Aaaa, takie małe "studyjo", pomysłowe, b. pomysłowe..!
Wersja do druku
Aaaa, takie małe "studyjo", pomysłowe, b. pomysłowe..!
Sprytnie "zrobione" tło :grin:
Bardziej mi odpowiada kadr i kolory na 35.
Obróbka jak zwykle (kiedy nie używasz zioła :-P) perfekcyjna :)
MBSZ tło za blisko stało. Plamki na nim trochę widać. Przeszkadza mi to. A Ty, Mirku, przyzwyczaiłeś mnie do perfekcji:wink:
Pozdrawiam
A dwa jaskies na odswierzenie watka.Jedno normalne a drugie to taka moja kanapka plagiatowana
Bardziej podoba mi sie to normalne. Bije z niego swiezosc :grin:
POzdr.
sprytny pomysl z tym przenosnym tlem (chyba gipsowo kartonowym)
ja tez myslalem poczatkowo ze zdjecie zrobione na tle sciany
a kwiatek albo w donicy albo uciety
znowu sie czegos od Ciebie nauczylem
Jedynka lepsza - jasna i fajnie odseparowana od reszty.
Sama nie wiem Mirku, czy piękniejsze pierwsze czy drugie. Pierwsze mniej klimatyczne, ale i mniej przerabiane; drugie odwrotnie. :)
Mirku, trafiłem przypadkiem na fotę z twoich stron. Czy to nie Ciebie ktoś pstryknął w czasie ostrej imprezy w ogrodzie?
Z exifu w PG wynika, ze było to parę dobrych lat temu, więc masz prawo nie pamiętać. Ale widzę, że był tam jeszcze Wieprz, może on coś kojarzy?
Wieprz już padł jak widzę na ziemię... to wątpię.
Trza by watka odkurzyc.Sam nie wiem które gorsze.Aa i u sasiada taki wiciokrzew se kwitnie,nawet ladny on jest.
Ladny kwitnacy... wybralem jasniejsza (1) i (3) .
Najgorsze jest to drugie (to z galerii:shock:).
Jedynka jest GIT.
Pozdrawiam.
Mnie najbardziej podoba się jedynka. :grin:
I kolejnych kilka pstrykow do kolekcji
Fotka 45 ta z ta krata poszla na opakowanie cebulek:grin:
Normalnie se wczoraj o tym wątku myślałam. Pełno dookoła kwiatów, a tu cisza :wink:
No cóś... Kwiatki jak to kwiatki...:-P w Twoim wykonaniu
:mrgreen:
Tego badyla z kratą dawaj wiesz gdzie!
Ah, i opakowcu gratuluję takiego miszczowskiego opakowca :wink:
Una tyz nie brala jak uceniala fote:grin:
Mirek!
Co???
Aaa tu wstawili http://backroom.renderosity.com/~pho..._LWitG_33.html
A dzis od swieta dwa zolte i mucha.Kitami ,z reki i w biegu.Czesto w srodku kwiat ciekawszy a my przewaznie na platki patrzymy.Zolty ciezko sie foci.
Ps.Juz sie powoli przyzwyczajam do braku komentow,bede sam sobie pisac,blogowisko se zrobie.:wink:
Mucha taka jak u mnie, ale zadek wyszedł jej z GO, albo AF się pomylił. Wyglada jak niektóre portrety kobiet na forum. A kwiatki zmieściły się całe w GO. Dziwne to jakieś mucha nie rak, do tyłu nie chodzi , przynajmniej te co je tu widuję.
Dywagując o GO, pozdrawiam wieczornie AP.
Oj tam! Marudzisz! Ładnie Zrobiłeś kwiecie, zwłaszcza drugą fotę!
Przecież sam napisałeś że tu nikt nie zagląda żeby od starych capów nie być wyzwanym :lol::lol::lol:
48 to kwiatek zmodyfikowany genetycznie:wink:
Helmut,w srodku nic nie robilem,raczej dookola srodka sobie pomyrdalem.Podobno takie myrdanie dookola srodka tez jest dobre:wink:
I specjalnie dla Ciebie miniaturka rawa-pomniejszona tylkoZałącznik 53331
mi akurat się te żółte podobają takie wymerdane ale głownie dlatego, ze nie są na czarnym tle. wyglądają bardziej naturalnie a nie plastikowo czyli jakby były sztuczne, chociaż to merdanie tez je trochę odrealniło ale dzięki temu ze tło pozostało takie to nie odebrało im to uroku. Jedynie LGR w 1 zdjęciu trochę przeszkadza, a mucha tak trochę jest niezbyt urodziwa, ale one ponoć maja to do siebie ;)