Biker ten tramwaj wyszedł Ci rewalka :)
Wersja do druku
Biker ten tramwaj wyszedł Ci rewalka :)
Te zwisy nieźle dorobione:grin:.
Boguś tramwaj trochę wygimpowany, ale się bałem ruszać bo to stara fotka. Dało się to jest. :grin:
No więc ja mówię, że jak on chce to potrafi tylko musi to robić najpierw od strony głowy, potem wizjer, korpus, słoik a na końcu program do obróbki a nie wymusza wszystko aby pokazać na siłę i robi od strony tyłka czyli najpierw myśli o obróbce potem słoik, korpus, wizjer a na końcu głowa. Bikerku Ty nic nie musisz tu udowadniać Ty po prostu zobacz to najpierw w głowie a nie w programie do obróbki :)
Poboba się Wam tramwaj, to proszę tu są pasażerowie
a tu stanowisko motorniczego
czyli trochę retro z Łodzi:grin:
CzaRny nie chodzi o udowadnianie. ja zawsze będe pamietał ile fotek z wycieczek na początku zepsułem programami, próbując je poprawić bez większej wiedzy na ten temat.
Przynajmniej w watku kolejnictwo trzyma sie niezle....:-)
Fajne foty wrzucacie Panowie.
Jak wsiądę na stałe na rowerek to znajdę te nasze łódzkie stare tramwaje i zrobię małą galerię:grin:.
Na Słowacji tak jest oznaczony pociąg. Zdjęcie zrobiłem sobie na pamiątkę aby pokazać rodzicom, ponieważ jak byłem mały to zamiast lokomotywa mówiłem "MITYNA" :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1362955339
To tu macie takie stare mityny, prawie jak z muzeum z obrotnicą gratis:grin:
Zawsze mi się podobały takie obrotnice :)
Weź dziecinko otwórz buzię i powiedz AAAAA :mrgreen:
Załącznik 83070
To ja mam w odpowiedzi...........bliźniaczki:grin:
Ja dopiero zacznę ..........na wiosnę polowanie na ciuchcie. Te są trochę z lamusa:grin:
Nowojorskie metro wyjeżdża czasem na powierzchnie.
Fajny ten metrowagonik. Nie ma kolega więcej Amtraków z Nju jorku:grin::?:
Taki Union pacific też może być:grin:
Niezły przekrój a leśniczówka taka słodko urocza :)
Fajnie sie tu zaglada, jakby czas sie zatrzymal.... :-)
Jeszcze jedna leśna. Mają tam kilka ładnych wąskotorówek :)
Załącznik 83237
Boguś fajne te wąskie ciuchcie. Ja się niedługo do Rogowa wybiorę, tam jest taka parowozownia i nawet pociągi turystyczne do Rawy Mazowieckiej jeżdżą.
Aaaa, to teraz hurtem :-P
Pierwsza, to kolejny pług - tylko nie lemieszowy a wirnikowy typu Henschel.
Potem kilka leśnych jeszcze, a potem różności - do wyboru i koloru :D
Załącznik 83387Załącznik 83380Załącznik 83386Załącznik 83379Załącznik 83381Załącznik 83382Załącznik 83383Załącznik 83384Załącznik 83385
Chabówka pozdrawia :D
Nowocześniej albo nowe po starym :wink:
Fajne Wojtku, bardzo fajne :)
Oglądając Wasze ciuchcie przypomina mi się NRD-owska HO firmy Piko. Swojego czasu bawiłem się tym. Było to bardzo dawno temu :wink:.
Składanie i rozkładanie planszy, dokładanie nowych elementów, "organizacja" terenu itd. To była zabawa :grin:.
Skąd wiesz ? :wink::mrgreen:
Bodzip fajna wrzutka maszyn parowych na glajzach :-)
Fajne te maszynki, jest co oglądać. Boguś na hadeera coś przerób, powinno wyjść bardzo ciekawie:grin:.
Pm-36-2 ''Piękna Helena'' prezentowany z okazji Dni Transportu Publicznego w Warszawie.
Załącznik 83801
No to jeszcze "Piękna Helena" - w ruchu, pod parą...
Załącznik 83858Załącznik 83859
Pozdrowionka!
Ciuuuuch, ciuch.
pozdrowionka
Wspaniała zabawka z dzieciństwa.:wink:
Nawet wciąż przerabiają ;-)