Kurcze właśnie nie wiem co jest grane. Jaki powinien być ten link żeby fotki się pojawiły?
Narazie wrzucam tutaj :(
Wersja do druku
Kurcze właśnie nie wiem co jest grane. Jaki powinien być ten link żeby fotki się pojawiły?
Narazie wrzucam tutaj :(
Niestety nie podałeś hasła, żeby zobaczyć zdjęcia :P
Pozdrawiam
Zdjątka już są.
1. fajnie wyszło to odbicie, moze lekko WB w strone żółtego jest...
2. wyszły przepalenia na światełkach no ale wiem jak to jest, niestety z tym zawsze są problemy w tego typu fotkach.
3. troche za mała GO według mnie
No tośmy se pogadali o fotkach :(
Naprawdę oprócz Luc4s'a nikt nie ma nic do powiedzenia ? :)
no dobra... :-) nie bede oryginalny ale niech tam... według mnie najlepsza 1 za jednolitość formy hehe :D na nastepnych przepalenia (choc na 3 moze troche mniej) ale o tym juz mowil Luc4s. poza tym jak dla mnie to na 2 jakis taki ogolny balagan w kadrze... moze to kwestia "poukładania" elementów w kadrze... a co do 3 to faktycznie jakos plasko wyszlo - tej bombki prawie nie widac...
to chyab tyle zarzutów z mojej strony... :D
Hmmm... własnie bombki sa powodem pwnego mojego niedosytu... bo chcielismy w domu choinkę w złocie a te bombki mamy kilkuletnie co daje sie zauwazyc tak wiec fotki nie wychodzą rewelacyjnie... a co do Twoich fotek to:
1. bardzo mi sie podoba
2. cos za bardzo jak na moj gust w zieleń wpada... przepalenia są do zaakceptowania bo pochodzą od swiatełek
3. przepalenia na igłach bardziej przeszkadzają... no i bombka troszke zlewa sie z otoczeniem
Pzdr.
Pierwsze na kartke swiateeczna by sie nadawalo, tylko jak zlikwodowac odbicie statywu i aparatu ?????
ładne zdjęcia, podoba mi się też ostrość tych zdjęć :)
Dziękuę za wszystkie uwagi i komentarze.
Teraz nieco z innej beczki.
Kierunek zachód
Uwagi rzecz jasna mile widziane.
Mam nadzieję, ze nie autoportert? Trochę razi brudna szyba.
Nie nie autoportret, ja trzymałem aparat, auto tez nie moje :D
Witam.
Jeszcze znalazłem jakieś foteczki z zeszłego roku.
1. Widok na stare miasto w Krakowie (okolice kopca Krakusa)
2. A tu sam kopiec Krakusa (a ja na szczycie)
Miłego oglądania.
Komentarze mile widziane.
Pierwsza b. ładna ale jakbyś spróbował ustawić ostrość na budynki a nie na siatke to by ciekawiej wygladało:)
Drugie bardzo mi sie podoba, szczególnie kolor kopca z błekitem nieba :D
ale ustawic ostrosc na miasto przez taka siatka to chyba c4000 prawie awykonalne...
Bardzo łatwo, tylko trzeba by włączyć MF, jakos uznałem że tak będzie ładniej (taka moja wizja :D )Cytat:
Zamieszczone przez milo
Taka żabia perspektywa wam się podoba??
a i owszem tyle ze cała fotka trochę za bardzo krzywa no i swiatło z lampy trochę nieszczesliwie...
Całkiem ciekawe, szkoda że lampa akurat znalazła się za głową modelki.
Pozdrawiam
Aj... no fantastyczne! Faktycznie troche ta glowa nie za bardoz wypadla... lepiej gdyby byla pomiedzy lampami, albo gdyby te jedna zaslonila.
Ale i tak bardzo mi sie podoba. W dodatku ten kolor... Miodzio!
cholerka naprawe ta zabia perspektywa swietna z w/w malymi niedostatkami
Zgadzam sie z przedmówcami, jakby nie ta nieszczesna lampa byłoby perfekt.
Wielkie dzięki. O takie właśnie uwagi mi chodziło, następnym razem pomyślę o tym.
Na moje usprawiedliwienie mogę napisać tylko że fotkę robiłem na lekkim rauszu, Rajd Górnika w Złotym Stoku i właśnie wracałem z żonką do hotelu :D
Pozdrawiam.
No calkiem fajne zdjecie, ale szkoda tej zjedzonej / przepalonej glowy :(Cytat:
Zamieszczone przez marekfe
Pozdrawiam