W sumie całe zdjęcie byłoby gotyckie, jeno ten skórak powinien czarny być :)
Fajne. Tajemnicze. Ładnie skomponowane.
Wersja do druku
W sumie całe zdjęcie byłoby gotyckie, jeno ten skórak powinien czarny być :)
Fajne. Tajemnicze. Ładnie skomponowane.
Słabe.
To złe słowo. Bardzo mię się podobie.
Modelka przemroziła łapki na Gubałówce?
rafal, a jekzes ty dopatrzyl zmarznietych dloni?? tak wogole, to nie odwaze sie pokazac zdjecia dloni tej dziewczyny z przed ich odczerwieniania. wyszedlbym na zbrodniarza.
"Pan Jeszczeminutka" :twisted:
maly przerywnik
-------------------------------------------------
:!: 017 "Ice Queen" - (kliknij w obrazek)
http://www.youtube.com/watch?v=CsCtXBOKGrE
Hmm. No podoba mi się. Dobrze oddany chłód.
panie i panowie!! nie wszyscy na raz!!
mam nowe zdjecie. do oceny.
:!: 018 "Separatysta" - (kliknij w obrazek)
Insert your text here
dziekuje wszystkim, dziekuje.
prosze o ocene kolejnego zdjecia.
:!: 019 "Mi nie zalezy, bo mi to wisi" - (kliknij w obrazek)
Ten pan szedl przez park krokiem lowcy demonow
Straszny jest zamet, wszyscy czytaja 20 nowych stron o PMA i nikt nie wchodzi komentowac :/ Ja wczoraj tez wrzucilem jedna fotke, ale sciagnieta byla tylko raz (pewnie przeze mnie...) i zadnych komentarzy :/
A co do samej fotki, to mi sie calkiem podoba. Rameczka calkiem na miejscu, Pan widac zamyslony i robi to co lubi, przyczyniajac sie do poglebiania sie efektu cieplarnianego... Ladna, przyjemna tonacja, fajne kolorki. Jednak jako calosc, zdjecie jest dobre, ale bez rewelacji. Nie ma w nim czegos, jakiejs historii, ciekawej sytuacji. Mimo wszystko calkiem (jakos duzo razy uzylem tego slowa :) ) mi sie podoba :)
Pzdr
Szkoda, że nie dałeś całej postaci. Ciekawi mnie, czy gościu ma różowe szpileczki czy może kozaczki.
ps. Nie wiem co mam myśleć o nazwie pliku, szukasz dymu ;-).
Pozdrawiam
na tym polega caly myk w fotografii, ze ogladajacy nie ma pojecia jak wygladala sytuacja w rzeczywistosci. ten koles pomykal odwaznym krokiem, z damska torebeczka na ramieniu, z glowa do gory i widac bylo, ze wszystko wokolo ma glebolachno w d.. wy widzicie stojacego pana. ok. moj blad.
podoba mi sie radiowe dociekanie co do butow. kozaczki albo szpileczki byly by calkiem na miejscu, jednak mial cos bardziej zwyklego. :)
nazwy pliku przegladarka nie wyswietla, a jak ktos podglada (swoja droga po co?) to na wlasne ryzyko. ;-)
pozdrawiam
Glany? :mrgreen: ;) Patrze na te fotke i coraz bardziej mi sie podoba :)Cytat:
Zamieszczone przez dka
Pzdr
Ależ widać, że gościu pomyka :) Fajne, ma klimat poprzez tę tajemniczą torebeczkę. Myślę jednak, że sam profil jest na tyle ciekawy, że wart osobnego kadru z samą twarzą.
Ostatnie super, szkoda tylko że go tak przyciąłeś.
No, jak ktoś odpowiada z cytatem, to wyświetla, jak najbardziej.Cytat:
Zamieszczone przez dka
Pozdrawiam
Tak zachęcacie że aż podejrzałam tę słynną nazwę :lol:
ja również ;)Cytat:
Zamieszczone przez agapiet
Mam pytanie czym jest spowodowane takie nazwenictwo ? Ignorancją wobec komentujacych że nie komentują ?
Myślę że autor nadając nazwę plikowi nie miał pojęcia czy zdjęcie będzie komentowane, czy nie :)
fotomic: to bolalo! :evil:
temu zdjeciu nadalem tytul "Mi nie zalezy, bo ja [nazwapliku]". wydalo mi sie za sluszne podstawic taka wypowiedz temu panu ze zdjecia.
"moze i moja torba wyglada, na babska, ale tak wlasnie ma wygladac!".
wiec hola hola, bez podobnego wyciagania wnioskow prosze.
rozne ma sie ochoty na komentowanie zdjec. zdaje sobie sprawe. wszystkim kwiatkom jestem wdzieczny przy kazdym podejmowaniu tematu moich zdjec. dzieki wam czegos moge sie nauczyc.
fotomic, przy okazji - co sadzisz o ostatnim zdjeciu?
ciekawa grafa, ale mnie coś innego frapuje...czy wam się też pokazują we włosach tej pani 2 żółte strumyczki które płyną wraz z przewijaniem zdjęcia/strony??Cytat:
Zamieszczone przez dka
smutno mi, ze nikt tu nie zaglada. nikt mnie nie lubi :cry: zaledwie garstka oly-przyjaciol. buzki dla was.
willow32: czekalem, moze ktos te zotle strumyczki tez ma u siebie. ja nie mam. i nie wiem o co kaman.
tymczasem mam inne zdjecie. potrzebuje opinii. pozdrawiam
:!: 018 "kanada" - (kliknij w obrazek)
ONA powiedziala, ze to prawie jak kanada. a to radomszczanskie "psie górki" - miejsce najnormalniejsze w swiecie
Ogólnie mi się podoba. Czy aby jednak troszke nie za ciemne? a może mi sie zdaje?
Ciekawa kolorystyka na ostatnim, zdjęcie mnie zaciekawiło, ale nie podoba mi się, że postać odcina się od tła białą obwódką, choc to chyba naturalne, a nie wynik obróbki - mylę się?
Rozjasnij tyle ile sie da zeby jeszcze shum nie wylazł i pokaz ponownie.
no to wam powiem, ze nie da rady jasniej. zdjecie bylo strzelone pod slonce z zamiarem osiagniecia efektu "fairytale" (znanego takze jako "tajemnicze forrestowe nastroje").
mysle (a moge sie mylic), ze strzal pod slonce uniemozliwia rozjasnianie tego obrazka. nie mozemy wymagac prawidlowego (jakkolwiek to rozumiec) naswietlenia twarzy zawodnika. jedynie co mozna to jeszcze bardziej to przyciemnic, pozostawiajac same ksztalty.
robiac to zdjecie wiedzialem, ze cudow nie bedzie, ale uda mi sie wydobyc na zdjeciu: nieostre tlo w postaci drzew, gorke z pierwszego planu (za ktora konczy sie go), drzewo oraz chlopiec z aparatem obrysowany swiatlem po krawedzi. ciesze sie, ze jego nogi nie zlaly sie w jedna "kluche", tylko swiatlo polalo sie na lewej nodze.
jesli ktos czuje sie na silach i ma czasowe luzy:) - udostepniam rawa do dowolnego wykorzystania - tylko pokazcie efekty www.robifoty.com/xxx/P3102301.ZIP (ok 6mb zip, zaraz sie skonczy wysylac).
tym samym rozpoczynam KONKURS O PUCHAR Z CLIPARTOW. konkurs na najlepsza obrobke tego pliku :D
tera jo
choc na moim bardziej podoba mi sie kolor, fotomic - ty lepiej ukazales buzie zawodnika. u mnie jest bardziej "parchata" :roll: gratuluje
Obliczyłem Twoją skuteczność - masz statystycznie 5,888888888888888888 komentarza na zdjęcie. To jest dwa razy więcej niż moja "skuteczność komentarzowa" w wątku Zdjęcia Czarnego. WIĘC NIE MARUDŹ!!!Cytat:
Zamieszczone przez dka
Jednym zdaniem, za mało zdjęć pokazujesz, zły ty...
Pozdrawiam
taki "ciekawy" temat to czesc ludzi ma wlaczonego ignora....Cytat:
Zamieszczone przez dka
w konkursie wygrywa fotomic - gratuluje. nagroda niebawem.
jeronimo: jaki w takim razie temat tego watku bylby wskazany?
prosze o ocene takiego zdjecia:
:!: 019 "Final lap" - (kliknij w obrazek)
ten znój i pot i pył spod kół
jednoczesnie startuje drugi konkurs o puchar z klipartow - kto pierwszy zauwazy, ze moje zdjecia nie zawieraja ramek :)
to co mi sie podoba w Twoich zdjęciach to gra czerni z bielą, naprawdę nieźle Ci to wychodzi :)
luc4s ma racje, bardzo ladnie czern gra z biela, podoba mi sie rowniez kontrast i wyraz twarzy rowerzysty. Ja bym to zdjecie zatytulowal "Come on!", albo "Lost chance".
dka, Twoje zdjecia nie maja ramek!... Wygralem?... :roll: ;)
Pzdr
A co on taką nienachalnie mądrą minę zrobił? Fajnie uchwycone. Nie powiem z czym mi się kojarzy mina gościa, bo nie wypada...
suchar - jasne, ze tak. zalegle nagrody beda napewno wydane. jak tylko czas bedzie laskawy, wolniej biegl.
mam do oceny pewne zdjecie, sprzed paru tygodni:
:!: 020 "Droga Tolu.." - (kliknij w obrazek)
Powiem ci w tajemnicy..
Zdjęcie częściowo pasuje do tematu bo coprawda babeczki szkoda tylko, że nie gołe :mrgreen: . a zdjątko fajne, temat i kadr spoko jak dla mnie.
- Wiesz Kaziu, musisz koniecznie pójść do doktora Bodnara. No, mówię ci kochanieńka, złote ręce!!! Miałam żylaki wielkości śliwek węgierek. Po jego maści nawet śladu po nich nie ma!!!
- Naprawdę? Myślisz, że pomoże na moje wrzody na dwunastnicy, cukrzycę i zakrzepicę?
- Kochanieńka, to cudotwórca....
Bardzo dobre, bardzo klimatyczne :)
Ja bym jednak obstawial, ze te Panie sie kloca. Moze jedna Pani zasadzila kwiatek za blisko plotu i ten zaslania slonce kwiatkow drugiej Pani? Gest reka Pani w czarnym zdecydowanie wskazuje, ze wyzywa ona swa rozmowczynie na pojedynek w gotowaniu ;) Podoba mi sie to zdjecie, bo mozna je bardzo roznie odebrac, ma jakas opowiesc w sobie, jest zabawne.
Pzdr
Pani na czarno wraca z pogrzebu i informuje koleżankę kto zmarł. Stąd taki wyraz twarzy pani w szarym, zaskoczenie i niedowierzanie. (ależ Ona była młodsza ode mnie! Teraz moja kolej?)
Rzadko się odzywam, ale to zdjęcie jakoś mnie zakotwiczyło na chwilę.
Cytat:
Zamieszczone przez rabi
może tak być, może tak być. ciekawa interpretacja :).