Ja też mam podwórko koło domu, w dzieciństwie też. Ale zawsze ja, jak i moi koledzy a obecnie rodzina wychodzimy na pole i nie kóć się.:grin:
Bruzdy mam na czole od mądrego myślenia a Skibę jednego znałem w średniej szkole.:mrgreen:
Wersja do druku
Zwycięzcą tej edycji został..... Sawa!!!!
Gratulacje!!
Załącznik 159138Załącznik 159159
Wyróżnione prace Bodzipa:
Załącznik 159136Załącznik 159158
i Helmutha
Załącznik 159157Załącznik 159156
Zamieszczam obie wersje otrzymane i po zmianie nazw.
bardzo mi miło, cieszę się, że dopasowałem uzyskanym efektem znacznej grupie głosujących.
Całość popRAWki została zrealizowana przy pomocy LR, prostowanie AUTO, crop. Pędzel selektywny zmniejszający jasność na wieże, wyostrzenie zegarów.
Kolorystycznie i luminancja - trochę 'majtania suwakami', żeby dopasować wizualnie - pod siebie - efekt końcowy.
pozdrawiam,
Gratulacje, mój faworyt :)
Gratuluję zwycięzcy! :)
Gratulacje :D
Cieszę się podwójnie: z drugiego/trzeciego miejsca, i że nie będę musiał wymyślać tematu następnej poprawki :mrgreen:
glatulejszyn dla zwycięzcy i wyróżnionych :)
Gratulacje dla zwycięzcy, choć osobiście odrzuciłem prace na wstępie gdyż błędnie sadziłem iz jest niezgodna z regulaminem (rozmiar). Jakoś utkwiło mi, ze musi być 1024pix dłuższy bok gdy tymczasem regulamin został zmieniony i dopuszcza sie od 850 pix...co prawda nie wiem czym zmiana była podyktowana. Uważam, że do oceny w popRAWce 850pix dłuższy bok to jednak za mało.
Co do wyróżnionych, to przez kogo została wyróżniona praca henrego1 ? Chyba przez głosujących nie...
Interesowałoby mnie za to kto jest autorem pracy nr 004 na którą głosowałem i otrzymała w sumie 5 głosów.
Gratulacje Sawo!
Gratulacje dla zwycięzcy. Dla mnie praca najbliższa rzeczywistości i na nią głosowałem.
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen:
Dla drugiego i trzeciego również. :mrgreen: