Widac Sigma zrobila prezentacje, wrzuc co masz, zobaczymy jakiego kalibru sa lufy konkurencji..:-)
Wersja do druku
Widac Sigma zrobila prezentacje, wrzuc co masz, zobaczymy jakiego kalibru sa lufy konkurencji..:-)
Tylko cena z księżyca... Sigmy oczywiście :)
Nikkory:
Canon
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Acha, jeszcze takiego Zeissa mam ;)
Zeissa a kto to dzwiga?.. :-) Przekroj swietnie pokazany..! Fajna prezentacja, zapewnie bylo co ogladac.
Sigma robi wrażenie :) Ciekawa relacja.
Miłosne zabawy z książką ;)
57.
58.
59.
58 wymiata super.
58 super
58. krotko swietnie...
58 ale 59 też... :) takie ciepłe ujęcia... podoba mi się pomysł...
Fajne książkowe eksperymenty:wink:
Jakieś takie wojenne...
60.
61.
62.
63.
64.
65.
Roba, jaki wkręt :grin: Super seria, bardzo fajnie...opowiedz coś więcej, gdzie co i jak :)
Ze względu na obiekt zdjeć całkiem fajne. Jedynie zdjęcia 61 i 61 wydają się przejaskrawione.
Ladna seria fotek, wrzuc wiecej...
"Stawka większa niż życie" fajna seria:)
dolaczam do przedmowcow, seria bardzo fajna roba:) w kolorze tez chetnie bym zobaczyl:grin:
Dzięki.
To coś jeszcze z tej serii:
66.
67.
68.
69. Jedno w kolorze, może średnio udane, ale w pracy więcej nie mam, wieczorem coś wrzucę.
Bardzo fajna seria germańska.
Może to tylko takie moje odczucia ale tego typu fotografie najlepiej wyglądają B&W.
Bardzo fajna seria. Lubię takie militarne klimaty.
To ja powiem za Quentin35'em lepsze w B&W :) Ale cała seria ta i poprzednia ma swój klimat. Trochę Kloss a trochę 4 pancerni i sabaka.
Uciekać:!::!: Niemcy atakujo :-P
Kolejna seria fajna.. co do B&W maja swoj klimat, sam bym pohasal z Germanami po lesie..:-)
Ostatnia porcja "wojennych" zdjęć. Zdjęcia 73 - 76 pochodzą ze sztolni Mocarz.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
"wojenne" foty z mojej okolicy...:) no jak bym Niemców spotkała pod zamkiem Grodno to też bym z lekka zwariowała...:) bardzo fajna seria i rzeczywiście w BW wyglądają jakby bardziej naturalnie, bardziej właściwie... nie wiem czy nie zawdzięczam tego wrażenia "4 pancernym" , Klossom i tym innym starym filmom o wojnie...;)
wszystkie foty maja klimat ale mi pasuje najbardziej 66...:)
Nastepna seria rowniez fajana..Na motocyklu przydalby sie MASCHINENGEWEHR 30(t) :-)
Kiedyś był konkurs pt. Czas. Bawiłem się ze zdjęciami do niego.
77.
78.
79.
80.
Z serii ktora wrzuciles "Czas..." to 78. podoba sie najbardziej.
Druga część wojennej serii też bardzo fajna, a z serii czas najbardziej pasuje mi 79 :)
Roba, 78 rzuca na kolana !! Super...no i co z tym konkursem? Jakieś osiągnięcia ??
78 naprawdę super...:) choć dżdżownica z 79 też dobra... w sepii niestety się gubią szczegóły...
Dzięki, w sepii celowo chciałem trochę zgubić szczegółów, wszak stare fotografie tak mają.
A zdjęcie nr 78 robiłem na cmentarzu prawosławnym w Sosnowcu - ciekawe miejsce, przez płot sąsiadują z sobą 4 różne cmentarze: katolicki, prawosławnym ewangelicki i kirkut. Dla zainteresowanych - lokalizacja.
73 mi podpasował ale reszta też niczego sobie:)