Witam!wczoraj w moim mieście z okazji Dni Patrona Miasta odbywały się różne koncert. I o to kilka fotek jakie udało mi się zrobić!
45 - wokalistka
46 - gitarzysta
47 - odwrócony gitarzysta
48 - wokalistka
49 - zespół PECTUS
50, 51, 52 - wokalista
Wersja do druku
Witam!wczoraj w moim mieście z okazji Dni Patrona Miasta odbywały się różne koncert. I o to kilka fotek jakie udało mi się zrobić!
45 - wokalistka
46 - gitarzysta
47 - odwrócony gitarzysta
48 - wokalistka
49 - zespół PECTUS
50, 51, 52 - wokalista
Na miniaturkach wyglądają, jakby coś było nie tak, dużo fioletu i zieleni, ale po powiększeniu jest ciekawiej.
45 najlepsze. 50 i 52 byłyby lepsze, gdyby nie poucinane dłonie. Reszta na za długim czasie.
Ja byłam raz z aparatem na koncercie, wiem, że nie jest to łatwe ;)
To fakt, że czasy są za długie, zdjęcia są przez to rozmyte, ale wpadło mi w oko 46, podoba mi się ruch ręki gitarzysty, widać, że gra.
Takie z innej beczki ale jestem ciekawa waszej opinii. Co sądzicie o tej lampie w kadrze?Sama mam mieszane uczucia dlatego liczę na wasze zdanie.
Fotki z Tour de Pologne, przy fotkach tego typu bardziej bym się koncentrował na pojedyńczym uczestniku, ukazaniu emocji, ekspresji czy wysiłku. I tu raczej z teleobiektywem.
Koncertowe- sam mam problemy aby zrobić dobrą fotkę ale żeby wokalista nie miał przy ustach mikrofonu... .
Pozdrawiam
Robiłam zdjęcie zarówno szerokim jak i tele ale byłam na starcie etapu więc tam wielkich emocji nie było. Odnośnie fotek z koncertu to robiłam je pierwszy raz i pewnie jeszcze wiele fotek zrobię zanim będą one co najmniej dobre. Ale taka naukę lubię:)
jak dotą najbardziej mi się podoba bocian:P fotki kolarskie są bardziej jak fotoreportaż...
Tak sobie pstrykałam różyczkę którą dostałam:)
Światła brakuje.
no niestety szału nie ma z tą różą
Ze zdjęć które prezentujesz najbardziej mi się podobają zdjęcia Twoje ulubionej modelki:grin:. Z pozostałych to jeszcze bociek i ten smutny wróbelek.
Pozdrawiam.
Z taką modelką można poszaleć:)
Na pewno!takiemu małemu dziecku nie powie się żeby spojrzało tu czy tam, żeby zrobiło taka minę a nie inną...one są spontaniczne i to je w nich najfajniejsze:)
Samolot – bardzo tak, róża niekoniecznie.
Ta roza niestety nie powala :-)
Jeszcze wakacyjnie...
Witam! dzisiaj po raz pierwszy miałam możliwość być przed Pałacem Prezydenckim-coś niezapomnianego - ci ludzie, ta atmosfera...
fot. 57 - to jest to miejsce...
fot. 58 - tulipany, ukochane kwiaty p.Marii Kaczyńskiej
fot. 59 - morze zniczy...
fot. 60 - jedna z wielu flag...
fot. 61 - i tak na zakończenie, ostatnie spojrzenie!!!
MZ robienie zdjęć związanych z tragedią to lekka przesada ALE Twoje zdjęcia są świetne, całę szczęście że nie skupiłeś sie na Pałacu tylko ja jego "otoczce". Szkoda tylko ciemnych tulipanów.
Także byłem oddać hołd parze prezydenckiej lecz nie miałem aparatu.
Bartek, to nie jest przesada tylko dokumentacja wydarzenia.
Co do autora zdjęć to tulipany za ciemne i zbyt mała GO, znicze też jak dla mnie nieciekawe.
Pozostałe bardzo mi się podobają!
Kto wlepił mi złą ocene mojego zdania?
Napisałem że moim zdaniem jest to przesada, bo widziałem co sie dzieje przed Pałacem.
Jedna trzecia osób przebywających przed Pałacem Prezydenckim ma aparaty. Uważam, ze to nic złego i robienie zdjęć nie przeszkodziło mi w tym żeby wczuć się w atmosferę tam panującą.
Napisałem chyba że to moje skromne zdanie i TE fotki mi sie podobają.
Spoko, każdy ma prawo mieć swoje zdanie:)
generalnie - ciekawe fotki, tulipany trochę ciemne .......... tak prawdę mówiąc, gdyby nie ostatnie zdjęcie trudno byłoby ocenić kiedy zostało zrobione i co dokumentowało ...........
wybacz zabka2002, ze pociągne OT... ale Bartek, nie przejmuj sie ze minusa dostales za to co napisales, naprawde nie warto sie przejmowac, bo szkoda zachodu:wink: ja za pewien komentarz w galerii pod pewnym zdjeciem tez minuska dostalem i owy "bohater/ka" takze nie mial/a odwagi sie podpisac :lol: koniec OT
Sam rozważałem czy wziąć aparat i iść napstykać bądź co bądź ważne dla historii fakty ale jakoś tak czuje przed tym tematem respekt i nie mam wewnętrznej potrzeby.
Te plusowanie i minusowanie jest bez sensu :)
Sorry za wielkie OT
Powróćmy do fotografii
Zdjęcia się bronią miejscem i czasem wykonania. To, że nie są być może idealne technicznie itd jest nieważne. Dzięki za tą dokumentalną wstawkę.
PS. A z tą reputacją to już byście zluzowali. Jak się wam niepodoba dostawanie minusów to sobie wyłączcie reputację, bo nikt się nie kłóci o niepodpisane plusy. Zresztą nie ma obowiązku podpisywania minusów tak samo jak plusów.
bardzo ciekawy reportaż :)
Pierwszy mój motylek w tym roku...
...i jeszcze jeden, wiem że trawka weszła w kadr ale ogólnie foteczka bardzo mi leży:)
Kilka fotek z mojego mazurskiego wypadu.
Pierwszy motylek jest śliczny :) , stokrotki mniej, bo spalone :) ale on sam- pod światło jest super :)
Drugi motylek jest gorszy
Z ostatniej serii portret ptaszka jest dobry no i ważka niczego sobie, tylko zachodzę w głowę czemu fotka do góry nogami :)
To przypadek, że zdjęcie jest odwrócone. Niechcący sama to zrobiłam :)
sikorka ta mi sie podoba,ale tak bym ja widzial,bardziej zlosliwa
I - widoczek na Tatry
II - Kościół
III - Kościół (wiem, że nie ostre ale robione w czasie jazdy samochodem)
IV - Burza
V - Skoczek w czasie lotu
VI - Skoczek po ladowaniu