Z wiekszej ilosci to druga fota najbardziej mi pasi :-)
Wersja do druku
Z wiekszej ilosci to druga fota najbardziej mi pasi :-)
Fajne kadry, a z suknią jest wszystko ok. Propozycja Mirka mi nie podchodzi.
Moze Mirkowi sie cos pomylilo?
pozdrawiam serdecznie
Janek
Oj nie,nie pomylilo sie.Kwestia gustow i trendow na podworkach.Na jednym sukienka jako biala plama robi furore na drugim kazda perelka wszyta ma byc,skoro tam byla.
Oczywiscie nie chodzi o porownanie tych dwoch fotek pod wzgledem jakosci tylko pod wzgledem wskazania kierunku.
U Mirka skóra ma ciekawszy kolor.
Tez nie jestem taki pewny.Patrzac na dopelniajace to wychodzi ze balans w zimne idzie i za malo purpury.Jednak na niebo patrzac to jej jest za duzo.Na twarzach znowu odwrotnie.Czyli na planie brak jednego swiatla i nie zrobiono pomiarow przed foceniem. Moze bylo to na zasadzie przyczepienia sie do kajaka z okrzykiem PLYNIEMY:mrgreen::mrgreen:.
Co do sreberka w bialym-plik wazy 300 gram:wink:a nie 10 ton:-P
Tez trzeba powiedziec o dziwnych kolorowych krawedziach .Czerwien prawy dol,zielen lewa gora.Co by to nie znaczylo to nie bede dyskutowac,moze tak to ma byc.
Dokładnie tak to wyglądało ;) A żebyście widzieli całą akcję: dwumetrowy facet, stojący na jednej nodze z drugą nogą podniesioną na bok (skurcz mnie złapał :D) - coś ala 'jaskółka' - z grymasem na twarzy, wywołany bólem i robiący parce zdjęcia na tej motorówce, hehehe
Co do pana wersji, p. Mirku to kwestia gustu jeśli chodzi o kolorki itp. Priorytetem jest dla mnie pokazać moich klientów jako osoby zakochane, szczęśliwe i uśmiechnięte, a to wszystko w dużej dawce naturalności. Dużo pracy zajmuje oswojenie obcych ludzi ze swoją osobą i cały czas się tego uczę. Obróbka? jest w dalszej kolejności i na pewno często znajdą się jakieś przekłamania kolorów. Do tego wiele monitorów pokazuje zdjęcia z jeszcze innymi kolorami, niż zazwyczaj są. Oczywiście doceniam pana propozycję i pracę włożoną w to przykładowe zdjęcie :)
Serdeczne dzięki wszystkim za komentarze!
poniżej klika zdjęć ze ślubu Ani i Michała:50
51
52
53
55
56
57
Więcej zdjęć ze ślubu Ani i Michała
Podoba mi sie ostatnia wrzutka slubna.
A mnie podoba się pięćdziesiątka , i pięćdziesiątka trójka. Pozdrawiam AP.
Papier,
swiete slowa, klient ma byc zadowolony, pozniej ty, reszta nie ma znaczenia, kazdy robi po swojemu
...i plusik
pozdrawiam serdecznie
Janek
52 najsłabsze, ale pozostałem całkiem fajne.
łatwiej mówić, które mi się nie podobają bo jest ich niewiele. Ogólnie bardzo fajne fotki ... miło się ogląda. Czekam na nowe :)
Dzięki wszystkim za komentarze i odwiedziny. No to zapodaję zatem nowe. Jestem ciekawy waszej opinii co do kadrowania, bo jest to dla mnie coś nowego :)
PS: klienci zachwyceni - wyprzedzam zapytania itp. :)
PS2: powtórzę: wszystkie cięcia zamierzone.
Zapraszam na Fotografia ślubna Wrocław po więcej zdjęć z tego ślubu,
pozdrawiam!
Spoko fotki, lapiesz momenty o to w tym wszystkim chodzi, zapewne i Ty i klienci zadowoleni...
pozdrawiam serdecznie
Janek
Bardzo mi sie podobaja. Moge wiedziec jakim sprzetem robisz?
Fajne foty. Jutro przejrzę te zalinkowane.
Pozdrawiam AP.
60 i 65 są w dechę, no może jeszcze 59 - taki pseudo Shift tilt ;)
Jestem pod wrazeniem.
Sprzęt którym walczę to Canon 5D z przykręconym niemal na stałe C. 35mm 1.4L ;)
Dzięki wszystkim za komentarze i odwiedziny!
PS: już niedługo plener z powyższą parą, tylko muszę go trochu dopracować.
zawsze chetnie tu zagladam i musze przyznac, ze dajesz rade:)
Dzięki Cissic, fajnie że wpadasz :)
Najnowszy plener do oceny.
Jak ktoś chce wiedzieć gdzie ta ruina się mieści, niech wpada na bloga. Tam jest mapka i kilka info dotyczących budowli + więcej strzałów z tej sesji z kilkoma bonusami. Być może nie będę musiał znowu odpowiadać na masę maili 'gdzie'?, 'jak'?, 'ile'? i 'czym' ;)
link do bloga:
Plener ślubny w Żeliszowie
A teraz fotosy:67
68
69
70
71
72
pozdro!
Bardzo fajne, bezpretensjonalne zdjecia. Bardzo mi sie podobają.
No i jeszcze ta ruina jako tło!
Sesja fajna, podobaja mi sie fotki :-)
Witajcie po przerwie. Nowy sezon, nowe zdjęcia, nowe narzekania że znowu zagoszczą ślubniaki na forum ;)
73
74
75
76
77
78
79
Jak ktoś ma ochotę, niech wpada na bloga:
Fotografia ślubna Wrocław
Zdjęcia spoko, ale mam zastrzeżenia do 76 i czarnego nosa pana młodego.
Niestety ta wrzuta kryje się w porównaniu do poprzedniej.
Albo mnie monitor wysiadl,albo Tobie zolty uciekl.Jakies takie sino fioletowo purpurowe.Tym czarno bialym brakuje wigoru,jak by to analog byl to papier za miekki,lub we wolaczu za dlugo polezaly.Kadry natomiast znakomite.
Ogólnie przyjemne, ale niektóre kadry mi nie pasują, odbieram je trochę jak "ni w kij, ni w oko".
Na przykład 73, lewa strona zbędna. Prawy 74, co artysta miał na myśli? Niby tak oczywiste ujęcie, ale sensu w nim nie widzę. 76, który kościół tak wygląda? Takie trochę eyefishowe tanie efekciarstwo. 77 - raczej bym się skupił na tym co widać na wyświetlaczu ukazanego w rogu aparatu. Jeśli nie było to możliwe, bo sytuacja dynamiczna - wiadomo, ciąć, plama w lewym dolnym rogu nic nie wnosi.
Reszta ok, tak jak Mirek napisał, czarno-białe niedomagają, ale ogólnie bez negatywnych odczuć.
jedziemy dalej,
nowiutkie obrazki do oceny:80
81
82
83
84
Więcej na blogu, na którego serdecznie zapraszam:
http://blog.krzysztofpapierkowski.co...ne-wrocaw.html
ciąg dalszy nastąpił:
85
86
87
88
Więcej na B L O G U
Fotki bardzo mi się podobają :)
Mam pytanie: te fotki szklarniowe jakoś doświetlałeś? czy zastane?
pzdr
Lubie tu zagladac :-) Podobaja mi sie fotki szklarniowe :-)
Dajesz radę . Bardzo ładne zdjęcia
dzięki wielkie za komentarze,
tymczasem kolejne obrazki do oceny - 10 ulubionych, reszta na blogu (wpis pt. Ula i Kuba - fotografia ślubna Leśnica)
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
Więcej na:
http://blog.krzysztofpapierkowski.co...a-lesnica.html
90 - to wyjątkowe zdjęcie - jakbym je zobaczył w galerii ze swojego ślubu miałbym poczucie że powierzyłem sprawę właściwej osobie : )...
super....naprawdę fajne foty....masz pomysły......!!!:)
Szkoda że tylko jedno zdjęcie tak na ciebie podziałało ;)
dzięki Tropic!
Jedźmy dalej, plener sztuka nówka.
Kolorystycznie balans bieli lekko walnięty, za zgodą pary młodej. Im się bardzo podobało, nie wiem jak wam - więc efekt kolorystyczny (lekko-zielony(?) zafarb zamierzony).
99
100!!!! ;)
101
102
103
104
Więcej i większe na blogu:
http://blog.krzysztofpapierkowski.co...-plenerze.html
Zapraszam!
Swoimi zdjęciami opowiadasz świetne historie. 90. jak dla mnie rewelacja. :grin: