Świiiietne :)
Tylko tyle powiem.
Jak go złapałaś ;p ?
Wersja do druku
Świiiietne :)
Tylko tyle powiem.
Jak go złapałaś ;p ?
Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Zoo? :twisted:
No wiesz liczę na coś bardziej ekscytującego ;pCytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Algieria? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez grizz
za ogon :D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez grizz
jak zwykle superowe :D
a ja jak widziałem zielonego dzięcioła z czerwonymi oczami w pomysłowym Dobromirze to myślałem, że coś zapił poprzedniego dnia a to może też taka odmiana :)
wypchany ?
Nie zdradzaj moich tajemnic!!! :twisted: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Adrspach today.
Wrzucam i uciekam, bo jestem lekko nieprzytomna ;)
[ZD 14-45, wreszcie go użyłam ;) ]
PS Co do bociana, to ten akurat jest w ZOO. Jednak 150mm to za mało, żeby takiego gagatka złapać na wolności. Wypchanych zwierząt niecierpię ;)
miłego wieczoru :mrgreen:
Swietne zdjecie. Uwielbiam takie ujecia. Tylko ta woda taka... brudna.
jest super. czekam na więcej.
o proszę... ładnie... tylko ten jasny mech w pg odwraca uwagę... poza tym świetnie :) pozdrawiam
Dla mnie świetne. Ten brudnawy kolor piasku w wodzie świetnie kontrastuje ze skałami. Naprawdę piękny widok.
Wrzucę drugi wodospadzik i wracam do mojego językoznawstwa :? :sad:
Piekne jak poprzednie, lecz tym razem IMO lepiej wykadrowane. Teraz ten zolty kolor zabarwienia wody mi w ogole nie przeszkadza.
Mysikrólico, moja rada jest taka. Ustaw aparat na statywie, wyskocz z garderoby i stań pod tym wodospadem. To naprawdę dobra rada. Ze szczerego serca płynąca ;) .
Rafał Tobie tylko jedno w głowie, ale od gadania to jeszcze żadne zdjecie nie powstało weź Ty chłopie przestań gadać tylko zacznij robić te akty :DCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Popieram Rafałka, wtedy wodospadzik bedzie cudny a teraz jest bardzo ładny.
Ja tu wchodzę w przerwie pomiędzy jednym średniowiecznym słownikiem, a drugim i co widzę :shock: chyba mi się trochę literki pozlewały i źle czytam ;)
:lol:
po cichutku wrócę do referatu... :oops:
tak czułem że czegoś mi tam brakowało przy tym wodospadzie :) teraz już wiem czego, a raczej kogo ;)
...tia... i jeszcze podpis z Harnaśiowym pozdrowieniem: "Dobry, ale ZBÓJ" :)
Pierwsze śliczne. Bardziej niż drugie. Adrspach w ogóle ma niesamowite miejsca do fotografowania właśnie takich klimatów.
Po prostu piękne, nic dodać nic ująć
Ej, esteci, a flar na wodospadzie nie zauważyliście ? :)
W mojej okolicy największy (najdłuższy?) wodospad wolnospadający ma może z 0.5 m :) Tak więc, każdy większy będzie dla mnie cudem natury.
Hyhy... skoro już wywiało wszystkim wodospadziki z głów :mrgreen: , to ja wrzucam coś, na czym się kompletnie nie znam. Mianowicie zdjęcia z dzisiejszych ćwiczeń we Wrocławiu...
Bardzo proszę o krytykę. Powiem szczerze, że bycie w tłumie ludzi z aparatem kosztowało mnie sporo nerwów :?
Ponumeruję w końcu zdjęcia, a co:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1 2 3 i 4 troszki lipa ale pozostałe całkiem ciekawe jak na reportażyk.
Pozdrawiam
Acha... myślałem że to stanie w ogniu całe a tu tylko kupa dymu chyba tak?
?
Dlaczego mówiłas, ze zdjecia słabe?
Są całkiem, całkiem!
sorki 2jka też fajna, wcześniej mi się nie załadowała. przepraszam za gafe
Grizz, ja się nie znam na reporterce ani tym bardziej na foceniu ludzi... tutaj mi ułatwiło to, że nie poszłam tam sama i było mnóstwo osób z aparatami, więc czułam się niewidzialna.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Oczekiwałam tam wozów strażackich, dużo wody i ognia, tak jak zapowiadali... może dlatego napisałam, że słabe, bo jestem strasznie krytyczna wobec tego co robię... zwłaszcza, gdy to pierwszy raz, gdy wzięłam aparat na jakieś wydarzenia
tak, podpalili raptem tak, że z 3 okien się nieco podymiłoCytat:
Zamieszczone przez marecki
Gdybym nie przeczytał o zdarzeniu w poprzedzających postach, to bym i tak z łatwościa wywnioskował, że były to ćwiczenia z tym podpaleniem wieżowca i ze była to niezła ciekwaostka i pokazówa dla ludzi. Całkim, całkiem znosny reportarz, widać przebieg imprezy, troche teatru, trochę bałaganiku, trochę zaciekawienia obserwatorów, trochę piknikowej atmosfery, a własnie o to chodzi w tego typu sprawozdaniu. Ujęcia, myślę, że jak na takie warunki, są staranne. Jestem na tak.
Pzdr, TJ
ciekawy reportaz, 6 najbardziej mi sie podoba
zdjęcia są całkiem w porządku a ich treść nie może byc inna od zaplanowanej akcji gdzie wszystko jest dopięte i przygotowane na ostatni guzik. Całośc akcji sprowadza sie do wykonania poszczególnych elementów ćwiczeń i na tym koniec no chyba, że coś nie wyjdzie i powieje dramatem. Pozdrawiam.
reportazyk spoko, ale na twoim miejscu pstryknal bym tez cos innych pstrykaczy - czasami mozna fajnego ludka zlapac, albo jakas mine :)
Dziękuję wszystkim za opinie i rady :)
Moje zabawy z ZD 35mm:
1.
2.
3.
motylek miodzio :]
proszę o wiecej fotek tym szkiełkiem.
pzdr
dziekan
1 i 2 miodzio
1 i 3 robione ZD 35 bardzo fajne :) Interesujace. Ja rowniez prosze o wiecej macro.
Pzdr
To żółte rewelacja. Dla mnie bomba! Mam to szkiełko a szczerze mówiąć nie myślałem że taką fajową fotkę można zrobić :mrgreen:.
Pozdrawiam,
Nurek