-
Odp: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
[CENTER]Dobra Leszcze, ;-)[*]Każda pobrana licencja CS2 przy założeniu, że pobierający posiada konto Adobe jest legalna, lecz niekomercyjna
Ale nie można tych kluczy dodać do konta Adobe co by ją zalegalizować :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Tyczy się to też kont założonych teraz? Bo pewnie wiele osób dopiero teraz pozakładało.
Tak, ale niekomercyjnie.
-
Chcesz seksu?
Tak,ale nie na golasa,i nie znosze dotykania:mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Masz konto Adobe?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Zaklinanie rzeczywistości chyba nic nie da. To co zostało upublicznione, choć kusi by uznać za legalne, legalne jest tylko dla tych, którzy posiadają licencje na ten pakiet. Adobe wiedziało co robi. Jaki jest efekt? Może spodziewali się tego, a może nie. To jedynie domysły. Na pewno mają darmową prasę w każdym zakątku internetu.
---------- Post dodany o 15:17 ---------- Poprzedni post był o 15:06 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wcale się temu nie dziwię i wiedziałem, że tak będzie. Oni są bardzo pazerną firmą :). Oni tak samo działają jak Allegro bo jakby nie patrzeć mają pewnego rodzaju monopol i klientów w pupie - NIECH KLIENCI PŁACĄ tyle ile maksymalnie da się z nich złupić :).
Mają monopol? Jest tyle oprogramowania graficznego na rynku, nikt pod karabinem nie trzyma. Inna sprawa, że PS obrósł książkami, tutorialami i legendą, że "tego to bez PS-a nie da się zrobić". Ale czy można mieć pretensje do firmy, że robi na tyle użyteczny software, że ludzie chcą go używać, a nawet przekonują do tego innych?
Na marginesie. Każda firma jest pazerna bo chce pieniądze za swoje produkty/usługi, w dodatku zwykle jest za dużo zdaniem klientów ;).
-
Nie mam konta Adobe, nie mam ich produktów, za wyjątkiem Acrobat Reader, z tego wynika, że po instalacji tych programów będę " PIRATEM " :-D :-D :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Nie mam konta Adobe, nie mam ich produktów, za wyjątkiem Acrobat Reader, z tego wynika, że po instalacji tych programów będę " PIRATEM " :-D :-D :-D
Noo :-D
Chyba że założysz sobie konto i Będziesz: Adobe Sithem, OlyJedi i czort wie, czym tam po drodze jeszcze.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Masz konto Adobe?
Mam :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
strOOs
Saboor - dziękujemy :)
A proszę.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Mam :)
No to Pobieraj i instaluj, przypisz do swojego konta i Masz niekomercyjny CS2.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Mają monopol? Jest tyle oprogramowania graficznego na rynku, nikt pod karabinem nie trzyma. Inna sprawa, że PS obrósł książkami, tutorialami i legendą, że "tego to bez PS-a nie da się zrobić". Ale czy można mieć pretensje do firmy, że robi na tyle użyteczny software, że ludzie chcą go używać, a nawet przekonują do tego innych?
Na marginesie. Każda firma jest pazerna bo chce pieniądze za swoje produkty/usługi, w dodatku zwykle jest za dużo zdaniem klientów ;).
Serwisów aukcyjnych też jest z kilkanaście i prawie za darmo i co z tego. Do póki ktoś nie wprowadzi czegoś innowacyjnego to tak zostanie. Tylko monopoliści zawsze zapominają, że monopol wcześniej czy później się kończy a wtedy klienci potrafią być pamiętliwi lecz oni cały czas żyją w z głową w chmurach aż nagle mają twarde lądowanie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No to Pobieraj i instaluj, przypisz do swojego konta i Masz niekomercyjny CS2.
Jak przypisać tego CS2 do konta? w rejestracji produktu na stronie www ten serial nie pasuje a po wgraniu photoshopa dokonałem rejestracji z poziomu programu ale nie przyszedł żaden mail
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kledan
Jak przypisać tego CS2 do konta? w rejestracji produktu na stronie www ten serial nie pasuje a po wgraniu photoshopa dokonałem rejestracji z poziomu programu ale nie przyszedł żaden mail
Pisz albo Dzwoń, mają Ci pomóc, od tego są i mi na przykład zawsze pomagają:
Poland
Adobe Technical Support Centre
pomoc@adobe.pl (Wsparcie w jezyku polskim)
Tel: 00800 4411935 (Numer darmowy)
Połączenie może być płatne. Prosimy o sprawdzenie kosztu połączenia z operatorem.
-
Naprawdę zarejestrują komuś te kopie jeśli nigdy wcześniej nie zarejestrował swojego kupionego wcześniej CS2? Jestem ciekaw czy komuś się udało.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Naprawdę zarejestrują komuś te kopie jeśli nigdy wcześniej nie zarejestrował swojego kupionego wcześniej CS2? Jestem ciekaw czy komuś się udało.
Weryfikacja:
Cytat:
Zamieszczone przez Adobe BOK xxx
Przepraszam najmocniej, ale wczoraj mieliśmy błędne informacje,
obecne stanowisko naszej firmy(Adobe) wygląda następująco:
Oprogramowanie z serii CS2 dostępne na naszych serwerach jest przeznaczone
tylko dla Osób/Firm posiadających pełne wersje (box) oprogramowania CS2
zostało ono udostępnione z powodu komplikacji z aktywacją gamy CS2
Tyle się dziś dowiedziałem.
Pozdrawiam.
---------- Post dodany o 16:22 ---------- Poprzedni post był o 16:09 ----------
A tak nawiasem mówiąc: instaluje się bez problemu, serial przyjmuje ... tyle że
nie jest legalny, bez wcześniej posiadanego box CS2.
-
He, He, będę piratem nie całkiem legalnym. :-D
Ukraść nie ukradłem, sami dali ale używać nie pozwalają. Chore to.
-
I z reklamy będzie antyreklama :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek
I z reklamy będzie antyreklama :grin:
Przyznam, że mnie troszkę zirytowała dezinformacja Adobe BOK, raz gadają tak,
raz inaczej.
No, ale teraz stanowisko ponoć oficjalne, i nazwiskiem konsultanta wsparte.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
W ten sam dzien kiedy wiadomosc o darmowej wersji sie ukazala napisalem jedno zdanie na ircu-pamietajcie, adobe nigdy niczego za darmo nie daje.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
W ten sam dzien kiedy wiadomosc o darmowej wersji sie ukazala napisalem jedno zdanie na ircu-pamietajcie, adobe nigdy niczego za darmo nie daje.
Czasem daje Du...y:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
slawek
Czasem daje Du...y:wink:
Ale też nie za free.
-
Ciekawe co z tymi, ktorzy na koncie adobe maja zarejestrowane ;)... bo to dość wesołe...
-
Mogli to zostawić i zarobić na aktualizacji do nowej wersji, ale nie...
To potem ludzie biorą z torrentów i chomików za free. Gotów jestem pomyśleć, że nasz rząd w tym maczał paluchy :-P
-
A moze po prostu potrzebowali nowych adresow mailowych.
Tak jak niedawno w niemcach.Porozsylali pliki a pozniej sie tlumaczyli,ze nie zadali danych ani zmian hasel.
Na pytanie jakiegos Klausa o te pliki odpowiedzieli,ze to nie oni zadali zmiany kodow dostepu do ksiazek adresowych .Ciekawe z kad wiedzieli ze ktos zadal,jak Klaus o to nie pytal.
-
albo potrzebowali sprawdzić ile wtrzymają serwery hahaha :D
-
Moim zdaniem marketing...wybadali rynek na całym świecie:-P
a mirek też ma rację, jedyną rację:wink: