Motyw,obraz znakomity,tonacja,swiatlo tez dobrze.Jednak kadrowanie troche podpada.To co jest glowne i wiodace to tak jak z trafianiem w totka.Abo w prawo troche,abo w lewo,abo w dol abo w gore i byla by "siustka"
Wersja do druku
no to prawda, że wszędzie jest podręcznikowo zwichrowane w kadrze :))) tak czasem bywa, dzięki
Sawa dzięki wielkie, to poniżej to co prawda nie Stambuł ale może przypadną Ci do gustu ?:)))) pozdrawiam
59
Załącznik 89065
60
Załącznik 89066
Zdecydowanie przypadły! Dzięki.
Fajne, dla mnie egotyczne klimaty - a jednocześnie takie swojskie.
To zdecydowanie na obliczu - prawdopodobnie siostry - w tym, aby jednocześnie chronić, sztorcować jak i doprowadzić do porządku - bezcenne.
Badyla badylami, ale wrzuć jeszcze coś ludzkiego, na pewno coś masz ;)
pozdrawiam,
dzieki wielkie, będę wrzucać. teraz kiedy wszystko wokół wybuchło zielenią po tej długiej zimie, trudno się powstrzymać, każdy badyl wydaje mi się fotogeniczny :) :))) pozdrawiam
61 tak czy
Załącznik 90164
62 tak ?
Załącznik 90165
Mnie bardziej podoba się 61. O ile całościowo kadr fajniejszy wg mnie bardziej stonowany, jak na 62, to rażą mnie zielone odnóża. Nienaturalne jakieś.
Pozdr
Bajkowe to 61!
a gdzie ludzkie foty ? :)
Bombelkowy pajączek, fajny, tylko jeszcze mi się kręcą kółeczka przed oczami, hehe :wink:
I wybierzcie, który mi się bardziej podoba?
Dla mnie pierwszy, tylko troszkę tej zieleni za dużo. Drugi trochę za ciemna tonacja, taka szarobura, nie pasuje mi do motyla.
Pierwszy jak dla mnie bardziej mi się podoba.
Ładny motylek. :grin:
jak na makro za daleko - jak na niezły kadr trochę za mało powietrza z lewej - ale motyl wyjątkowy : )
A mnie jednak te szare bardziej.Tylko bym motyla bardziej uwydatnil.Tak w te strone,zeby bylo widac,ze ta farba co pokrywa mu skrzydla to takie pylki swiecace i ulotne bardzo.
Moze tak???Załącznik 90987
podoba mi się ta wersja, dzieki :))))
---------- Post dodany o 11:01 ---------- Poprzedni post był o 10:59 ----------
dzieki, lubie kiedy jest jest dużo otoczenia i niekiedy mnie ponosi :)
---------- Post dodany o 11:03 ---------- Poprzedni post był o 11:01 ----------
nigdy bym nie powiedziała, że to kategoria makro, bardziej natura. Moim zdaniem jak się da więcej lewej to wyjdzie bardzo centralnie, i tak jest z pogranicza, dzięki i pozdrawiam :)
Bardzo podoba mi się nastrój. 66 spróbowałbym bardziej w panoramę skadrować, a na 65 wystemplować wieżę/słup na pierwszym planie. Pogoda idealna dla fotografii, ale dla wędrowania chyba mniej?
Pozdr
to Chiny w okolicach Guilin. Dzieki :)
---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post był o 11:53 ----------
dzieki, jesli chodzi o wędrowanie to zdjęcie robione jest z góry, na którą nie można się wspinać, można jedynie dojechać wyciągiem. Musze powiedzieć, że zjazd krzesełkiem w środku burzy też jest przeżyciem :))) dzięki i pozdrawiam
66 ma największy potencjał, ale jakby krzywe ?
Fajne te pagórki Made in China :)
66 chyba zeczywiście najlepsze, trochę jak taka otwarta paszcza z zębiskami ;) Oj, chyba zaczyna mi już przygrzewać za bardzo :D
Niebiesko-fioletowe, bo nie przeszkadza nieostry kwiat na pierwszym planie.
Fajnie.
Pozdr
Ci faceci to pelni tajemnic sa i nie do konca rozpoznani:mrgreen::mrgreen:.A moze taka zabawa w ciecieZałącznik 101230???
dobre cięcie, panorama przyrodnicza, rzadko spotykany format :) pzdr
bookeh (przyznaje: wyjątkowy) nie współgra z kwiatami - coś trza czynić by zintegrować tło z motywem ; )
Tak wrócić sobie pozwolę do 68 i 69 - apetyczne ;)