Robią wrażenie :) Piękny błękit i surowość skał.
Wersja do druku
Robią wrażenie :) Piękny błękit i surowość skał.
Przepiękne miejsca i doskonałe zdjęcia. Najbardziej utkwi mi w pamięci widok z wulkanu. Ale ostatnie też świetne.
Tylko wypada podziękować wypada GEO ze się podzielił z nami tymi zdjęciami. Dzięki temu, prawie tam byłem :)
odświeżam wątek tak mnie jakoś naszło zdjęcia nie tworzą całości
mnie osobiście podoba się pierwsze i trzecie ( tytuł nr 1 to: smukła tytuł nr 3 to: komunista)
ogólnie ok c-b są ok ale bez poprawek podobają mi się takie jakie są
Jak dla mnie 2, 3, 5 :)
Jak dla mnie 2 oraz 5.
Fajna wrzutka. W każdym jest "coś". Ze szczególnym naciskiem na uliczne - czerwony pan - świetna obróbka wydobywająca sedno.
P.S. Córuś się zmienia, potencjał coraz większy :)
dzięki za dobre słowo
kolejna porcja jak poprzednio nie związana ze sobą
z poprzednich 2 a z ostatnich przedostatnie fajne
Ostatnia seria udana :)
4,5,6,7 najlepsze :grin:
Piatka z ostatniej wrzutki fajna.
Bardzo fajne portrety Twojej córki
witam ponownie, chciało mi się znowu :)
poproszę o komenty
PS. nie wiem dlaczego ale zdjęcia zamieszczone na forum są gorszej jakości niż te same w kompie kiedyś tak nie było może ktoś wie co się dzieje albo coś się zmieniło?
drugie zdjęcie wiatraków strasznie mi się podoba :D
Ładne, niebanalne kadry. Niełatwo o takie przy tak... banalnych motywach ;) Obróbka również mi pasi.
Z ostatniej serii wszystkie bardzo dobre, szczególnie wiatraki zrobiły na mnie wrażenie. Pogratulować!
O trzecie zdjęcie bym nie walczył, troszkę odstaje.
Ale wiatraki ładne, bardzo plakatowe. Nawet miejsce na tytuł filmu zostawiłeś:-).
ps. film SF, oczywiście......
B.podobają mi się twoje wiatraki ! Świetne
Naprawdę świetne prace, zasługują na uwagę!
odświerzam wątek i witam :)
Ta 3. mi nie za bardzo pasi z tym konarem wyrastającym z ramienia i kolorowymi bucikami.
Reszta brodarek fajoska - ładne, w Twoim stylu portreciki i fajne, dynamiczne ujęcie na 4.
Portrety przyjemne, trojka mi nie leży, z 4. warto popracować i zwiększyć ilość odcieni szarości. Przez swoją bladość świetny kadr staje się płaski, traci wiele w odbiorze.
Pozdrawiam AP.
dzieki za wpisy tym razem koncertowo hmm jak na pierwszy raz... :)
pozdr
No bardzo fajne koncertowki , 3 i 9 fota dla mnie swietne !
Pozdrawiam :)
Noooo :) Fajne koncertowe, ale widać że Świetliki się napracowały.
Ładny front ale i kontry niczego sobie :)
Fajne dynamiczne koncertowe fotki.
Koncertówki przednie:grin:
dzięki za odwiedziny poniżej wakacyjnie :) już się nie mogę doczekać
Dwojeczka najbardziej mi pasi.
Dwójeczka - ładny ptaszek, ale mnie podoba się to to egipt 1166 22.jpg.
Pozdrawiam AP.
Tak ptaszysko i dla mnie najbardziej pasuje.
2 świetna a co do parasoli ochronnych na plaży bez tych cieni lub przy zachodzie słońca prezentowały by się ciekawiej :wink:
Oj zazdroszczę tych wakacji, zazdroszczę :) Parasole w jedynce aż się proszą, by schronić się pod nimi z zimnym piwkiem. Dwójeczka za to bardzo przyjemna w odbiorze, i taka lekka :)
Parasole -najlepsze zresztą wszystkie mi się podobają . Ładnie obrabiasz zdjęcia :grin:
a dziękuje dziękuję :)