Teraz troche inna obróbka napiszcie jak (i czy) sie podoba..
23.
Wersja do druku
Teraz troche inna obróbka napiszcie jak (i czy) sie podoba..
23.
Mnie się nie podoba, cera jakaś niezdrowa ;)
22. podoba mi się, a szczególnie dolna fotka- bardziej ciepła niż ta górna:)
21 - horyzont lekko leci w prawo !
.... żartuję !
18 i 19 fajne kadry ale jak pisze rocco i suchar - lekko doświetlić i ręka szara wyszła.
Jak możesz sprobuj poćwiczyć zdjęcia z lampą odbijaną o ścianę sufit czy cokolwiek innego. POLECAM
Dzieki, 18 doswietlana jest lampa odbita od sufitu a 19 to swiatlo z okna.
Czyli kontrastowa 23 nie przypadła do gustu, w sumie to dobrze, bede wiedzial na przyszlosc zeby nie kombinować z kolorami ;)
No trochę za zielono chyba to wyszło :). Ja bym to jakoś tak widział:
http://www.uploadimage.org/images/fx...pgqgmhlpma.jpg
dokładnie chciałem napisać że jest zielony zafarb
z portretów podoba mi sie najbardziej 22 i właśnie ta dolna fotka. kadr bardzo fajny i światełko extra
Przejedzony temat ;) ale bardzo mi sie podoba, prawie jak Bahama
24.
25.
Czekam na komentarze,
Pozdrawiam
24. Fajny kadr - bardzo harmonijny, żywe kolory też na plus - brakuje mi jedynie jakiegoś takiego tematu przewodniego...
25. Fajny ciasny kadr kierujący wzrok na oczy(nie wiem czy nie warto byłoby ciąć trochę dołu) ... i BW też pasuje...jestem na Tak;)
24 faktycznie rodem z tropików tylko drzewka inne :)
25 za wykrecikiem - fajny strzał
Oba dobre, ale wolę portret:)
Witam po dlugiej przerwie, kilka fotek z minionego weekendu.
26.
27.
28.
Strasznie mało czasu przez te studia :/ ale co zrobić
29.
25, 27 świetne kadry w moim guście. (tylko pani manicure mało estetycznie wygląda przy pięknym ciałku bobasa, ale kobietą jestem więc przepraszam za tę krytykę).
Podoba mi się twoje spojrzenie, będę zaglądać:)
Zdjęcie plaży sympatyczne w odbiorze. Portret na zdjęciu 25 świetny. Auto na drodze nie za bardzo przypadło do gustu. Dziecko na zdjęciach 27 i 28 o miłym przekazie. Portret chłopca świetny.