Pomysl bardzo fajny. Z calej trojki najbardziej podoba mi sie 2.
Pozdr.
Wersja do druku
Pomysl bardzo fajny. Z calej trojki najbardziej podoba mi sie 2.
Pozdr.
mbsz - dwa "ostatnie" bardzo dobre.
Pozdrawiam.
dwa ostatnie robią wrażenie !
Podobają mi się ptaszory. Przygotowałeś bardzo porządne patole przez co możesz swobodnie kontrolować tło. A z serii w "pgmasce" ostatnie jest super - bardzo ciekawie wywołane.
Dziękuję za komentarz i odwiedziny. Dzisiaj kolejne z szuflady. Ptaki nie przylatują pod moją budę i męczę to co fotografowałem latem.
Obróbka może wzbudzać nieprzychylne komentarze, ale dla mnie jakoś tak pasowało.
Pozdrawiam oglądających
Świetna ostatnia seria !
Pozdrawiam
rumpel
Chimol, pierwsze z ostatniej rzuciło mnie na kolana. Rewelacyjny pomysł całej serii, ale ostatnie the best! Kadr, klimat, kolory...wszystko na tak.
Pierwsze z ostatniej wrzutki bardzo udane!
Genialne te ostatnie kadry!! : ) Tonacja - jak najabrdziej, ujęcia - przemyślane, po prostu świetne! : ) Jak mocne kadry z filmów : )))
Ostatnia wrzuta bardzo ciekawa, szczególnie podoba mi się pierwsze (nr 6) - pomysł na zdjęcie super. :grin:
Fajna jest cała seria. Znakomity efekt.
tak jak już zostało powiedziane - ostatnia wrzutka jak najbardziej na tak
podoba się :)
Leśny łowca. Jedno z ostatnich wspólnych szkoleń z Chimolem, naszych podopiecznych.
lubie nosić maski gazowe. lubie takie foty.
To i ja coś dorzucę. Chciałem trochę dynamicznych zdjęć porobić, ale coś mi nie wyszło tak jak chciałem. Na razie trzy pod ocenę i komentarze. Później może coś z hondą dorzucę.
Pozdrawiam zaglądających.
Forma maskowania swietna...Mozna sie ukryc ... :-) Fotki fajne.
Ostatnia seria bardzo udana, dynamiczna i zarówno statyczna, super :wink:
Z ostatniej wrzuty podobają mi się pierwsze i trzecie, a drugie jak na mnie jest zbyt dynamiczne. :wink:
Pierwsze z ostatniej serii jest fajne, ma klimat jak z filmu fantasy.
A moze tak?zeby pokazac na szkoleniu gdzie przesadzil i jak by bylo lepiej:wink::-P
Normalnie "cicho ciemni"
Mirku Twoja wersja bardziej mi się podoba. Zauważyłem mniej zieleni i więcej żółtego. Co poza tym? Potrafisz zdołować:wink: Widzę, że znowu smalisz swoje ziele i masz wizje:wink:
Dzisiaj drzewo z tabaczkową połówką cokina.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i komentarze
Pozdrawiam
A to dziekuje za uznanie.
A poza tematem-Co Wy z tym dolowaniem?Ty,ze Ciebie doluje,Hades na ircu,ze doluje Jolly,Jola,ze ja zdolowalem:wink:Zamkne sie w sobie i odejde na doly jakies:wink:zeby sie zdolowac.Toz to zabawa przecie,wazne minusy dodatnie a nie plusy ujemne.
Tym razem coś z nocki taki "Night Ambush"
Czas odkurzyć wątek. W sumie fotografowałem dużo, ale wrzucać nie miałem już czasu. Mam nadzieję, że niektóre foty się spodobają
Chimol watek odkurzyles fajna wrzutka.
Sarenka urocza. zachód demoniczny.
Pozdrawiam AP.
ciekawa wrzutka
pzdr
Dziękuję za odwiedziny. Dzisiaj głęboka szuflada. Naszła mnie ochota na niecodzienną obróbkę "stalkerowych opowieści". Pozdrawiam oglądających.
Chimol "stalkerowych opowieści" fajne, trzecia fotka ekstra.
Zdjecia fajne, ale obrobka, a konkretnie kolor mniej mi sie podoba.
Jakby za ciepla do takiej tematyki, ale to tylko moje skromne zdanie.
Pozdr.
Ciekawe zdjęcia, ciekawa obróbka.
127 minie się podoba. Długo tak musiał pozować bez ruchu? Woda się ładnie rozmaziała.
Jak straszyc to na calego:wink:
Z dr.feelgood'a tyle juchy by się nie utoczyło.:mrgreen: Trafione skojarzenie, ale to tylko sadystyczne ukryte ja Mirka.:mrgreen::mrgreen:
Brodaczu! Wrzuta fajna, tylko na pierwszym z serii dłoń ciut za czysta, co do kolorystyki to jak najbardziej Stalker'owska.
Fajne.
pozdrawiam
trafiony
ja
Dziękuję za opinię. Spróbuję na pewno troszkę inaczej, z Twoimi wskazówkami. Zobaczymy.
Moominku, woda tak się rozmaziała po 2 sekundach, więc trochę sobie postał. W nogi pamiętam, że zmarzł bo w klapkach był a woda w strumieniu chłodniutka.
Co do Mirka, to tak samo sobie pomyslałem. :wink:
Ale tak też mozna poeksperymentować. Dzięki Mirku i wszystkim odwiedzającym.
Na koniec dzisiejszego dnia oczka mego synka. Nie wiem po kim je ma, ale na pewno nie po mnie... hmmm:roll:
Pozdrawiam.
Po kim by nie miał, oczka i cała facjata urocza - gratuluję :grin:
Może po dziadku ;)