"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej ;)
Wersja do druku
"Pani" jest godna uwagi i kilku kadrów więcej ;)
Zrobiłem więcej zdjęć tej Pani ale nie pokaże :-P
45.
Star to nie żadna gwiazda tylko samochód ze Starachowic :roll:
Co Wy tak z tym zangliczaniem wszystkiego? Kiedyś słyszalem dwóch małolatów dyskutujących o aktorze-kulturyście, którego nazywali "Słorsennigr". Dopiero po kilku minutach zajarzyłem, że chodzi o rdzenne, austriacke nazwisko Schwarzenegger :roll:
W temacie samochodu, dziś to już były samochód ze Starachowic bo niestety zamordowali markę :/
Fotka rzeczywiście do niczego, aż dziwię się, że ją tu wstawiłeś.
Lepiej wróc do tej pani ;)
Och Rocco. Z Kielc jestem to przecie wiem że ze STARachowic. Czasem mam okazje współpracować z tymi wszystkimi firemkami które teraz w tych halach po byłym zakładzie się mieszczą. Ale koniec z offtopem.
Ciężarówkę Star zrobiłem z cyfrowej lustrzanki nie z komórki :-P ( nie posiadam telefonu komórkowego ) do zdjęcia dodałem gradacje i B&W i może dlatego tak nieciekawie wygląda . Za duża naoglądałem się chyba zdjęć Suchara :roll:
Dzięki za krytykę :wink:
Macie ostatnie zdjęcie dziewczyn które dodaje się do publikacji :wink:
46.W poszukiwaniu miłości
Fajne :)
Pompowane serduszko i miny dziewcząt idealnie pasuja do tytułu.
Tylko tło jakieś takie niekorzystne co? Zwłaszcza część kolesia wycierającego nos :) Ale dziewczyny fajnie wypatrzone.
Ostatnie bardzo fajne :) Dobrze przyuważone. Skadrowałbym to tylko do kwadratu, przycinając głównie z lewej i przerobił chyba jednak na czerń i biel. Choć wtedy może się trochę zgubić czerwone serce z balonika. Zastanawia mnie też trochę ten szum na ławce stojącej tyłem, bo bardzo wyraźny jest.
PS. Jeśli pisałeś o moich ostatnich zdjęciach, to były one robione na filmie i to na średnim formacie, 6x6 ;)
Pzdr
dziękuję za komentarze :wink:
47.
Panagor 400mm
W ostatnim przestrzeliłeś z ostrością :wink:
Dziękuję koleżanko za komentarz :wink: cały czas jeszcze ćwiczę ustawianie ostrości
następne foto
48. Wielkość niema znaczenia.
hehehe, dobrze złapane :wink: szkoda bajzlu w tle, ale wiem, że nie miałeś na to wpływu :wink:
Jak to nie ma znaczenia? :-P
Świetnie się gość prezentuje. :) Fajna fotka.
Dziękuję za komentarze :)
następne
49.
Helios 44-3
50.
helios 44-3
Wildze że moje metalowe fotografie was nie kręcą
więc macie coś ciekawszego :wink:
51. Samotne
Ostatnia bardzo przyjemna, wydaje się, że horyzont leci na lewo, ale to nie przeszkadza. Podoba mi się.
pzdr
52 mi się podoba ;-) Kadr jest klasyczny, tyle że zamiast drewnianych pali (chyba jak z księżycem -każdy to robił), są kamienie. Fajne.
Dziękuje za komentarze :wink:
następne
53. "To jest mały krok człowieka, ale wielki krok ludzkości"
Helios 44-3
52 super, przyjemnie się ogląda.
Orestor 2.8/135mm
54. " Pic albo nie pić o to jest pytanie "
54 - bardzo fajne! :)
pzdr
54- fajny moment, ale czemu tak mdło, bez konrastu i za jasno?
55. " Gdzie ci mężczyźni , prawdziwi tacy "
Jak to gdzie? Na zdjęciu... Tytuł bardzie niefajny :/
A samo zdjęcie jest słabe. Bałagan, ucięte dłonie, bardzo złe światło (ostre -> przepały).
Na 54 albo nie trafiłeś z ostrością, albo ten obiektyw jest kiepski. Chyba to bardziej wina obiektywu, bo również kontrastu prawie nie ma.
Dzięki za komentarze popracuje nad tym
56.
Mi się 55 podoba, ponieważ dla mnie to nowy widok - nie spotykam takich sytuacji w swoim mieście. Technicznie nie jest super, ale treść jest ciekawa.
pzdr
Dziękuję za komentarze :wink:
następne 57.
Ostatnie świetne. Pozdrawiam
56- ciekawie przedstawione i interesujące, 57- ładny zakątek jak początek bajki.
54- fajne, ino kontrast.
56- fisze lubię. :)
57- dobry pomysł na kirkuta.
dziękuję za komentarze :wink:
jeszcze jedno z kirkuty
58.
obiektyw Industar
57 Bardzo dobre, to miejsce jest w Legnicy ?
zenit TTL + helios
59. Zamek legnicki
60. Restauracja Maska
61.Uliczka
62. Tego zdjęcia już nieda się powtórzyć , kościół już jest zasłonięty przez nową galerie handlową .
No no no, to ten pierwsz film z analoga ? :> - o ktorym była mowa na spotkaniu ?