją jak należy.
Podoba mi się tak, jak jest, z lewej zamyka kadr obramowanie ze scian, kształt dachów daje ładny rytm i prowadzi wzrok w prawo gdzie kadr jest ładnie zamknięty postrzępionymi krawędziami odbijającego się w niej innego budynku.
Bonusik w postaci niebieskiego swiatła ożywia ciemną, dolną cześć kadru.
Niczego nie poprawiać :)
Ja tyż jestem na tak, lubię te schlujne, dobrze skrojone i sfotografowane domiszcza :)
aaaa tlumaczyl sie nie bede -powiem tylko: czasu malo, zadan wiele :wink:
147.
...
PS
mialem ostatnio hece z monitorem i nie dam sobie nawet paznokcia uciac, ze kolory i jasnosc i wszytko inne jest w normie.. wiec jak cos kole w oczy, to dajcie znac, bo nijak nie moge bydlaka (wlasciwie dwoch) wyregulowac...