A dostałeś , już w..... ?? :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wersja do druku
A dostałeś , już w..... ?? :)Cytat:
ja to bym sie zakrecil wogole za 'katowym interfejsem na obiektyw'. tak, zeby celowac w krzoki a w wizjerze miec fajnego gogusia dlubiacego w nosie i uchu jednoczesnie.
ja juz raz musiałem spierniczać - robiłem żuli pod spożywczakiem w "ciekawej " dzielnicy - twarze roku, autentycznie kopalnia portretów. Aż się obruszyli i ruszyli hordą. Szczęście miałem rower. No, poza tym raczej walczyli o przetrwanie z własnymi słabościami ale zawsze jakiś dreszczyk...
Hehe, nieźle. na takich trzeba polować pojedyńczo, w grupie są szczególnie niebezpieczni..Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Jeszcze nie dostałem. Ale matka moich dzieci twierdzi, że statystycznie to nastąpi prędzej czy później. :D O mordę się mniej boję (bo w końcu nie szklanka), ale sprzętu byłoby szkoda. :roll:Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
A poza tym chyba nikt nie uderzy kolesia w okularach.
Obyś się nie mylił. :mrgreen:Cytat:
Jak gość będzie kulturalny, to najpierw poprosi Ciebie żebyś je zdjął (albo sam je zdejmie) a potem przyłoży (oby nie) ;)Cytat:
Do ulicznych strzałów to najlepszy byłby jakiś mały, dobry głupi jaś. Czasem bawię się w to moich starym Canonem IXUSem II 3,2 mega. Ma dwie wielkie zalety - jest malutki i bezszelestny. Nie klapie lustrem jak lustrzanka. Niestety, ma też wiele wad, więc od pewnego czasu walę już tylko moim E500.
Oto fotka z IXUSa:
212
Jak na takie maleństwo, to nie jest źle ... aczkolwiek fotka jakoś mną nie wzruszyła - cykl wyrwigrosze jest jak dla mnie znacznie ciekawszy ;)Cytat: