Halo!!! Pobudka!!!! Co się dzieeje? Wszyscy spią? Dlaczego od piątku nie ma żadnych innych propozycji? :?:
Wersja do druku
Halo!!! Pobudka!!!! Co się dzieeje? Wszyscy spią? Dlaczego od piątku nie ma żadnych innych propozycji? :?:
Chciwniki jesteście , macie juz przecież koszulki. Dajcie szanse innym bez udzialu mistrzuffff tego gatunku na naszym forum. Jeszcze tylko wilow i magus wrzuci swoje i mozna zamykać zabawe.
Eeee nie bawię sie tak.
odnosze wrazenie,ze Jeronimo umiescil fotke Alanis Morisette :D
piekna kobieta...ech...zazdroszcze znajomosci... ;)
Wrzucenie powyzszego zdjecia mialo na celu rozruszanie konkursu i zasugerowanie tematu "portret". Co do nagrod to widze ze nie zauwazyles ze jak ja wygralem to nagrode otrzymala osoba na drugim miejscu!Cytat:
Zamieszczone przez robin102
A co do podejscia ze jeszcze pare osoba wrzuci (wymienionych, lepszych itd.) i mozna zamykac temat to nie rozumiem tego wogole... zaproponuj jakis banalny temat ktory przypasuje kazdemu i tyle a nie odrazu 'jak sie tak nie bawie' :roll: EOT
pozdrawiam
P.S.
Dzieki za mistrza :P ale ja sie za takiego nie uwazam szczegolnie w fotografi modelek...
Wiem wiem , że Blady śmiga w Twojej koszulce. Tak tylko sobie żartowałem. Może być i portret coś tam wrzucę tylko czasu brak . Do tematu sen też zapodam.
..to moze zrobic ankiete z tematami i w prosty sposob wyjdzie jaki temat bedzie do "pstrykania"...?
No, to teraz jeszcze Willow brakuje :)
padlo na temat "Portret" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26...ret-vt8159.htm
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
propozycja + zdjecie (propozycje bez zdjecia sa ignonorowane)
no to moze "Dłonie" ??
https://forum.olympusclub.pl/album_pic.htm?pic_id=451
no masz racje to nie portet! Przenioslem zeby te zdjecie mialo szanse w nastepnym typowaniu... tylko domowy100 przypisz jakis nowy tematCytat:
Zamieszczone przez domowy100
Juhuuuuuu!!!
Zajefajny pomysl!!!
To ja sie udam w teren, zeby cos wynocnikowac ;)
Ekstra, jestem za, bardzo fajna tematyka
padlo na temat "Jesień" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26/-jesien-vt8367.htm
wycofuje sie z tego co napisalem wczesniej (ze nastepna edycja konkursu to "Wszystkich Świetych")
Tak wiec czy wybierzecie temat 'Wszystkich Świętych', 'Halloween', 'zdjecia nocne' lub jeszcze jakis inny zalezy od Was. Jak narazie jak patrze za okno to mysle ze pogoda wybierze za nas :cry: (bo nie kazdy ma uszczelniana E-1'nke :P)
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
kiedy mija termin nadsyłania na jesień ?
P.S. u mnie świeci słońce
termin zawsze jest podany na gorze w pierszym poscie
"Jeronimo: zdjecia prosze nadsylac do 1 listopada (+/- cos kolo tego... do czasu utworzenia ankiety) "
to +/- mnie włąsnie zastanawiam albo coś koło tego. Bo nie wiem czy dziś jest sens iść coś upolowac czy nieCytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
sens jest zawsze... tylko troche mnie dziwi twoje pytanie ;-) Bo przeciez mowa o "jesieni" a nie o np. foceniu cmentarzy itp. klimatow. IMHO duzo czasu bylo na jesien i tez widac to po ilosci zdjec. Tak wiec sprezaj sie :D (jak juz idziesz dzis specjalnie focic to prob cos na nastepna edycje OlyRulez)
A co do tego +/- to raczej jest to maly haczyk/ulatwienie dla mnie zebym mogl zalozyc ankiete o 24:01 lub poprostu rano (nigdy nie wiem czy nie przespie polnocy :P). Jak narazie ankiety byly tworzone dokladnie o polnocy i nie bylo poslizgow (plusow czy minusow :P)
wszystko jasne.
[center:349af2f5f8] prosze przesylac zdjecia w rozmiarze max 800x600 px[/center:349af2f5f8]
Czyli jaki następny temat jest bo się gubię?
Zdjęcia nocne?
jaki chcesz... wrzuc cos ;-) a jak nikt nie wrzuci to bedza 'zdjecia nocne' bo jest juz troche fotek (no i wiem ze pare osob specjalnie poszlo robic zdjecia wiec bedzie wiecej).
:mrgreen: to ło mnie mowa :D rzeczywiście byliśmy, ale efekty nie zadowalają.Cytat:
BTW. teraz nic nie wrzuciłem bo się wczoraj pogoda spieprzyła :/ a do 12 było pięknie.
No to coś nocnego dla was znajdę.
skow przeczytaj to co dopisalem (szczegolnie drugi myslnik)
https://forum.olympusclub.pl/topics2...7660.htm#56845
(byla juz o tym mowa nie raz... dopiero teraz dopisalem na pierwszej stronie)
???Cytat:
Jedno zdjęcie 800x600 (a raczej 600x800). Za wysokie? Skalować do 450x600 ?
- jedno zdjecie
- nie jakis kolos (czego przykladem sa niektore zdjecia jesienne ktore sa za duze w px i kb)
A to czy ktos sobie zrobi 800x600 czy 600x800 czy wezmie poprawke ze i tak zdjecia sa skalowane i lepiej przyciac odrazu zeby byly ladne (bo przy ankietach pewnie i tak wiekszosc osob nie klika zeby powiekszyc zdjecie) to juz jego sprawa... grunt zeby nie wrzucac olbrzymich zdjec.
skow do Ciebie napisalem zebys nie wrzucal dwoch zdjec bo i tak pierwsze bedzie wybrane.
Jakich dwóch? To było (i jest) tylko jedno zdjęcie.Cytat:
Nie wiedziałem, że pod spodem wyskoczy mi jakas miniaturka.
A to moze ja zapodam propozycje tematu "PKP"
Róbcie wreszcie ankietę na zdjęcia nocne bo już chyba dość ich jest , a fajny temat może paść.
padlo na temat "Zdjęcia nocne" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/topics2...cne-vt8524.htm
na ta chwile ostalo sie troche tematow/zdjec ktore nie zostaly wybrane do OlyRulez.
Zdjecia te nadal sie licza w dalszych propozycjach...
W nawiasach kwadratowych dopisalem swoje sugestie co do uogolnienia - ulatwienia - tematu.
Pocztówka z wakacji [ ... ] --- zdjecie
Sen - nietypowe miejsca [ Sen ] --- zdjecie
Pod słonce [ Pod slonce ] --- zdjecie
Dłonie [ części ciała ] --- zdjecie
Martwa natura ? [ martwa natura ] --- zdjecie
PKP [ kolej ] --- zdjecie
Proponuje zeby nastepne propozycje do OlyRulez podac uwzgledniajac jeden z powyzszych tematow!
"Sen - nietypowe miejsca" - fajny temat ale zupełnie opacznie go zrozumiałam. Myślałam ze bardziej chodzi tu o MARZENIA SENNE i nietypowe miejsca w które we śnie wędrujemy.
Dopiero zobaczywszy zdjęcie-propozycję zorientowałam się że chodzi sen jako SPANIE.
Jak to jest? Jak duże są widełki tolerancji? Wszak Sen to pojęcie bardzo szerokie :)
O, widze, ze jest okazja naprawic blad. Wrzucam wiec propozycje moja do Pocztowki z wakacji:
agapiet chyba chodzi o spanie :P nawet żulik przy flaszce bedzie dobry....
zreszta malo istotne o co komu chodzi... grunt zeby byly tu jakies fotki... wrzuc cosik :D
Witam .
Nie wiem czy dobrze pisze i czy dobrze wrzuce swoją propozycję ale zaryzykuje .
Propozycja to " Tatry"
Pozdrawiam i przepraszam jeśli coś zrobiłem nie tak .
Zaczynam działać na Olympusclub i dopiero się ucze.
Julek
a gdzie zdjecie? propozycja + zdjecieCytat:
Zamieszczone przez youlekart
no ja proponowałbym troche bardziej ogolna wersje... np. gory
Jestem za górami :)
Pająki też są na świecie....
pajaki :P
pozdrawiam tych co maja arachnofobie :razz:
[center:d2f44946b4] [/center:d2f44946b4]