3 zdjęcie jak z bajki, ale 5 i 6 też super, czekamy na więcej!!!
Wersja do druku
3 zdjęcie jak z bajki, ale 5 i 6 też super, czekamy na więcej!!!
No dooooobra, czemu nie ;)
48
49
50
Piękne widoki miałeś, zazdroszczę. Ja miałem mocno zamgloną Słowacką stronę.
Piecdziesiat na piec.
I znowu - piękne kadry WoRaS.
Pozdrawiam
Piękne górskie wschody słońca w Twoim wydaniu :grin:
Oj będę musiał jakąś noc poświęcić na Babią.
WoW. Piękna wrzuta. Dla siebie biorę 49. Chmury pięknie się rozkręciły. Miodzio foty!
Pięknie!
Na takie krajobrazy warto "polować" do tego umiejętności.
Efekt rewelacja.
Fajna ta 49. Czy to jakiś cyklon nadciągał?
Nie mam pojęcia skąd to się wzięło, ale o dziwo wiatru prawie nie było. A żeby zakończyć temat Babiej, jeszcze trzy:
51
52
53
51 jest piękne - mbsz.
Pozdrawiam.
Z pieknymi widokami dotrwalismy do switu.
Piękne klimaty. Gratuluję.
Tym razem zapraszam na Słowację, do Wielkiej Fatry.
54
55
56
57
Chmury na 56 przedobrzone.
Piękne zdjęcia, już Muminek namawiał abym tam pojechał. Kolejne miejsce w kolejce :)
Pozostałe soczyście klimatyczne.
Fajny klimacik na większości fotek pokazałeś. Mnie najbardziej podoba się 55.
Skorzystałem z zaproszenia, obejrzałem i muszę napisać, że bardzo fajne zdjęcia :)
Za sama Fatre nalezy sie .....
Ładnie tam, muszę kiedyś się wybrać, zdjęcia też ładne :grin: , na 56 chmury nabrały nienaturalnego zafarbu.
Noooooo, może troszeczkę się za bardzo rozpędziłem z suwakami, ale gdybyś widział te chmury na żywo...
---------- Post dodany o 08:03 ---------- Poprzedni post był o 08:01 ----------
Taaaa, to dzięki filtrom HiTech, które dodają troszkę fioletowego zafarbu no i dzięki mnie - czasem nie mam zielonego pojęcia jak ustawić balans bieli :-)
Trzy pierwsze z ostatniej wyrzuty bardzo ładne. Ostatnie nie przypadło mi do gustu.
Aaaaaa to dlatego, ze to ostatnie jest z Pentaxa i najstarsze z nich ;-) Stare czasy gdy targałem ze sobą lustro po górach...
W Wielkiej Fatrze byłem 3 razy: 3 lata temu z Pentaxem K-r i dwa razy z E-M5 w tym roku. Wrzucam najlepsze zdjęcia z wszystkich wypraw, ale te z Olympusa chyba lepsze. Zresztą nigdy ich jeszcze publicznie nie pokazywałem właśnie z tego powodu - 3 lata temu nie byłem w pełni zadowolony z materiału, który przywiozłem.
58
59
60
61
62
cześć,
ładne te widoki, 59 fajne, a 61 takie budzące niepokój.
pozdrawiam,
Bardzo ładna ostatnia wrzuta. Zdjęcia 59 i 61 najładniejsze.
Podobają mi się "ostatnie" wrzutki.
Piękne miejsca,
Pozdrawiam.
Pięknie światłem namalowane.
Zabieram 64.
Cieszę się, że się podoba! A na zakończenie Wielkiej Fatry:
67
68
69
70
68 bym widział w galerii. Co Ty na to ? :)
64, 66 i cała ostatnia wrzuta przepiękna.
Świetne 54, 55, 59, 61 (bez tej konstrukcji na dole kadru), 62, 63, 64 (urzeka spokojem), 66, 67-70.
Na 54, 55 i 69, 70 dałbym ciut więcej kontrastu , bo tak troszkę w hdr to wpada. Ale generalnie Wielka Fatra - piękne kadry.
Znowu świetna wrzutka :grin:
Dwa ostatnie to absolutny deser. Sekundy przed wielka katastrofą, upadkiem komety bądź meteorytu.
Świetny wątek, cudne zdjęcia! I Wielka Fatra mnie zachwyciła i kadry z Teneryfy, a i nasz Kasprowy razem z Babią też z wielką przyjemnością obejrzałam. Czekam na więcej, bo w moim odczuciu fot z gór nigdy zbyt wiele :)
W ostatnich trzech wrzutkach, znalazłem szóstkę faworytów...