-
dziś do południa przejrzałem cały Twój wątek. Na oewno wzbudził moje zainteresowanie gdyż w pamieci mam zdjęcie Moniki z których najbardziej podobało mi się pierwsze i ten portret w winorośli. Okno z przełamaną dolną kratą kojarzy się z odzyskaniem wolności. Drzwi w których szpary zabite były blachą odcinając całkiem promyki światła i nadzieję. Tajemnicza wnęka ze zdjęcia nr 8 zmusza do interpretacji wiodąc drogą ku ciemności. Dziewczynka w tunelu bramy prześwietne zdjęcie. Matka z córką osobiście dla mnie wzruszające i piękne Podobnie jak ta kobieta na wózku. Pracownica biura z niesamowicie opuchniętymi nogami z wytrwałością godną podziwu pokonuje codzienną drogę. Uwagę zwróciły też zdjęcia z zapuszczonych pomieszczeń masarni jak i eksplorowanego budynku gdzie złuszczenia farby uplastyczniły i nadały charakteru pomieszczeniom. Pamiętam też Twoje zdjęcia z teatru a w watku tylko jedno i to na wstępie. Klatka schodowa w pełni zasługuje na szczególne wyróżnienie. Starsza pani ta w stylu malarskim emanuje ciepłem ale też i stanowczością.
-
Oj, dzemski, chyba na dobranoc dam ci buzi! A co do rys na schodach, to ja ich nie widzę. Pani szacowna, wspaniała! Klimatyczny jesteś i to mi się podoba!
-
Dziękuję Wiejo za poświęconą uwagę i czas. Dziękuję też wszystkim pozostałym, którzy tu zaglądają i czasem pochwalą, a czasem zjadą moje wypociny :)
-
4 załącznik(ów)
bejbi
dzidziuś mojej modelki Ajri - Michaś, ma 5 miesięcy. (studio, ale bez błyskania i tylko z jedną lampą kontrolną):
-
Bardzo klimatyczne foty Robisz i brawa Ci za to. Nie będę się odnosił do wszystkich (dużo tego), generalnie bardzo fajnie się ogląda...:wink:
Z ostatnich - niesamowicie wyszła "klatka schodowa" i "starsza pani" - obydwa zdjęcia przykuwają uwagę na dłużej - świetne ...
Pozdrawiam
-
Superr!! Zazdroszczę takich fotek. Kombinowane tło ?
raczej tylko rozmyte krawędzie na pierwszych...?
pzdr
-
K_Puchatek: dziękuję
kasprzyk: To był mój pierwszy raz. Nigdy wcześniej nie fociłem dziecka w studio. Tło oryginalne (agrowłóknina z OBI), a podłoże to materiał na zasłony (też z OBI). Krawędzie na pierwszych nie są blurowane, tylko przechodzą w biel (taka winieta, tylko biała).
-
Gratuluje wszechstronności.........zdjęcia dzidziusia sa swietne:-)
-
zdjęcia świetne i bardzo się podobają a tak przy okazji to wielkie dzieki ponieważ znajoma prosiła mnie o wykonanie kilku zdjęć bobasa i jakoś nie miałem weny. Twój przykład popchnął mnie do działania.
-
Dałeś popalić! Piękne zdjęcia!