dziwnych fot ciag dalszy
74
75
pozdr
Wersja do druku
dziwnych fot ciag dalszy
74
75
pozdr
Fota dziwna nr 74 bardzo w moim typie, jednak uważam, że kadrowanie w kwadrat nie do końca temu zdjęciu służy.
Zapis monitoringu - czy ktoś rozpoznaje tego faceta?
;)
Jak dla mnie 74. jest może trochę "zbyt dziwne" :wink:, ale 75. jak najbardziej mnie się podoba.
Dzieki za dobre slowo , jezeli zlot bedzie sie odbywal na terenie trojmiasta to jest duza szansa , dwa pstryki z serii w poszukiwaniu kadru
76
77
pozdr
76 jest swietne- fajna obrobka.
mobi
76 fajne, twarze, twarze, twarze i... brak twarzy portrecisty :-)
kilka kadrow porannych , bez koloru
78
79
80
pozdr
Witam po przerwie , ostatnie sie nie przyjely moze z tymi bedzie lepiej
81
82
pozdr
81 - bardzo mi się podoba! To psisko robi całe foto. ;)
Zgoda z przedmówcą, od razu film Vabank mi się przypomniał.
Natomiast kolejna, hmmm - te współczesne panie w tle zepsuły foto.
78. i 79 .fajna zabawa światłem i cieniem , ale Ty jesteś ceniony za fotografowanie ludzi...
80. Psuje moj odbiór pokrywanie się psa i pnia drzewa, Przydało by się użyć tego narzędzia z PS6 do przenoszenia w obrębie kadru i automatycznego wypełnienia.
81. Nie podchodzi mi wcale , kurczak jak dla psów i "artefakty" w tle.
dzieki za opinie , rzeczywiscie kurczak lipa bo drewniany :) , co do przeszkadzajek to sa to foty reportazowe i sa rzeczy ktorych nie moglem uniknac , pozdr
Z ostatnich zdjęć najbardziej podoba mi się 78 - zabawa z cieniem i telefonem.
dzieki za poswiecony czas , kolejna wrzuta to dwa streety sopockie w nietypowym dla mnie kolorze
83
84
pozdr
Masz więcej z Mozartiany? Mimo że pracuję w Oliwie, zupełnie nie pasowało mi aby się przejść.
Witam mam jeszcze kilka fot z Mozartiany , ogolnie fotograficznie ciezki temat przez tlok jaki tam panowal , Karolu prosze wersja bw
85
pozdr
Broda.Moze napisz -Karolu prosze oto wersja bez koloru.Bedzie i wilk syty i owca cala:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Z dogiem zdjęcie jest wspaniałe :)
Pisząc o cywilach miałam na myśli niesforne rzesze wciskające się w kadr podczas rekonstrukcji bitew, ulicznych przedstawień, pokazów itp. Op rócz nich zmorą są paparazzi, którzy nie dość że cywile, to z tymi swoimi aparacikami robią wszystko, aby stanąć przed tobą :D
Jak mogłeś podejrzewać mnie o złe intencje? :(
Przepraszam właściciela wątku za offtopy
spoko , rozumiem was doskonale ,najgorsze ze miejsce kompaktow czesto zajmuja komorki , najlepsza metoda to poprosic modela o zdjecie gdzies obok , im czesto zalezy na zdjeciach i prosza aby wyslac na maila , pozdr
84- dla mnie bardzo fajne, wersja B&W - nie.
strozowka dla urozmaicenia
88
86 fajne - widze ze lubisz eksperymentowac:)
Buda z ostatniego zdjecia przypadla mi kolorystycznie, to PS?
mobi
filtr polaryzacyjny hama ,pozdr
---------- Post dodany o 10:04 ---------- Poprzedni post był o 09:51 ----------
jeszcze jedno niech watek nabierze troche koloru
89
pozdr
dzieki a odwiedziny w takim razie powracam do szarosci , stoczniowe
90
91
92
pozdr
91 jest super. Odbicie w wodzie daje niesamowity efekt.
Ostatnie kadry b.ciekawe, B&W też ale obrobiłbym je inaczej. Lepsza symulacja filmu B&W może jasna sepia? Teraz wygląda to jak filtr akwarela + saturacja na minus.