Wyglądają jak miniaturki Czarmaxa :grin:
Wersja do druku
Wyglądają jak miniaturki Czarmaxa :grin:
W czasie lotu zauważyłem ciekawe zjawisko, właściwie to troche zacząłem się bać.
1.
2.
3. Rolnik matematyk, albo artysta
Ufff... Widziałem je nawet więcej niż trzy razy.
O kurcze pieczące, na Brockena właziłem ale pewnie miałem farta bo widma nie widziałem :wink:
No i kolejna porcja z Hungaroring'u śmiało mówić co nie tak.
1.
2.
3.
4.
5.
Zdjęcia fajne. Jest na czym oko zawiesić. że się bawisz, to tylko dobrze o Tobie świadczy. :)
Zdjęcia z lotu fajne :)
Jeszcze jedna wariacja na temat bolidu:
1.
A teraz seria z architekturą, niestety statywu nie było(właściwie to był, ale szybkozłączki nie było). Dochodzę do wniosku że po prostowaniu zdjęć 14mm to już teleobiektyw :)
1.
2.
3.
bez statywu mimo wszystko utrzymałeś : D mi się wydaje że zbyt daleką perspektywę obrałeś na architekturę.. 3ka z bliska była by intrygująca a w 1ce rzeka niewiele wnosi (nie ma odbić czy siakiejś gry świateł) a w 2ce wyszło dziwacznie bo całość sprawia wrażenie że obiektyw pokracznie rysuje (księżyc, wypukła część w okolicach samochodu)...
Pomnik przykadrowany z innej strony. Może tak lepiej?
Był zarzut że mało świateł, z drugiej strony mostu trochę lepiej. A co do dziwnego księżyca na jpg'u z puszki wyszedł tak samo.
Coś z wczorajszego porannego wypadu.
1.
2.
Ladne :)
pozdro
Bardzo ładne :)
Dobrze, że te robale są takie małe.....A różnie to bywało w dziejach ziemi. :grin:
Spotkać pająka wielkości dużego psa, niechciałbym. Albo taką, tyle tylko że metrową.
1.
I małe video:
http://youtu.be/BTldP9o2lmE
Ładne wrzutki :grin:
Dawno mnie tu nie było i przepraszam że nie odpowiadałem na pytania(niestety nie wiem co to za robal włochaty). Trochę z innej beczki. Gorące głowy:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
I tak dla odmiany... księżyc wiem że to banalne :)
10.
Ognista seria i łysy na okrasę :D
7 - najlepsze - swoją drogą nie wolno wypalać traw :mrgreen:
Traw nie wypalałem, za to z dymem mogłem puścić moją pracę ;)
Krótka seria z pobytu na wsi;
1)
2)
3)
Środkowe makro adekwatne... ; )
konik na 2-ce świetny
Miałem wrażenie, że 3 bardziej się spodoba. Czasami coś uda się zrobić z ręki.
Podoba mi się konik na 2-ce
Ze względu na sytuacje najlepsze drugie : D ten pies : D chociaż w pierwszym też jakiś taki dziwnie zaskoczony : D
Najlepsza mina psa na pierwszym zdjęciu :wink:
@glee: Taka ustawka, kot już był, a psa tam posadziłem, jako że on ciągle z nosem przy ziemi to tego kota nie zauważył
i po jakimś czasie się skapował co jest grane.
@koronax: Jak miałem jeszcze koty, a on był podwórkowy to jak kocica podeszła go obwąchać to on się prawie w ścianę wprasował, jeszcze lepsza mina była niż ta.
Pająk "zimowy", a tak na prawdę to wiele krzaków w lesie łagiewnickim(koło modrzewia) było pomalowane jakąś białą/lekko szarą farbą, szczególnie ich końcówki.
A za tło robiła biała blenda.
1.
i jakiś chrząszcz.(trochę nie trafiłem w oko, ale wiało i z ręki robione, zresztą co tam oko, pancerzyk w nich to najpiękniejsza rzecz)
2.
3. Jakiś robal, chyba pluskwiak.
---------- Post dodany o 19:57 ---------- Poprzedni post był o 19:40 ----------
W tej wstawce 2x pająk i żaba na deser :)
1.
2.
3.