-
Odp: Nasze samochody i czasami innych :)
Ostatnio w salonach naoglądałem sie trochę "bieżących" modeli. Poprzednia Mazda 6 była mała w środku- jak ustawiłem fotel kierowcy pod siebie, to za nim miejsca było mniej niż w Accordzie- a to duża sztuka.
Nie wiem czy konkurencja nowej Mazdy 6 jest w ciemnej D, ale kombi jest krótsze od sedana i ma chyba mniejszy rozstaw osi. Do D.
CX5 w środku jest bardzo bardzo fajna. Co z tego- do jazdy próbnej mieli automat z dwulitrową wolnossącą benzyną. To był dramat.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ta nowa jest w trzech wersjach.Wersja podstawowa no jak cie moge.Natomiast ta wersja srodkowa i wersja sport to ma wg mnie za wysokie klasy w ubezpieczeniu.Nie kazdy bedzie mogl sobie pozwolic.Trza zobaczyc po roku jak ADAC okresli,bo wyglad to jedno a elektronika do drugie.
Wersje niemieckie są ciut inne od tych na polski rynek. Wersję sport kombi mogę polecić. Ale ci co mają chore nerki lepiej niech nie kupują.
Co do miejsca w mazdzie 6, to chyba dość subiektywna ocena. Mam 186 cm i nie narzekam na brak miejsca z tyłu. wszystko zależy kto jak ustawia fotel . chociaż ty koriolan musisz mieć trochę więcej miejsca z przodu ode mnie :D
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
-
1 załącznik(ów)
Jak te wszystkie Audi,BMW,Mazdy czy inne Hondy mają się do króla polskich szos, oto przed Wami; Fiat 125p:mrgreen: poprawka 126p:grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sedge
Jak te wszystkie Audi,BMW,Mazdy czy inne Hondy mają się do króla polskich szos, oto przed Wami; Fiat 125p:mrgreen:
Bardzo do malucha podobny,byl taki tylko,ze 126P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Bardzo do malucha podobny,byl taki tylko,ze 126P
Ale masz oko:mrgreen:,pomyśleć że to tylko 1 cyfra robiła tak wielką różnicę i nie pomagała nawet wersja "personal4":lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sedge
Ale masz oko:mrgreen:,pomyśleć że to tylko 1 cyfra robiła tak wielką różnicę i nie pomagała nawet wersja "personal4":lol:
A tam oko.Po wkretach mocujacych tablice rej.poznalem.W duzym byly "czworki" w malym "szostki"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A tam oko.Po wkretach mocujacych tablice rej.poznalem.W duzym byly "czworki" w malym "szostki"
A myślałem że naprowadziły Cię półautomatycznie składane lusterka i otwarta klapa silnika:mrgreen:
-
ta wersja posiadała już elektryczne spryskiwacze przedniej szyby. super auto.
taki model był moim pierwszym samochodem. Suszące się wodery? - rybki brały?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ta wersja posiadała już elektryczne spryskiwacze przedniej szyby. super auto.
taki model był moim pierwszym samochodem. Suszące się wodery? - rybki brały?
Też wspominam je miło, aczkolwiek mój kręgosłup temu zaprzecza:mrgreen:, a pstrągi w tamtym czasie żerowały na całego:grin:.
-
Nie jedno życie w takim wozie było poczęte a Wy narzekacie...:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Nie jedno życie w takim wozie było poczęte a Wy narzekacie...:wink:
Poczynac sie poczynalo,tylko wkurzajace bylo wyciaganie reflektorow przed kazdym poczynaniem,no chyba,ze komus na wygodzie nie zalezalo przy poczynaniu.
-
Dobre mazdy sie skonczyly na etapie wprowadzania jedynkowych numeracji;)
Chociaz nie powiem, fun spory mialem jak pojezdzilem MPS'em od mazdy.
pozdro
-
Właśnie diler ( nie mylić z dystrybutorem prochów ) przysłał mi ofertę nowej szóstki i kalendarz na biurko.
Kalendarz i ofertę dałem siostrzenicy, bo nie mam biurka, a jeszcze moja trójka jest na gwarancji to po co mam zmieniać.:-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Właśnie diler ( nie mylić z dystrybutorem prochów ) przysłał mi ofertę nowej szóstki i kalendarz na biurko.
Kalendarz i ofertę dałem siostrzenicy, bo nie mam biurka, a jeszcze moja trójka jest na gwarancji to po co mam zmieniać.:-)
a mi kończy się właśnie kalendarz z mazdy i nie dostałem nowego, pewnie dlatego że nie zostawiłem u nich ani złotówki w 2012 r.
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
a mi kończy się właśnie kalendarz z mazdy i nie dostałem nowego, pewnie dlatego że nie zostawiłem u nich ani złotówki w 2012 r.
a mi z BMG przysłali ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
a mi z BMG przysłali ;)
A ja z Olympusa kalendarz dostałem to nie wiem czy to się liczy czy nie, no bo oferty to już nie przysłali:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
a mi z BMG przysłali ;)
Goworowski na mnie się obraził. :mrgreen:. Ale gdy jeździłem do niego to serwis był ok. chłopaki na warsztatcie konkretni.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Goworowski na mnie się obraził. :mrgreen:. Ale gdy jeździłem do niego to serwis był ok. chłopaki na warsztatcie konkretni.
A coś mu nawywijał ? nie chciałeś zapłacić za serwis...
-
1 załącznik(ów)
A macie dranie:twisted: Nasz autko po użyciu biegu "Nu tiepier rakietu":
Załącznik 76940
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
A macie dranie:twisted: Nasz autko po użyciu biegu "Nu tiepier rakietu":
Saboor pochwal sie lepiej jakie zamówiłeś, albo może już odebrałeś ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
A coś mu nawywijał ? nie chciałeś zapłacić za serwis...
skończyła się gwarancja i nie jeżdżę już do niego na serwis, dpf umiem sam wypalać, więc nie zarabia już na mnie - to kalendarzyk się nie należy
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Saboor pochwal sie lepiej jakie zamówiłeś, albo może już odebrałeś ?
Chciałem majbacha ale tylko w pakiecie z kierowcą dawali :|
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Chciałem majbacha ale tylko w pakiecie z kierowcą dawali :|
I nie pasował Tobie majbach z ojcem dyrektorem? ;-) Kapryśny jesteś
To może Twoje ogłoszenie znalazłem w sieci? "Zamienię porshe na gorsze. Kupię skodę na wode albo ładę na gaz" :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
I nie pasował Tobie majbach z ojcem dyrektorem?
Tak się wtrącę. Wiesz, że to jest wymysł propagandy przeciwko Ojczulkowi? I według tego prawdziwa jest tez, że kłamstwo 1000 razy powtarzane staje się prawdą. Szczerze to sam się o tym niedawno dowiedziałem :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Poczynac sie poczynalo,tylko wkurzajace bylo wyciaganie reflektorow przed kazdym poczynaniem,no chyba,ze komus na wygodzie nie zalezalo przy poczynaniu.
Dlatego kafer byl lepszy bo mial takie hyngle przy slupkach:-)
-
A mi malucha spod bloku rąbneli. 8 miesięcy się nim cieszyłem, a na komisariacie mi powiedzieli: "panie, to tylko maluch".
-
9 załącznik(ów)
Mirek54 seria z dedykacją specjalnie dla Ciebie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Moze umyj go przedtem,co?:mrgreen:
Proszę bardzo :)
-
-
CzaRmaX - ale tę myjnie to Ty z daleka omijaj - zobacz jak zdarła Ci farbę z tablicy rejestracyjnej, niebiescy Ci mogą za to mandat wlepić
-
Ech zrobiłem wczoraj zdjęcie swojego rumaka tuż o myciu. Było minus 10, wyglądał jak pojazd Pana Lodowego Ogrodu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Mirek54 seria z dedykacją specjalnie dla Ciebie ;)
Proszę bardzo :)
Szaleniec, taką furę myć szlifierką. :-(
Po dziesieciu myciach będzie konieczna wizyta u lakiernika, bo stary lakier zostawisz w myjni. :-)
Są myjnie ręczne, kolesie robią to o wiele delikatniej. :-D
-
Przy takim mrozie to jak terapia wstrząsowa dla............lakieru i kieszeni:grin:
-
3 załącznik(ów)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
CzaRmaX - ale tę myjnie to Ty z daleka omijaj - zobacz jak zdarła Ci farbę z tablicy rejestracyjnej, niebiescy Ci mogą za to mandat wlepić
To jest tablica z wmontowanym PS PORTABLE :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Ech zrobiłem wczoraj zdjęcie swojego rumaka tuż o myciu. Było minus 10, wyglądał jak pojazd Pana Lodowego Ogrodu.
Na swoim poprzednim czarno matowym rumaku miałem na dachu i masce carbon 3D - ten to dopiero wyglądał zarąbiście jak na nim wodę mróz ściął. Skrzył się w latarniach, że aż oko się cieszyło :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
sabkon
Świetna ta mazda, zawsze mi się podobała (aktualny model)....to jest wersja po liftingu?
-
1 załącznik(ów)
No to zagadka ode mnie: co to za samochód? :)
Załącznik 77285
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Johny_85
Świetna ta mazda, zawsze mi się podobała (aktualny model)....to jest wersja po liftingu?
Tak :) aktualny model
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
No to zagadka ode mnie: co to za samochód? :)
pachnie mi volvo s80 lub v70, choć kierunkowskazy nie tego, ale światła mogły być wymienione na nietypowe więc się nie sugeruję
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
pachnie mi volvo s80 lub v70, choć kierunkowskazy nie tego, ale światła mogły być wymienione na nietypowe więc się nie sugeruję
Blisko, blisko... :)
-
1 załącznik(ów)
Podpowiedź, a właściwie już odpowiedź na moje pytanie :)
Załącznik 77298