Świetny wątek. Na to czekałem. Poproszę o zdjęcia światyń zen zwłaszcza ogrodów tzw. suche czyli iwagumi - nota bene wykorzystywane też w aquascapingu. Trochę książek o Japonii poczytałem, ale zdjęć nigdy za wiele.
Gasho.
Wersja do druku
Świetny wątek. Na to czekałem. Poproszę o zdjęcia światyń zen zwłaszcza ogrodów tzw. suche czyli iwagumi - nota bene wykorzystywane też w aquascapingu. Trochę książek o Japonii poczytałem, ale zdjęć nigdy za wiele.
Gasho.
Ach, Himeji już otwarty! I jeszcze trafiłeś na kwitnące wiśnie... Szczęściarz z Ciebie! Ja akurat w zeszłym roku trafiłam na remont zamku i ostatecznie tam nie zaglądnęłam. Będę wątek śledzić - chętnie sobie przypomnę moją ubiegłoroczną podróż do magicznego Kraju Wschodzącego Słońca :).
faaajny wątek :) będę zaglądał
Zapowiada się ciekawie. Czekam co będzie dalej. W Japonii tylko kwitną, w Rosji mają wiśniowy sad, a w Polonii co trzeci to Wiśniewski - magiczne drzewo. Pzdrawiam
się dzieje... fotorelacje z Chin, Indii, Nepalu, onegdaj z Kambodży, jakieś migawki z Australii... A teraz Japonia... Tym ciekawsza, że uchodzi za bardzo drogi kraj jak na turystyczne wycieczki i chociaż chciałbym ją kiedyś zobaczyć, to pewnie nigdy się nie uda....
z tym większą ciekawością będę ten wątek obserwował!
Fotografia podróżnicza poszerza horyzonty :grin: Kwieciste rozpoczęcie :)
No i będę TU z przyjemnością zaglądał.
Pozdrawiam.
Ja również dodałem wątek do subskrybowanych. Ciekawie się zapowiada - czekam z niecierpliwością na kontynuację.