Jeszcze moment musisz poczekać, żeby tylko listonosze znowu nie strajkowali :twisted:
Wersja do druku
Jeszcze moment musisz poczekać, żeby tylko listonosze znowu nie strajkowali :twisted:
Święta idą.... paczki będą dłużej szły.
Jak temat nie ruszy do połowy tygodnia, to nie widzę szans aby dostać EP2 przed Świętami :(
to załapięsię na te muszle?
bo jak nie to łykam tą:
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/1607
(opłaca się?).
właśnie zgubiłem gumę z EP-2 - to taka drobna przestroga - jej sterczące gabaryty świetnie sprawdzają się przy samoistnym ściąganiu - czego niestety mnie nauczyło dopiero doświadczenie.. więc nie szwendajcie się z aparatem zawieszonym na ramieniu zbyt intensywnie, albo zabezpieczcie jakoś własne EP-2
Zabezpieczymy, tylko najpierw musimy ją mieć. ;)
Szkoda, że ciągle nic nie wiadomo.
ogólnie EP-2 uważam za mocno przereklamowaną.. mimo rozmiarów - jest uniwersalna dla lewego i prawego oka co jest kompromisem.. mnie lewo-ocznemu (avatar to zmyła :D) nadal światło przebłyskiwało.. 5 min zabawy i zrobiłem własną osłonkę - wykorzystując EP-1, EP-2 nie podskoczy - a i jak zgubię to nie będzie mi bardzo szkoda bo materiału na następne w domu mam pod dostatkiem.. może z czasem i walory estetyczne sięgną efektywności jaką uzyskałem - ale na razie nie specjalnie mnie to przeszkadza..
Pozdrawiam wszystkich wyczekujących na EP-2 ;)
LubMich może coś zdradzisz. Umilimy sobie oczekiwanie. :D
gumę mam z dętki rowerowej.. fantastycznie mięciutka i delikadna ;) kształt jeszcze odrobinkę dopracuje i postaram się zrobić jakieś zdjęcie (potrzebuje drugiego aparatu, żeby pokazać jak to z E1 się prezentuje)
profil zrobiłem nacinając i zszywając odpowiednie boki.. ciężko opisać - zrobię fotę będzie wszystko jasne..
[edit]
szybkie dwa zdjęcia:
to jest prototyp :D - więc kształt jest testowy i będzie jeszcze zmieniony - ale efekt już widzę całkiem niezły..
przereklamowana czy nie, była to pierwsza rzecz po pokrowcu, jaką kupiłem do E-1.
nie wyobrażam sobie jak focicie z dużymi lampami i EP-1: sam stres. dlatego kupię drugą gumę, żeby była jak się pierwsza zużyje. warto, szczególnie za taki kesz.
Cytat:
Zamieszczone przez LubMich
Teraz Irek będzie takie robił i sprzedawał, ja chciałbym taką mięciutką z silikonu o zapachu truskawkowym :mrgreen:
RE - co z tymi muszlami?
No więc... dotarło do mnie 16 muszli ocznych EP-2. Ściągnąłem je do domu, bo wysłanie z Olka kosztowało by każdego 17 PLNów (niestety) i wziąłem sobie kłopot na głowę.
Muszle czekają na wpłaty 67zł +5zł na przesyłkę poleconą (priorytet polecony 5,50 zł) i kopertę bezpieczną.
Proszę o wpłaty osoby z listy (jak się ktoś nie zgłosi będziemy myśleć co dalej).
Jak się coś zaksięguje w czwartek, wyślę w czwartek.
Konto w Inteligo: 50 10205558 1111 120028300095
Radosław Przybył, Inowrocławska 3/44, 91-020 Łódź.
W opisie przelewu ksywka z klubu (plus może być oczywiście coś na temat EP-2).
Dodatkowo na PM lub radioerewan+ep2@gmail.com proszę przesłać list z informacjami adresowymi (jak i ksywką z klubu - bo się zgubię).
Pozdrawiam
Zapłacone.
PW + mail z potwierdzeniem przelewu wysłałem.
Czekam niecierpliwie.
Juz nie mogę się doczekać :)
RE czy dla mnie też jest przewidziana jedna sztuka?
Nie wiem czy mam przelewać kasę.
R@fi
Jesteś 16.Cytat:
Zamieszczone przez R@fi
Przy okazji - 4 muszelki odpłynęły do odbiorców (wg. panienki z poczty zdążą pod choinkę).
Magus, Olo2, C+, bastian.
ps. C+ jednak Świnoujście.
z rana robię przelew i puszczam maila. Dzięki.
A może uda się jeszcze dziś ale później, bo teraz to mnie zalogowac nawet nie chce moj kochany bank
Dziś i tak już nie wyślę, więc spokojnie poczekaj na poranek.Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Pozdrawiam
R E W E L A C J A :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
PS
Właśnie dokonałem przelewu.
Który jestem? Mam wpłacać?
https://forum.olympusclub.pl/topics2...-vt8482,36.htm - jesteś na liście.
ps. Kolejne 3 muszle wyekspediowane.
przelew poszedł...
ode mnie też poszedł...
Do ciebie już list poszedł.Cytat:
to wobec tego czekam na listonosza
Dziękuję bardzo
Ja czekam na tego listonosza a on się nie pojawia :(
Pewnie strajk, jak nie dojdzie w tym roku to będzie kaszana.
U ciebie miał być w sobotę, więc chyba nie jest dobrze, a ja w końcu zrobię awanturę na poczcie za te dziesiątki ukradzionych fantów.Cytat:
Zamieszczone przez Magus
Pocieszające, że do Lessiego dotarła przesyłka wysłana w czwartek razem z Twoją.
Pozdrawiam
A ktoś już dostał w ogóle przesyłkę?
Pozdrawiam
potwierdzam - dostałem liścik, co prawda to nie ten z muszlą ale inna niespodzianka. Ale poczta działa na lini Łódź -Wrocław.
Muszlę dla Ciebie wysłałem dnia następnego. Szkoda mi było, bo gdybym przewidział obrót spraw, zaoszczędził bym 5,50.Cytat:
Pozdrawiam
Pomimo wyrażenia chęci kupna muszli ocznej EP-2 nie zostałem wpisany na listę chętnych. Pewnie należało posiadać jakieś koneksje, lub odpowiednie koligacje. Może coś pominąłem, lub czegoś nie doczytałem. Nie lubię jednak gdybać, więc byłbym wdzięczny za wyjaśnienie.
Dzisiaj około 14 pan listonosz zjawił się z upragnioną przesyłką :mrgreen: Muszla lepsza niż się spodziewałem.
RE wielkie dzięki za wysyłkę i oczywiście za smycz & podkładkę.
mam propozycję: trzebaby docenić inicjatywę i cenny czas jaki schodzi żeby to wszystko zapakować i powysyłać... myślę że na kolejnym plenerze Radio nie powinien narzekać na brak chmielu w organizmie - trzeba zmontować fundusz piwny pod znakiem miłośników EP-2. powiedzmy 32 browce (16x2) - dla studenta starczy na 4 dni, dla człeka zapracowanego (jak nasz admin) spokojnie na tydzień...
co Wy na to?
Mam - specjalnie przesunąłem wyjazd o 6 godzin, bo czekałem na listonosza :D
Ło jeżu, jak się cieszę! Normalnie z tobą ciągle jakieś kłopoty, a to olek wyśle za darmo 50-200, a to nie wiadomo w którą część wybrzeża celować...Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Pozdrawiam
Może nieskromnie powiem, że tyle piwa, to by mi wystarczyło na kilka lat? Do dziś mam Heinekena, co mi go kiedyś dał ktoś w ramach "łapówki", za dobrze wykonaną usługę. Właściwie nie wiem po co to trzymam, bo i tak nie wypiję :-).Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Polecam zaś zbieranie zielonych ogórków, cytryny, sprite'a i żołądkowej gorzkiej.
Pozdrawiam
hehe fajny karton... wielokrotny kacor Cię nie minie.
ja dostałem taki bonus, ale po browarach została mi tylko fotka z małpki...
RE - u mnie masz żołądkową gorzką zaklepaną. Muszę się w końcu do tej cywilizacji wybrać, w końcu mieszkanie w Łodzi przez ponad 3 lata zobowiązuje. Warto odwiedzić stare kąty....ale mnie nostalgia wzięła...