80, podoba się. Spokojne takie.
Wersja do druku
A mnie się 78 podoba. Spokojne takie.
Pozdr
Yamada rządzi na Kaczych Dołach :mrgreen:
zdjęcia
81,
82,
Dodam jeszcze trzy zdjęcia wykonane nowo zakupionym obiektywem - tokina 28mm 2,8. (m42).
zdjęcia
83,
84,
fajnie :)
No to mamy drugiego fotografa Żabich Dołów :D
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Ahutta, ja dopiero drugi raz tam byłem lecz wiem, że na pewno nie ostatni.
Saboor, ostatnimi czasy nie wiem czy to w związku z pogodą ale pstrykam mroczne klimaty a wolę kolorowo-cukierkowe.
Pozdrawiam.
odrobina mrocznosci nikomu nie zaszkodzila. Fajnie Ci to wychodzi. Postaraj sie moe o bardziej przestrzenne kadry po bokach, z gory, bedzie fajniej jeszcze
dr_feelgood dzięki za cenne uwagi. Wykorzystam w przyszłości a przynajmniej będę starał się. Pozdrawiam.
Witajcie.
Wczoraj rano wybrałem się na mały plenerek, oto parę zdjęć z niego.
85
86
87
88
89
Mostki jak dla mnie swietne.
Waruga dzięki, że odwiedziłeś wątek.
Mostki, mostki. Trzecie takie klasyczne, ale dobrze zrobione :)
Sporo lodu jeszcze u Ciebie.
a mnie czegoś brakuje na tych zdjęciach. sam nie wiem...
Ostatnia wrzutka fajna ale trochę mi przeszkadza nadmierny pp.
Za wszystkie fotki z długą ekspozycją masz ode mnie najwyższe noty. bardzo dobre i z ogromnym potencjałem
Czy to jest zalew w Strzybnicy? Kiedyś bardzo fajne miejsce wypoczynku tarnogórzan, potem mocno podupadło. Teraz widze na fotach,ze się znowu podnosi. Dzieki za przypomnienie o tym miejscu.
ggolus teraz głównie wędkarze opanowali stawy. W sobotę lub w niedzielę można niekiedy i 20 - 30 moczykijów naliczyć się.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i uwagi.
helmuth, w ostatnim czasie mam taką tendencje w obróbce. Pewnie za jakiś czas przejdzie mi. Ostatni zdjęcie to faktycznie hdr.
Pozdrawiam.
Ostatnie dwa zdjęci z sobotniego pleneru 90 i 91.
PS. Dzięki wszystkim za odwiedziny oraz uwagi i sugestie.
Witajcie, ostatnio wybrałem się rano na mały plenerek do Kalet-Zielona http://www.gornyslask.net.pl/zielona.htm
zdjęcia: 93, 94, 95, 96.
Jak dla mnie 95 najlepsze:)
Plenerowe bardzo ładne! Dla mnie najmilsze są 93 i 94.
No to jeszcze w poziomie.
Zdjęcia 97, 98, 99.
A tu mi się 97 podoba :) następne niezbyt, tutaj faktycznie bałagan przeszkadza z przodu, ale 95 bomba! :)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i cenne uwagi. Na zakończenie jeszcze parę zdjęć.
100, 101, 102, 103, 104.
98 jak dla mnie ale przesunąłbym sie w prawo aby obgryzione pnie przesunęły się w lewo.
Fajne portrety, choć nie podobają mi się te wąskie pionowe kadry. Dwa ostatnie najbardziej mi pasują. Popracowałbym nad nimi, porównaj:
TwojeZałącznik 111204 mojeZałącznik 111205
Śliczny łabądek. Wersja helmutowa zdecydowanie bardziej mi pasuje. Twoja fajna, jednak w zestawieniu z tą helmutha, nieco za bardzo rozmyta wygląda.