Super! A możesz coś powiedzieć o okolicznościach powstania?
Wersja do druku
Super! A możesz coś powiedzieć o okolicznościach powstania?
Zdjęcie zrobione podczas warsztatów fotograficznych we wrocławskim OPT na których starałem się zwiększyć swoje umiejętności.
Niestety, pisząc powyższy tekst dotarło do mnie, że to raczej nie ja zaplanowałem i zrobiłem to zdjęcie. Ponieważ na nim jestem, pewnie poprosiłem o jego udostępnienie do archiwum. Musiało być wykonane przez innego uczestnika i to jemu należą się komentarze. Najprawdopodobniej też jest na zdjęciu bo w atelier nie było większych grup niż cztery osoby. Aparat był sterowany samowyzwalaczem lub radiowo.
Nieswojo się czuję prezentując czyjeś zdjęcie w swoim wątku. Nie mam już kontaktu z uczestnikami kursu - to było z osiem lat temu. Nie wiem czy zdjęcie nie powinno być usunięte przez administratora.
daj spokój nie ma co usuwać :)
fajna fota - wytłumaczyłeś jak było
czuj się bardzo SWOJO :D
Nie histeryzuj ;P
Dź-dzięki za wparcie :grin: no to zachowując numerację:
32. Pan Ślimak wraca do domu
A Panu Ślimakowi to się, ekhem, d**a pali? ;)
No przecież my mamy oświetlenie w środkach komunikacji, a Pan Ślimak też może sobie oświetlac drogę :-)
33. A ty co tak zapylasz?
34. Teleportacja
Się uśmiechnąłem :) fajne
Też mi się spodobało :grin:
Teleport - czemu nie, pomysł na zdjęcie to 89,3% sukcesu :)
35. Lustrzane puzzle
Swietnie wypatrzone.
36. Roślinny rycerz
:) i sześć znaków
A czemu te puzzle takie krzywe?
Może tak:
Załącznik 114673
To jeszcze w szklanych klimatach
38. Przenikanie
genialne
Po prostu nie trafiłeś na właściwego odbiorcę :) Ja przeczytałem zdjęcie w taki sposób, w jaki chciałeś przekazać, kontekstem jest kłódka i właśnie t zardzewiała klamka.
Poza tym - nad kilkoma zdjęciami się prześliznąłem, przy kilku na chwile przystanąłem (Spodobał mi się pomysł z 31, czy teleportacja).
Być może błędnie - ale przyjąłem rozumowanie, że dojrzałeś do upublicznienia zdjęć i opróżniasz szufladę.
I bardzo dobrze, będę się od czasu do czasu przyglądał, z nadzieją na prawdziwą perłę ;)
pozdrawiam
Ja też odebrałam kontekst z gazetą i drzwiami :-P
Ostatnie świetne. Cóż to za cudo w tle?
architektoniczny kalejdoskop:grin:
nadrobiłem zaległości, było warto poświęcić chwilę na oglądanie
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i ocenę moich fotografii.
Rozumowanie jak najbardziej słuszne, faktycznie w większości prezentuje starsze zdjęcia, różne daty, różne aparaty :wink: Chociaż "38" akurat jest z ostatniej niedzieli. Co do "perły" to obawiam się, że takich nie mam - mimo łącznie dużej ilości wykonanych zdjęć nadal jestem amatorem, który poszukuje swojej wrażliwości fotograficznej.
Wrocławski Dom Handlowy RENOMA
Dzisiaj zaprezentuje dwa zdjęcia z czasów jak kombinowałem z domowym studio. Nie trwało to długo, ale kilka zdjęć zostało :)
39. Gladiator
40. Robal
ja może trochę z humorem, koszyk został Ci po rowerze?:mrgreen:
Wtedy jeszcze miałem i rower i koszyk, który do zdjęcia został odkręcony :wink:
choć ten typ fotografii nie jest w moim typie, gladiator podoba mi się bardziej:grin:
Wolę "Przenikanie" od zabaw z koszykiem. "Przenikanie" - świetne.
Pewnie że krzywe :-) Każdego by złapało lumbago gdyby był tak długo przyciśnięty do zimnych cegieł ;-)
38 fajne zdjęcie, podoba mi się jeszcze ślimak wracający do domu.
41. Deszczowe perełki
Twój wątek został wyróżniony przez Jury penetrujące forum pod kątem Debiutów i wyróżniony tytułem Dobrego Debiutu.
W imieniu Jury i Administracji gratuluję.
Dodatkowym wyróżnieniem jest promocja na portalu: https://forum.olympusclub.pl/content...laureat-ravbog