Gdyby z pierwszego zdjęcia wyrzucić przeszkadzajki i zostawić tylko "drzewa" byłby kapitalny efekt, fajne zdjęcia. Ciekawe czy u mnie słońce choć na chwile wyjdzie się pokazać.
Wersja do druku
Gdyby z pierwszego zdjęcia wyrzucić przeszkadzajki i zostawić tylko "drzewa" byłby kapitalny efekt, fajne zdjęcia. Ciekawe czy u mnie słońce choć na chwile wyjdzie się pokazać.
17.1 najlepsze jak dla mnie z tej seryjki, bardzo ladnie zlapane:)
Raz do roku przydałoby się odświeżyć swój wątek zdjęciowy :).
Z cyklu "Zimowe impresje".
18.1 oraz 18.3 bardzo super.
Czy w pierwszym używałeś filtra połówkowego ?
pozdrawiam
"Zimowe impresje" - część II.
Z części I 18.1 i 18.2 a z II 19.3 i 19.4 najbardziej mi się podobają.
Fajne kadry plus kolorystyka, która bardzo mi odpowiada przy zimowych zdjęciach :)
Przedostatnia seria podoba mi się w całości! : ) Fajne, przemyślane kadry, ciekawe ujęcia i b. fajna kolorystyka! Brawo! : )
Druga również udana, ale z przewagą nad pierwszą! : )
Pozdrawiam : )
Dzięki za odwiedziny. Fotografie pochodzą z jednego cyklu "Zimowe impresje" http://twa.art.pl/archives/369
Hej Hades! Pierwsza czesc Twoich zimowych impresji bardzo ladna, zarowno kompozycyjnie jak i kolorystycznie.
Widze, ze zmagasz sie z zamrozeniem sniegu. Jest ok :grin:
z pierwszej odsłony 18.1 . 18.4 miodzo
z drugiej serii 19.3 bardzo mi przypadla do gustu , inne rowniez jak ktos nadmienil ladnie skrojone :)
O Łukasz, ale masz komplementa.:grin: Daj swojej Ani poczytać.:wink:
Sympatyczne fotki, teraz aura jest niesamowita na takie fotografie.
19.2 i 19.4 tak sobie.
Ale pogmatwane 18.4 i skromne 19.1 podobają mi się.
Starannie kadrowane i dobrze obrobione.
B.
Cześć,
Podepnę się pod twierdzących, że druga seria milsza dla oka. A na 19.4 to brakuje tylko lecącego po niebie Św. Mikołaja z zaprzęgiem, spadający śnieg to gwiazdeczki .... Bardzo ładne, prawie świąteczny widoczek. Przynajmniej tak mi się kojarzy. :wink:
Pozdrawiam.
19.3 bardzo przypadło mi do gustu.
Widzę, że szronik Cię wygonił na łono? Co on z ludźmi wyczynia?
Całkiem fajnie wyszedł, z pierwszej serii nr 1, z drugiej - 2 i 3 mi pasują najbardziej. :)
A mnie sie 19.4 najbardziej spodobal :)
Jak Ty taki niebieski zes wyciagnal? Zawsze marzylo mi sie takie niebo w okolicy :)
Kiedys odnajde "swoj" granat" i go sobie zapisze w CMYK'u na scianie ;)
Ten by mi bardzo pasowal.
Kurczę, świetnie. Podoba mi się ta soczystość, ta świeżość, przepiękne kolory! Fajne kadry. Podobają mi się te zdjęcia.
P.
Śliczny zimowy "secik", bardzo fajne...
Pozdrawiam
Dla odświeżenia wątku. Jesień tego roku daje powód do wyjścia w plener.
Zasubskrybowany - podoba się :)
Jak rozbłysk supernovej, to pierwsze szczególnie. Można by tylko coś z lewym dolnym narożnikiem zrobić.
świetne obydwa ...jak by tło w tle zaciemnić była by bajka:)
Bardzo fajne, zwłaszcza pierwsze. Powinienieś częściej wątek odkurzać :wink:
Pierwszym zdjęciem mnie zaciekawiłeś. Drugie ukazało cały backstage i magia prysła. Nie rób tego :)
Przecież dobrze wiesz, że im mniej się pokazuje, tym lepiej :)
Podoba sie :-)
Rewelacyjny pomysł na zdjęcie i świetne wykonanie. :grin: Gratuluję.
piękne strzały. Obie fotki fajne, ale pierwsza mnie silniej złapała za serce :)
Fajnie, że znowu wrzucasz :mrgreen: pamiętasz zlot w Legnicy w grudniu 2008? Przez tę Twoję E-3, Bartek mi musiał taką samą kupić. :grin: Byłby niepocieszony, że teraz nie focisz. :wink:
Swiete slowa salvadhora.
W reklamie też tak jest: nie wolno kłamać, ale nikt Ci nie każe mówić "całej" prawdy
Eeee tam, marudzicie. Bo to trzeba osobno oglądać albo pierwsze albo drugie, a nie tak oba razem i marudzić. Mi się podobają :)
mnie tam, nic nie prysło, ja po prostu zaczepiam się tam gdzie ładniej i na tym skupiam cała energię :mrgreen:
Freelensing...21.1 Załącznik 57072 21.2 Załącznik 57073 21.3 Załącznik 57074
21.4 Załącznik 57075 21.5 Załącznik 57076
Świetne! Najlepszy środek - 2, 3, 4.
Btw - ostatnio znalazłem plugin pod GIMPa, Toy. Można się pobawić jak się komuś nie chce merdać obiektywem na boki ;)
Pozdrawiam
Lubię psa z chwastem na twarzopysku, a i ten wiadukt też przyciąga oko.
Dobrze, nieźle, byle tak dalej Hades ;)
ps. czy też doskwiera ci brak kolorowych liści na drzewach?
Ekhmmm, to nie wiadukt, to główny tor strzelnicy w Lubinie. Zdradzę "bekstejdż" po raz kolejny. Strzelnica została wybudowana w 1933 roku na potrzeby tutejszego garnizonu, a konkretnie pancernego oddziału rozpoznawczego (kiedyś dokopałem się do informacji co tak mogło rozryć zbrojony beton na strzelnicy). To co wydaje się łukami "wiaduktu" to odstrzelony beton kulołapów, rozstawionych cirka na oko co 25-30 metrów. Na końcu znajduje się długi na ok. 50 metrów budynek z betonową kopułą i piaskiem. Strzelnica obecnie jest miejscem spacerowym, ale budynek o którym mowa jest wykorzystywany okazjonalnie przez tutejszy LOK i amatorów strzelectwa.
Że w sensie, za bardzo przesycone zrobiłem? Cóż poradzić, słoneczko zagrało, aparat ustawione na światło dzienne, matryca kodaka zrobiła resztę (E-500). Jedyne co zrobiłem to zmieniłem kontrast.
Z piesem mi się najbardziej podoba. :)