ja nawet kubka ani koszulki nie dostalem :(
Wersja do druku
ja nawet kubka ani koszulki nie dostalem :(
No ja tez juz sie niecierpliwie, szczegolnie, ze nie odpowiadaja mi na maile.
No ja również czekam - na maile nie odpisują a aparaty i ksiązki do mnie nie dotarły jeszcze.
Wlasnie dzownilam do epartner.pl z pytaniem kiedy wysylaja nagrody. Aparaty zostaly dzisiaj rano wyslane kurierem i powinny byc jutro. Niestety nikt chyba nie pomyslal, ze jutro jest swieto. Wazne, ze juz wyslali.
Ps. Dodam, ze poinformowano mnie tylko o losie aparatow. Kiedy inne nagrody zostana wyslane to nie wiem.
mi dziś przysłali i tego samego życzę innym:)
Witam!!!
Myślę ,że epartner jest niewydolny ,uprzejmi owszem ,ale przerasta ich organizacja takich projektów ,nie chcieli nawet słyszeć o odbiorze osobistym (prawie codziennie jestem w ich okolicy) ,twierdzą że wyciągnięcie jednego klocka zawali całą logistykę ,może Olympus poszuka sobie innego partnera ....dobra już nie narzekam :)
Podobnie mysle. Nie trzymaja sie w ogole regulaminu, ktory sami ustalili. Mam nadzieje, ze juz dzisiaj zobacze aparat :)Cytat:
Zamieszczone przez uniwersum
mam nadzieje ze jak juz sie uporaja z glownymi nagorodami to kubki i koszulki tez wysla... :?
Odebrałem we wtorek wieczorem od kuriera dwa aparaty z tego konkursu - nareszcie !!
Kubka i książek, które wygrałem jeszcze ciągle nie ma.
Chaos musi tam panować, ale w sumie wolę konkurs z taka ilościa nagród i czekać na nie niż konkurs z jednym DSLRem jako nagrodą główną i szybką realizację dla 1dnego szczęśliwca ;)
Wlasnie byl kurier. Drugi raz pudelko aparatu bylo zapakowane w sam papier. Moze to norma ale jak kupowalam sprzet w sklepach netowych to byl pakowany w dodatkowe pudelka.
Mam gwarancje niepodbita i bez pieczatki a wy?
Ja dzisiaj odebrałem lornetkę.
Dokładnie tak samo mam z gwarancją.
Lornetka była zapakowana w dodatkowe pudełko, ale gwarancja również jest niepodpita.
K..wa, ja do dziś nie dostałem plecaka :roll: . Co za matoły.
Przyznam, że i ja zaczynam się trochę niecierpliwić. Póki co ani plecaka ani książek.
Pozdrawiam
Mam i plecak i pamięć flesh 1G. Przyszły wczoraj późnym popołudniem. Zwracam honor. Lepiej późno, niż wcale.
Witam
Gratuluję. Wszystkie nagrody są rozsyłane kurierem czy pocztą także?
Pozdrawiam
Ja dostalam aparat kurierem.Cytat:
Zamieszczone przez Ggrzesiek
Witam
Dzisiaj wieczorową porą odebrałem z poczty plecak. Mam więc plecak i odpowiedź na moje pytanie odnośnie przesyłek. Niestety na "Pascala" wciąż czekam.
Pozdrawiam
Plecak spoko, tylko kolory nie dla mnie. Szkoda, że nie jest czarny. Gwizdek 1Gb miałem pogonić na allegro, ale tak szybko pogina, że sobie go zostawię.Cytat:
Zamieszczone przez Ggrzesiek
Witam
Jest i "Pascal" - "Marco Polo. Legendarna wyprawa". Nagrody oczywiście zachowam. Kolorystyka plecaka młodzieżowa, co mi jednak nie przeszkadza (mam dopiero 30 lat :)), a książka/album myślę, że warta uwagi. Póki co zdążyłem tylko rzucić okiem.
Taki rajd to moim zdaniem świetny pomysł. Mam nadzieję, że nie był to pierwszy i ostatni.
Pozdrawiam
Witam
Widzę, że nagrody rzeczowe już docierają, to bardzo dobrze.
Ja wciąż się zastanawiam, jak to będzie z nagrodą wirtualną (edysk). Czy Ktoś coś wie na ten temat?
Mam nadzieję, że ta nagroda nie pozostanie tyko w sferze wirtualnej...
Pozdrawiam
A koszulki i kubki ktoś dostał?
Koszulkę i kubek dostałem, ale to było w trakcie trwania konkursu...
Pozdrawiam
Ja dostalem mail 17.10 ze wygralem koszulke lecz jeszcze jej nie zobaczylem ;) ale jestem cierpliwy.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Mi dzisiaj dopiero odpisali na reklamacje - wyslalam ja 9 pazdziernika. Wg ich regulaminu powinni mi odpowiedziec w ciagu 3 dni. Nie podoba mi sie ich organizacja i tyle.
Ps. Zapytalam o kolejne konkursy i taka dostalam odpowiedz:
"analizując zaiteresowanie Rajdem podjęliśmy decyzję że odbędą sie kolejne edycje. W wakacje będzie http://rajd.olympus.pl/index.html. Natomiast już na wiosnę startuje www.makro.olympus.pl Jest duża szansa, że zimą będzie nowy konkurs www.akty.olympus.pl z tym że nad tym projektem pracujemy."
Tak wiec juz szykujcie fotografie ;)
Hej!!!
E-500 dotarł !
Dzięki Ci o Epartnerze i Ty wesoły kurierze ,który zostawiłeś moją przesyłkę na sam koniec ...
Dla kompaktowego amatora jest to szok porównywalny do tego jaki przeżył Wania i Grisza , gdy dosiedli rowerów na wyzwalanym przez Armię Czerwoną Borholmie.Jego mieszkańcy do dzisiaj pamiętają wyzwolicieli, którzy wywieźli z wyspy wszystkie welocypedy i nie tylko :)
Sprzęt super ,brzytwa ,jestem happy .
Chciałbym tylko zapytać klubowiczów o jedną rzecz ,a mianowicie ,jak sobie wyobrażali główne trofeum ,tzn co powinno być w pudełku ,które dostarczył kurier ,czyli szybka interpretacja treści konkursowej strony dotyczącej nagrody Grand Prix.
Pytam bo wygląda na to ,że organizatorzy i tutaj zachowali dużą dozę elastyczności ,podobnie jak w niektórych kwestiach regulaminowych .
Dziękuję z góry za szybki odzew i pozdrawiam
Moim zdaniem powinies dostac E-500 z obiektywem [nie wiem jaki daja standartowo] w pudelku z pelnym wyposazeniem [w instrukcji jest napisane co powinno zawierac pudelko] z gwarancja, dodatkowy obiektyw 1445 w pudelku z gwarancja, dodatkowa karte 1GB z gwarancja.Cytat:
Zamieszczone przez uniwersum
Uniwersum, gratulacje i witam w klubie. Wrzucaj swoje foty do działu ocana zdjęć!!!
koszulka dotarła powiedzmy w terminie, natomiast kubek mimo,ze upłynęły juz 3 ( trzy) miechy jakos dotrzec nie chce :cry:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
wysałem chyba ze trzy zapytania w tym temacie i tez cisza...
Koszulka wczoraj dotarła do mnie, jednak troche za duza jak na mnie.
Kubek - po dłuuuuugim czasie - dotarł wczoraj! :D
Pozdrawiam
koszulka i kubek dotarly :D
kubek bardzo fajny taki metalowy... fajny przyda sie nie tylko do picia ale do focenia w studio :> zeby nie bylo widac odbic :>
no a koszulka... LOL nigdy nie dostalem koszulki zapakowanej w "tube" taka do plakatow (z tym ze malutka)
lepiej pozno niz wcale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Kubek, koszulka i podstawki do piwa dotarły. Teraz marzy mi się otwieracz do konserw z napisem Olympus.
no no dobra firma... opoznienia duze ale grunt ze dotarlo, a jak nie dotarlo... to i tak nie jest zle ... firma nikogo nie olala
dostalem przed chwila taki mail:
Witamy serdecznie
Dziekujemy za udzial w konkursie rajd.olympus.
Gratulujemy wygranej nagrody - unikatowego KUBKA rajdowego.
Jesli kubek do dnia dzisiejszego nie dotarl prosimy o klikniecie w
ponizszy link lub wklejenie go w adres przegladarki, dolozymy wszelkich
staran aby nagroda trafila do Panstwa jak najszybciej [...]
:esystem2:
No nareszcie ,Rajd Olympus dla mnie dobiegł końca !!!
Oczywiście ogłoszono mnie zdobywcą Grand Prix ponad dwa miesiące temu ,po bardzo nerwowym finiszu ,ale dopiero parę dni temu dotarł do mnie dodatkowy obiektyw ,który zgodnie z informacją o kształcie nagrody spodziewałem się otrzymać razem z aparatem. Organizatorzy uznali jednak moje wątpliwości co do interpretacji regulaminu .Bardzo chwalebne jest to , że przychylono się do mojej sugestii, aby dosłać cenowo porównywalny obiektyw 4015 ,zamiast wymienionego w puli nagród 1445 , który pokrywa się zakresem ogniskowych z kitowym 1745 , otrzymanym w zestawie z aparatem .Może potraktowano to jako swojego rodzaju zadośćuczynienie, za te chwile niepewności którymi mnie uraczono.
Takie rozwiązanie uważam za w pełni satysfakcjonujące .Ubolewam jedynie nad tym , że musiałem zawracać głowę Olyklubowiczą , ale kto wie ,może to właśnie Wasze opinie pozwoliły na taki finał. Chciałbym przy okazji podziękować wszystkim tym ,którzy zabrali głos na forum w tym temacie .Zawsze wierzyłem w siłę „jasnej strony mocy” :)
Organizatorowi należą się słowa uznania za honorowe zakończenie sprawy .Przepraszam za nieautoryzowane zamieszczenie korespondencji z organizatorem ,poniosło mnie .Proszę też mi wybaczyć nie konsultowane użycie logo Olympusa na mojej stronie www ,co uczyniłem z jak najlepszymi intencjami .
Mam nadzieję ,że kolejne konkursy ,będą miały bardziej dopracowane regulaminy ,lub mniej „niewdzięcznych” laureatów ;)
Pozdrawiam Uni
No to gratulacje dla Ciebie (jeszcze raz) i dla Olympus Polska (że wyszedł z twarzą). :D
:cry:
a kubka jak nie było tak nie ma..... :cry: