Model fajny, jego zdolności mimiczne rewelacyjne :grin:, ... tylko jak dla mnie zbyt centralne ujęcie.
Wersja do druku
Model fajny, jego zdolności mimiczne rewelacyjne :grin:, ... tylko jak dla mnie zbyt centralne ujęcie.
CD...
"Co tam ukrywasz..."
Witaj
Czekalem na dalszy ciag tej opowiesci , fajnie ze jest :)
Poza tym co juz wiesz jesli chodzi o mankamenty, to tytul "co tam ukrywasz" - hm , no nie dziwie sie ze mina jest nie tega :wink: co tez moze ukrywac dzentelmen ? bo zainteresowanie nieznajomej jest bardzo zauwazalne.:):):)
Fajna scenka
Pozdrawiam.
Fajne zdjęcie - opowieść nieźle się rozwija. Czekam na dalszy jej ciąg. :grin:
"Popatrz, twój tata rozmawia z moją mamą!"
No ciekawe tez o czym lub o kim rozmawiaja? czyzby juz czynia pierwsze proby rozmow jak to dalej bedzie., :grin::grin::grin:
Zeby tylko sie zgodzili.:wink:
Fajowe :):):)
Nadal kibicuję Twojej opowieści. :grin:
W przypadku ostatniego w moim odczuciu zbyt mocno skadrowałeś z prawej strony.
I dla równowagi taki portrecik. Wiem, mógłby spojrzeć w moją stronę ale nie byłoby tak naturalnie.:)
Bardzo ladny ten portrecik , naturalny - troszke koszulka przejasniona , znaczy sie przepalona ale podoba sie .:)
witaj ,mi sie portrecik podoba ,ale jak dla mnie za dozy balagan w tle , to biale cos rama od okna chyba ,bardzo przeszkadza,mina fajna ,pzdr.
"Maciuś"
BW i oryginał.
Jeżeli mam być szczery to bardziej mi odpowiada wersja BW, ale kadr jak dla mnie trochę za ciasny.
Mnie też bardziej siada w czerni i bieli. Z tego co widzę to wszystkie zdjęcia są robione już jakiś czas temu (oczywiście to tylko przypuszczenie) ja chętnie zobaczyłbym coś nowego, np. podczas zimowej jazdy na sankach czy czy coś w ten klimat. Pozdrawiam
Witaj B/W ladnie.
To moja taka propozycja.
http://www.occur.pl/images/0245c46c/...a6ce691591.jpg
Pozdrawiam :)
bernard jak dla mnie miodzio!
@bernard: polynales:)))))) Ale w dobra strone:)
@Wojtek: milo Cie powitac na tym forum;) I sukcesow i coraz lepszych fot zycze:)
pozdro
no nie wiem do konca czy dosc mocna, "draganowa" obróbka przy dziecku to taki dobry pomysł, ale sa gusta i gusciki.
Ja tez nie wiem , to tylko taka propozycja , taki material byl wyjsciowy kadru nie mozna bylo zmienic :) "draganowa" zalezy jak ktos lubi takie mroczne klimaty to mozna i tak pokazac nie zawsze musi byc cukierkowo :wink: ale masz racje jednym sie spodoba innym nie, wlasnie o to tu chodzi.:)
Widzialem na portalach nie takie eksperymenty , mroczne klimaty w portretowaniu dzieci i sie podobaly , to tak jak z kazda sztuka jedni wola Mozarta a inni Bacha :) , filmy z Segalem a drudzy z Hopkinsem , kapele Feel czy Placebo - "(nie) wiem" ktoro lepsze ale wiem napewno ze inne.:):):)
Fajnie napisales sa gusta i gusciki - a o nich sie nie dyskutuje...:grin::grin::grin:
tak jak napisalem, to tylko moja opinia i nie narzucam jej nikomu, a jedynie wyrazam swoje subiektywne zdanie ;)
a reszta... reszta jest w mojej sygnaturce kursywą :D
swoja droga, im dluzej patrze na to Twoje zdjecie tym bardziej jestem sklonny napisac zebys poszedl na calosc, i polecial z całym zdjeciem w ten sposob, a nie tylko oczy. efekt moglby byc ciekawy.
Jeżeli chodzi o mnie, to mnie najbardziej przypadła do gustu druga wersja kolegi Alleg_pl. :grin:
Wersja @Alleg_pl
http://www.occur.pl/images/0245c46c/...d8bc6a7e2a.jpg
Taka inna troche wersja
http://www.occur.pl/images/0245c46c/...9da33fa4a9.jpg
:wink:
Kurde jaka dyskusja a mnie tu nie ma:wink:.Dla rozluźnienia atmosfery taka świąteczna fotka.
Bardzo ladnie , taka radosna w klimacie.:):):)
jak dla mnie zbyt nachalny bokeh, pozatym fajnie, cieplo, chociaz dziecko wykazuje tendencje jakby ciut zoltaczke mialo. :D
ogolnie + chociaz blyskalbym bardziej kątowo, i moze obrobilbym ciut inaczej :D
"... może nie zauważą jak znikniemy na chwilkę?"
no wreszcie historyjka powraca ,slabym kadrem niestety ale powraca :) pzdr.
Niestety muszę zgodzić się z przedmówcą - poprzednie kadry były lepsze, ale miło jest się ponownie spotkać z sympatycznymi bohaterami. :wink: