Radku - miałam ? Muszę spróbować tej gruszkowej :)
Wersja do druku
Z chęcią przeczytam, a niedawno czytałem "DLACZEGO mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map" Barbary i Allana Pease, gdzie dosyć obrazowo objaśniono różnice w budowie mózgu kobiet i mężczyzn, i szczerze powiem, że od tego czasu znacznie mniej iskrzy między mną i moją lubą. Skwituję to humorem:
- Wędkarz łapie złotą rybkę, jak to zwykle za wypuszczenie zaoferowała mu spełnienie życzenia, a ten mówi że chciałby mieć autostradę z Europy do Ameryki którą mógłby dojeżdzać do rodziny, bo boi się latać a statkiem to za długo. Rybka kontruje że to cholernie trudne, pracochłonne itp, i pyta czy nie mógłby wymyślić czegoś łatwiejszego. Wędkarz po chwili zastanowienia odpowiada:
- Chciałbym zrozumieć kobietę...
- To ile pasów ma mieć ta autostrada ?
Sorki za OT, cieszę się z Wami że AF Wam działa, honor króla został uratowany.
BRAWO !
ps. ps. Dziś nie zauważyłem jeszcze problemów z AF. Poczekam na podobne warunki (noc i oświetlenie jedynie żarowe).
Pozdrawiam
Zastanawiam się, czy taki downgrade nie pozbawia nas gwarancji ?
Rafrog > szukasz rozgrzeszenia w związku z odesłaniem Olka do serwisu ? :)
Skoro upgrade nie kończy gwarancji, to downgrade i późniejszy up też nie powinno. W razie czego możesz usprawiedliwić się jak Pawlak:
"A kto mnie zabronił kartiem ze starym firmwajerem do puszkie zakladać ?"
Nie szukam. Wiem, że kiedy mój Olek wróci to kiedyś na pewno przetestuje powyższy sposób na downgrade, dlatego się zastanawiam.
A może wróci z F1.4 i działającym AF ? Wtedy będzie to znak że można mieć i rybki, i akwarium. A nie wiadomo ilu jeszcze na tym korzysta :)
Może głupie ale ... skąd wziąć fw v.1.2 lub 1.3 ??