Odp: Zdjęcia panoramiczne w E-420
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Merti daj recepte na ten klej do panoram :-)
Dla mnie Hugin
http://hugin.sourceforge.net/
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dziękuję! Wiem czym sklejac, ale wieczorna panorama Mertiego podoba mi sie i bardzo i o receptę pytam w szerszym aspekcie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
i o receptę pytam w szerszym aspekcie :-)
Chodzi Ci o to w ktorym momencie splunac przez lewe ramie i ile razy???:mrgreen:Czy zamiast myszki i palcow uzywac suszonych kurzych pazurkow?:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Chodzi Ci o to w ktorym momencie splunac przez lewe ramie i ile razy???:mrgreen:Czy zamiast myszki i palcow uzywac suszonych kurzych pazurkow?:mrgreen::mrgreen:
O to własnie! Z ust mi to wyjąłeś Mirku! A przy okazji - Ty jako dyzurny CENZOR co sądzisz o panoramie Mertiego? Ciekawy jestem Twojej opinii. Jeśli trzeba wniosę podanie na pismie i naturalnie nie zapomnę o załączniku ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
co sądzisz o panoramie Mertiego? Ciekawy jestem Twojej opinii.
A cuz ja moge sadzic nieszczesny.Tak po prawdzie to duzo szersza jak wyzsza:mrgreen:,nawet kilka razy szersza.No i podpis sie zgadza,ze to gory-widac je na tej panoramie:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No co-dobre i juz,te panoramy.
Mnie to zastanawia jak by zrobic wyzsza jak szersza.Czy to wtedy tez bedzie panorama?:mrgreen:
Aaaaaa ja uzywam tego http://download.autodesk.com/us/stit...stitcher01.mov
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mnie to zastanawia jak by zrobic wyzsza jak szersza.Czy to wtedy tez bedzie panorama?:mrgreen:
Czyżby już załącznik do Ciebie dotarł? Bo widzę że dowcip zawsze przedni, a teraz jeszcze się wyostrzył. :D
witam przelecialem caly watek sciagnelem tego hugina i juz go nie lubie zna cos ktos moze jeszcze ciekawego prostego w obsludze ( najlepiej darmowego ) :) zeby mi pod imackiem chodzilo ? pzdr i dzieki
spoko juz ogarnelem , pzdr.
>> Rysiek_O, wybacz, zapomniałem o tym dziele. O co pytasz, co chcesz wiedzieć?
1 załącznik(ów)
Inne spojrzenie na Śląsk
Załącznik 60572
3 załącznik(ów)
Kolejne panoramki z Beskidu Ślaskiego...
6.
Załącznik 64732
7.
Załącznik 64731
8.
Załącznik 64733
Piknie, szczególnie druga panoramka bardzo, bardzo..
I o to w tym biega. Szeroko, ładnie żeby było łał :mrgreen:
Druga panoramka ladna :-)
1 załącznik(ów)
już wstawiałem w innym wątku, mam nadzieję że nikt na mnie nie nakrzyczy :)
Załącznik 66487
1 załącznik(ów)
Jezioro Solińskie od strony Polańczyka
1 załącznik(ów)
Takie widoki w polu sprzed miesiąca ;)
Załącznik 73664
Ciukacz, Markus74 i Merti - ciekawe te Wasze panoramy. Dziekuję za wizytę i zapraszam ponownie :-)
2 załącznik(ów)
Fajny wątek masz Kolego :)
Lubię panoramy chociaż może sam z 4 zmontowałem z czego na kompie mam 3, lecz jedna nie nadaje się do pokazania :).
Poniższe panoramy były łączone były w PS z tym, że sam je łączyłem bez automatu z PS'a.
1. Już ją tu wklejałem ale też mam nadzieję, że nikt na mnie nie nakrzyczy. Byłem z córką na spacerze i wpadł mi pomysł zrobienia nietypowej panoramy z różnych motywów tak więc w kolejności od prawej występują: CZ-B, PODCZERWIEŃ, HDR, POP ART, DRAMATYCZNA TONACJA, NORMALNY. Jak będę miał więcej czasu muszę się pobawić co z czym najlepiej wychodzi i przy jakim tle :)
2. Taka zwykła panorama pola - jakoś nikt nie robi panoram polom i pewnie jest im smutno z tego powodu :)
Takie tam jedno warte pokazania ;) to że zjadłem krzyż wyszło dopiero w praniu :(
Cytat:
Zamieszczone przez
merti
Takie tam jedno warte pokazania ;)
to że zjadłem krzyż wyszło dopiero w praniu :(
Widzę że na Fortach byłeś :)
Żałuję tylko że pod wieczór byłem kiedy wsio się zamknęło :(
---------- Post dodany o 20:24 ---------- Poprzedni post był o 19:44 ----------
To "morze" jeszcze jedno ;)
Merti, ładnie Ci wyszly te panoramy. Cały kunszt widać po otwarciu duzego zdjęcia. Pozdrawiam
Dzięki, jednak robienie zdjęć do panoram to ciężki kawałek chleba, bo potem mogą wyjść cyrki o czym poniżej ;)