To ja jeszcze dwie. Niby zima, ale śniegu niet, więc biegają sobie.
Wersja do druku
To ja jeszcze dwie. Niby zima, ale śniegu niet, więc biegają sobie.
taki szary wiewior - ze szkocji :)
Jeszcze takie wiewióry z osnówkami cisu
ładnie złapałeś :D
No kurczę - wiewióry cudne :) Najbardziej uroku dodają te czerwone "koraliki" :)
Cieszę się, że się podobają :grin: One w parku są jak oswojone, piękne ujęcia robiłem nawet Sigmą 30 - prawie w aparat wchodziły. W galerii mam takie miluśne ujęcie z karmiącą ręką :) - ostrość mi tam z oczka uciekła troszkę, ale warunki były paskudne: wysokie ISO i jednak zestresowany zwierzak.
Dzięki :)
Świetne te futrzaki - bodzip!
W takiej scenerii jeszczem Takich nie oglądał.
Pojęcia nie miałem, że obżerają się owocami cisu.
Gratulacje i pozdrówka.
Moja ulubienica - inwalidka bez łapki, przetrwała zimę. Na pewno dzięki dobrym ludziom, a i sam zaniosłem pewnie worek orzeszków :)
to moja pierwsza fota, proszę o wyrozumiałość. Cholera, chyba z tą sigmą 600 mm to przesadziłem. ;)
:grin: jaka dajesz gwarancje, że to wiewiórka :wink:
Może to nutria? :wink: :wink: :wink:
Raczej pysk wielbłąda ;)
nutria? nie ale podobna sierść, tylko trochę krótsza. Wiewiórka też nie no ale nie miałem żadnej wiewióry a tak chciałem coś wrzucić, sorki. Kto zgadnie co to za gadzina stawiam bro.
Z nutrią chodziło mi o usera post wyżej. Mniejsza z tym. :wink:
Od tej strony ktoś pokazywał ;) :
miało być pokaż swoją wiewiórkę, a nie pokaż swojego wiewióra
Odkurzę lekko wątek
Szkoda tych poucicnanych ogonków.. pierwsze najlepsze :) ładna modelka :grin:
Romek czad..... bardzo przyjemne dla oka.
"Chłopaki - mówiłem że to Canon"
romek1967: bardzo fajna seria, a dwa ostatnie wyraźnie poprawiły mi humor:grin:
A to moja Ruda "ustrzelona" kilkanascie dni temu podczas testu nowego nabytku (ed50-200 SWD)
Załącznik 24230
Pozdro...
A to moja wiewióra ustrzelona jakiś czas temu .
Też wrzucę Szkota :)
Witam Wszystkich :wink: Skoro wywołaliście wiewióry z lasu to też wkleję kilka ustrzelone w tym samym miejscu co Romek :wink: może nawet to te same futrzaki:wink:
Pozdrowienia dla Mistrza Romka
Ja też jedną wrzucę, co prawda nie mam w okolicy tak oswojonych i musiałem się sporo nabiegać (a raczej naskradać, nie dadzą się podejść bliżej niż na 6~7 metrów)...
Bardzo ładna Puchatku :) - tak zalotnie patrzy na Ciebie...
Witam
Żeby nie było, że romek nie karmił wiewiórek :)
1. Naciągaczka
2. czasami trzeba było się prosić...
3. ale ogólnie były zadowolone :)
Może spodoba się Wam moja wiewiórka wykonana ZD 70-300
Edit: Zdjęcia najlepiej dodawać jako załączniki do postu.
wiejag: serwer na który wrzucasz fotki ma zablokowaną opcję bezpośredniego podlinkowywania, użyj innego lub wklej fotkę bezpośrednio do posta. Moderator OC nie może usunąć tej reklamy :)
upppsss..