-
Odp: popRAWka 9/2012 do końca świata
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
No i nic, nie ma, czyli jak? Konkurs przekladamy do nastepnego terminu konca swiata?
Ps klikacz -dzieki;)
Nie chwal dnia przed zachodem słońca! ;)
-
Odp: popRAWka 9/2012 do końca świata
Cytat:
Zamieszczone przez
EddieLBN
Nie chwal dnia przed zachodem słońca! ;)
21.12.2012 o 2112 koniec dodawania prac:grin:
-
Odp: Głosowanie popRAWka 9/2012 do końca świata
---Głosujemy!!---
do 04.01.2013
-
2 załącznik(ów)
Dla tych co nie zdazyli
przed:
Załącznik 77056
i po:
Załącznik 77057
pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
Dla tych co nie zdazyli
przed:
i po:
pozdrawiam
O, właśnie o to mi chodziło.
Dzięki,
-
tak sie zastanawiamm, czemu zawsze tu jest tan nudno w tej poprawce, wszyscy suwaja suwakami i klikaja jakies guziczki , jak ja cos namarze ze swojej wizji to sie ruch robi, kiedys to juz bylo z wersja foty helmuta , dalem wode i cos tam i poszlo, polowa dala wode, teraz dalem ogien i mamy pozary a rzcej po :),crowley, swietnie to wyszlo , tylko ja bym jakos delikatnie pocieniowal bo sztucznie troche wyglada ,pzdr.
ps. czemu w tamtej poprawce moglem polaczyc to i owo a tu juz nie ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
tak sie zastanawiamm, czemu zawsze tu jest tan nudno w tej poprawce, wszyscy suwaja suwakami i klikaja jakies guziczki , jak ja cos namarze ze swojej wizji to sie ruch robi, kiedys to juz bylo z wersja foty helmuta , dalem wode i cos tam i poszlo, polowa dala wode, teraz dalem ogien i mamy pozary :),crowley, swietnie to wyszlo , tylko ja bym jakos delikatnie pocieniowal bo sztucznie troche wyglada ,pzdr.
Może Masz cechy wirusa? :-D gdzie nie Wleziesz - epidemia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Działaj dalej, Rozruszasz konkursy! :-D
-
-
Odpowiem w tym wątku tak:,, smutne, żenujące, (nie wiem jak określić) jest to, że nawet uczestnikom tej Poprawki nie chce się zagłosować na jakiekolwiek zdjęcie, choćby na swoje.
Innych użytkowników forum wogóle nie podejrzewam o chęć głosowania:)
-
Na swoje, honor mi nie pozwala.
A głos oddałem. :-)
-
Mi honor pozwolił zagłosować, NIE NA SWOJE, ale zdaje się na zwycięskie/../:)
edit Saboor:
Nie ujawniamy typów - głosowanie trwa.
-
andtor, to raczej z powodu świąt - ludzie mniej przy kompie siedzą. Poczekajmy na ich powrót ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
andtor, to raczej z powodu świąt - ludzie mniej przy kompie siedzą. Poczekajmy na ich powrót ;)
Też tak myślałem(kilka dni temu):) Jeśli chodzi o "konkurs" fotografia miesiąca, jednak lepiej aby wybierało jury. Głosujących z forum będzie kilka (góra kilkanaście) osób.
Edit.
Dzięki za drugi głos na moja wersję, ale nie o to mi chodziło:)
Liczyłem, że będzie trochę więcej głosów niż wstawionych wersji i to tylko tyle.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Też tak myślałem(kilka dni temu):) Jeśli chodzi o "konkurs" fotografia miesiąca, jednak lepiej aby wybierało jury. Głosujących z forum będzie kilka (góra kilkanaście) osób.
Edit.
Dzięki za drugi głos na moja wersję po ty co napisałem, ale naprawdę nie o to mi chodziło:)
Liczyłem, że będzie trochę więcej głosów niż wersji i to tylko tyle.
Nie dziw się, że nie głosują, nawet kalendarzy nie chcą odebrać. :-(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Nie dziw się, że nie głosują, nawet kalendarzy nie chcą odebrać. :-(
Tego już w ogóle nie rozumiem, (ale ja starej daty jestem) jak można coś zamówić i nie odebrać.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Tego już w ogóle nie rozumiem, (ale ja starej daty jestem) jak można coś zamówić i nie odebrać.
Można, można - chyba, że wcześniej za nie zapłacili to wtedy też bym się dziwił.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Można, można - chyba, że wcześniej za nie zapłacili to wtedy też bym się dziwił.
Mówisz na swoim przykładzie?, że się zapytam?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Mówisz na swoim przykładzie?, że się zapytam?
Na swoim bo zawodowo rzadko bo rzadko ale też zdarzają mi się rodzynki, które coś zamówią a potem nie odbiorą a człowiek się tylko narobi i poniesie koszty. Jestem wtedy stratny ale no cóż jest to w pewien sposób wliczone w ryzyko, które się ponosi.
-
Ja zagłosowałem....
I jeszcze powiem , że jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
...taki już jestem ......:roll:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
....jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
Taką wspaniałomyślność się ceni:wink::grin:
-
Inny by się tym chwalił a ja tylko mówię (piszę) :grin:
-
Nie, no nie odebrałem tego jako chwalenie się:grin::wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Ja zagłosowałem....
I jeszcze powiem , że jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy. :grin::wink:
Tez jestem miszczem takowej.Kiedys tam raz cos wstawilem no i wygralem(no bo jak inaczej).Pozniej mnie prosili aby juz wiecej nie wstawiac,sie zgodzilem,nawet jakiegos medala mieli dac za te miszczostfo poprafki.Nie dali,moze juz nie maja.kiedys nawet dostalem Pw glosujemy na 16 czy jakos tak,pewnie przez pomylke.Ale bylo to zbiorcze PW.:mrgreen::-P:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
....Pozniej mnie prosili aby juz wiecej nie wstawiac,sie zgodzilem,nawet jakiegos medala mieli dac za te miszczostfo poprafki.Nie dali,moze juz nie maja.kiedys nawet dostalem Pw glosujemy na 16 czy jakos tak,pewnie przez pomylke.Ale bylo to zbiorcze PW.:mrgreen::-P:-P
Oj tam, lubisz wrzucać swoje wersję i się dziwię, że nie ma Twojej pracy. Co do 16 i "zbiorcze PW" to nie panimaju.
PS.
Jak już powiedziałeś "a" powiedz i "b"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Oj tam, lubisz wrzucać swoje wersję i się dziwię, że nie ma Twojej pracy. Co do 16 i "zbiorcze PW" to nie panimaju.
No widzisz ,nie ma.Jak prosza to trzeba sluchac a nie na sile czy sie wie czy nie wstawiac dzielo.
Ach wstawswoja wersje i napis mi jaki nr ma to glosa oddam,Napiszesz do innych tez oddadza.Mozesz nawet watka zalozyc glosujcie na mnie,a co?Bywalo i tak.:-P:wink::wink::grin::mrgreen::mrgreen:
PS.Wtedy co Ja i On wygrali to sie nie ma czym chwalic,poziom nie byl za wysoki.Ot cos jak w zaocznych,albo wieczorowych.Jestes uczestniczysz zaliczasz.:mrgreen::mrgreen:
Ja to i nawet moge "z" powiedziec
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
...Jak prosza to trzeba sluchac a nie na sile czy sie wie czy nie wstawiac dzielo....
Jakoś mnie nie przekonałeś:) Zawsze słuchasz się innych:wink: W sumie to Twoja decyzja i mnie nic do tego
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Jakoś mnie nie przekonałeś:) Zawsze słuchasz się innych:wink: W sumie to Twoja decyzja i mnie nic do tego
Aleście mi rozruszali wątek! Dziękować.
andtor2 +rep
mirek54 +1
-
No, no, nie ma glosowania bo wywalili moja prace ot co, nie chwale sie ale tez bym wygral;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
No, no, nie ma glosowania bo wywalili moja prace ot co, nie chwale sie ale tez bym wygral;)
Twoja praca była NAJLEPSZA. I tak wygrała, jak dla mnie. Będę ją pamiętać. A przy końcu świata regulamin nie powinien być tak restrykcyjny.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Aleście mi rozruszali wątek! Dziękować.
andtor2 +rep
mirek54 +1
A dla mnie to co !!!!!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
A dla mnie to co !!!!!!!
Za mało Krakmana w Krakmanie. Działaj dalej dla dobra .... kurde no...
Wiesz czego.
---------- Post dodany o 11:57 ---------- Poprzedni post był o 11:54 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mr_Crowley
Bo płomień jest półprzeźroczysty a nie taki o. Bo zupa była zasłona :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
Twoja praca była NAJLEPSZA. I tak wygrała, jak dla mnie. Będę ją pamiętać. A przy końcu świata regulamin nie powinien być tak restrykcyjny.
Koniec, nie koniec porządek musi być.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Za mało Krakmana w Krakmanie.
Czyżby oddziaływanie czakramu? Wszak wiadomo, że podziemne promieniowanie ma wpływ na procentową zawartość ;)...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Czyżby oddziaływanie czakramu? Wszak wiadomo, że podziemne promieniowanie ma wpływ na procentową zawartość ;)...
To oczywista oczywistość.
P.S.
Wiesz gdzie owy jest???
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
P.S.
Wiesz gdzie owy jest???
Nie idźmy tym tropem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Nie idźmy tym tropem.
Nie Wiesz.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie Wiesz.
Ja wiem, ale ciąg skojarzeń mógłby źle wpłynąć na ten temat.
Wracając do poRAWki, faktycznie coś w stylu tego co pokazał Mr_Crowley jest jak najbardziej słusznym kierunkiem "naszych wizji". Jest to jednak dużo trudniejsza sztuka niż samo operowanie suwakami.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
To oczywista oczywistość.
P.S.
Wiesz gdzie owy jest???
Na Wawelu. :-D
Wygrałem coś ???
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Wracając do poRAWki, faktycznie coś w stylu tego
co pokazał Mr_Crowley jest jak najbardziej słusznym kierunkiem "naszych wizji". Jest to jednak dużo trudniejsza sztuka niż samo operowanie suwakami.
też tak myślę, ale Głównodowadzący Poprawką wskazał inny kierunak na wstępie regulaminowym. Czyli było coś o śmiałej wizji ale bez dodawania elementów...
Miałem parę pomysłów płomiennych i fotomontażowych.. zaj....ch (jakoś tak się mówi) No na pewno świetnych... :roll: albo jeszcze lepiej...... Lepiej.
Ale odpuściłem...... Bo chciano mą wizję artystyczną zamknąć w ramach poprawności poprawkowej.... A temu mówię stanowcze NIE!!! :grin:
A co, liberylny jestem, niech inni też mają medale........:roll: Ja o swoje walczyłem prawie rok...... :wink: niektórzy pamiętają ....:lol:
-
Tak, nawet w stopce mieli:
" Oddajcie medal Krakmanowi ! " :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Tak, nawet w stopce mieli:
" Oddajcie medal Krakmanowi ! " :-D
No! Właśnie. I pomogło dzięki solidarności (znowu?)