ooo dobre :) szczegolnie ostatnie. Swego czasu dawno temu, też takie fikołki zaliczałem, ale nie miałem tak stoickiej miny i filozoficznego spojrzenia jak ten kolo do góry nogami :)
Podobają mi sie foty.
Wersja do druku
ooo dobre :) szczegolnie ostatnie. Swego czasu dawno temu, też takie fikołki zaliczałem, ale nie miałem tak stoickiej miny i filozoficznego spojrzenia jak ten kolo do góry nogami :)
Podobają mi sie foty.
Fajnie ujęcia pokazujące ducha i skutki walki. Na 38 to sie nie mieści w głowie aby baba tak chłopem kręciła, to jest co najmniej nie w porządku.
Przepraszam Wiejo, ale nie jestem pewna czy na 38 to baba tak chlopem kreci, czy moze to chlop - chlopa tak zakrecil :mrgreen:
.....nie wazne....fotki bardzo dynamiczne, lubie takie!!!:grin:
Tym razem coś muzycznego :) Wczorajszy występ zaprzyjaźnionej grupy o nazwie
Anonimowi Alergicy.
Wracam do nudnego tematu jakim są kwiatki , ale ja to tak lubię.:)
Nadszedł czas na coś szerokiego :).
Patrząc na kwiatka, ja ze "swoim" ogródkiem mogę się schować ;-)
Czyli trzeba nabyć jakieś makro i jazda do ogrodu ;-)
040 - dlaczego nie, karkołomny kadr, ale jakoś fajnie wszystko się ułożyło. Mnie się podoba. Może tylko suwakami od WB bym się pobawił - ot, dla spokojności sumienia :)
Dzięki za odwiedziny.
Ale coś słabiutko z opiniami.:)
Spokojna rozczochrana, aparat mam prawie zawsze w plecaku :-) A ogródek nalezy do mamy mej lubej. A do kwiatków trzeba zainwestować w jakieś makro, po prostu :-)
Wracając do Twoich zdjęc - sztuki walki: świetnie pokazane (IMHO) i oddające klimat "rzucania wszystkimi" :-) Ciachnięta gitara - trochę mi jej żal, drugie zdjęcie moim zdaniem przez lekką nieostrość jest całkiem klimatyczne. O kwiatku już pisałem - ja tak nie potrafię (jeszcze). Panorama z ilu zdjęć?
Tak pionowe kadry, zestaw E1 przed zamordowaniem i 14 -54 na ogniskowej ok 25mm.
I jeszcze jedno techniczne, banalne pytanie - w czym sklejałeś?
Dzięki.
A teraz coś z zupełnie innej bajki. Jest na forum specjalista od tego typu zabaw:)
ale jakoś mnie naszło.
Zastanawiam się jak to odbierzecie.
tytuł "zderzenie"
Nikt nie komentuje.
Następne pstryki bałtycko-plażowe.
045- fajnie wypatrzony kształt, kolor nieba mi się nie podoba
046- obróbka mi nie pasuje. Odblaski w wodzie wyglądają jak grube ziarno, na niebie też ziarno
Poprzednie zupełnie mi nie "leży" ta dziwna obróbka prawej połowy zdjęcia.
Jest lepiej ale wolałbym jeszcze mniej zielonego.
Niebo OK ale piasek idzie w magente :)
Niebo z mojego, piasek z Twojego i skleić :-P
panorama niezła, nie znam programów klejących , ale podejrzewam, że fakt robienia z ręki, bez statywu nie ułatwił zadania -gratulacje
Zdjęcie 040 z koncertu fajne nie przeszkasza oświetlenie a wręcz przeciwnie od razu naprowadza na żywą muzykę. Nie walczyłbym z dominującą barwą. 042- pręciki w czeluści kielicha który daje ciekawą otoczkę przyjemne. 043- przyjemna dla oka panorama miasteczka. 044- interesująca praca i dość ciekawie przedstawiona. Jednak patrząc na nią mam lekie odczucie dyskomfortu gdyż tytuł "zderzenie" w zestawieniu z pierwszoplanowymi kręgami mocno sugerującymi powstawanie fali uderzeniowej rozmija się w połowie kadru. Zdjęcie 046 koncertem światła na falach z kształtem okrętu nawiązuje do wspaniałego filmu. Niebo troche psuje ten malowniczy efekt ale to po dłuższym przyglądaniu się. Nadmorskie korzenie najbardziej podobają się na zdjęciu 045a. Moim zdaniem są najbardziej naturalne. 047- scena na której znajdują się tylko instrumenty i osprzęt to dość niezwykły widok. Nasuwa się myśl czy bojkot mediów czy koncert ciszy lub coś w tym stylu.
zeman2 za pierwszym razem jak do tego usiadłem poddałem się. poleżało parę miesięcy dojrzało i się udało.
Wiejo wielkie dzięki.
Twoja opinia na temat zdjęć cenna tym bardziej że nie odnosisz się do technicznej strony zdjęć tylko przedstawiasz własne odczucia i przemyślenia powstałe w wyniku obejrzenia prac.
Zastanawia mnie z jakim filmem skojarzyło Ci się molo w Kołobrzegu.
Ale może uda mi się zgadnąć tylko muszę odkurzyć dawno nie używane pewne rejony mojego mózgu .:)
Wielkie dzięki za odwiedziny
Pozdrawiam
Kolejny kwiat, nawet nie wiem jak się nazywa :)
Powrót do klimatu muzycznego, Zauważyłem że coraz więcej frajdy sprawia mi robienie muzycznych fot.
Klaudia i jej kontrabas albo wielkie skrzypce :).
fajne ujęcie, chętnie kolor tego instrumentu bym zobaczyła, pozdrawiam :)
Z kontrabasem , pomysłowo.
Kontrabas ma fajne ujęcie i mnie bardziej podoba się w czarnobieli.
Dzięki za opinie i odwiedziny.
Teraz coś dla miłośników ciszy i spokoju.
Jak dla mnie 50 świetne :grin: chciałoby się pomieszkać w takim domku!
Przy okazji pomęczę trochę, bo próbuję czegoś się z Waszych zdjęć uczyć - chmury są tak fajnie wyciągnięte, robisz to jakimś filtrem? Jeśli tak, to jakim?
Pozdrawiam!